Editörler : E.Kayı Han
09 Mart 2016 14:24

oZGuR_aDaM
Şef

her konuda bu şerefsiz gibi bir kaç tane kesin çıkıyor adam insan gibi soru sormuş amele amela allahın amelesi belliki sen boş gezenin boş kalfasısın burda adam düzgün bir soru sormuş allahın malı bak o kadar kişi diyor yönetmelikden farklı giyiliyor dye hala mal mal yazıyor hala bildigini okuyor amele amele sen git amelelik yap burda memurların tartışmaasına girme senin zekana agır gelir

haticee106, 7 yıl önce - Alıntıya git

gerçekten bayanmısınız bilmiyorum ama hiç hoş bi uslüp değil.

10 Mart 2016 13:44

haticee106
Memur

acaba konuşma geçmişlerini okuyup o arkadaşın yazdıklarını okudunuzmu

10 Mart 2016 14:46

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

acaba konuşma geçmişlerini okuyup o arkadaşın yazdıklarını okudunuzmu

haticee106, 7 yıl önce - Alıntıya git

Benim konuşmalarım belli

Bu bana hakaret edeceğin anlamına gelmez.

10 Mart 2016 14:55

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

Benim konuşmalarım belli

Bu bana hakaret edeceğin anlamına gelmez.

Abbas KILKUYRUK1, 7 yıl önce - Alıntıya git

Bu sözler bir hak meselesine sebebiyet verdiğinden, helallik ve özür dilemen gerekir..

10 Mart 2016 22:42

mustafaa0606
Memur

artık kimse cevap yazmayınca kendi yazdıklarına cevap verir olmuşsun kıl kuyruk :D aklını başına al la milleti çekememezlik yapma her kes için iyilik iste allah snein içinde nasip eder

11 Mart 2016 10:53

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

artık kimse cevap yazmayınca kendi yazdıklarına cevap verir olmuşsun kıl kuyruk :D aklını başına al la milleti çekememezlik yapma her kes için iyilik iste allah snein içinde nasip eder

mustafaa0606, 7 yıl önce - Alıntıya git

Sana anladığın dilden konuşurum ama işte şahsıma yakışmıyor.

Sen böyle devam et. Böyle sorular sormaya da devam et.

Cevabını sana yine veririm merak etme.

11 Mart 2016 18:26

muratgun922
Genel Müdür

yani günlerdir okuyom bu konuyu kaç kez de yazayım dedim vaz geçtim ama yine duramadım. mustafa0606 sen burda bişiler mi yapmaya çalışıyon amacın nedir gördüğüm kadarı ile o memuriyet konusunda herhangi bir bilgi almaya çalışmıyorsun O İLK MESAJDA SORDUĞUN SORULARI orta okuldaki çocuk bile bilir.

Dalga geçiyorsan o senin karakterini gösterir

Yok gerçekten bilmiyorsan elinde bulunan diplomayı nereden aldıysan oraya iade et bence

Senin kazandığın memuriyeti de burda kimse kısmanmaz hele hele yazdıklarını okuyan birisi hiç kıskanmaz.

az biraz edepli konuş oturur yerinde millete hakaret edip durma.

10 Ekim 2021 19:13

blacikovski
Kapalı

konuyu okuyunca sinir krizi geçirmemek için zor direndim. adam soyadını birebir taşıyor

10 Ekim 2021 21:49

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

Zoruma mi gitti

11 Ekim 2021 09:24

mengenlix
Şef
Çakma imam kılkuyruk işte ne Bekliyorsunuz geçen ağzının payını aldı gene sataşacak yer arıyor :))))) Can sıkıntısından hele birilerine sataşayım da bana hakaret etsinler bende hemen dava edeyim derdinde. Ne demezsin canım adliyeler sana çalışıyor zaten :)))))) He he deyin geçin kaale almayın çapsızı
11 Ekim 2021 10:14

İcraMeemuru
Aday Memur

Zoruma mi gitti

Abbas KILKUYRUK1, 1 yıl önce - Alıntıya git
Abboş yine bir başlığı hiç etmişsin
11 Ekim 2021 15:28

grandirnackhistory
Aday Memur

Arkadaşlar, bu kadar gerilmenize gerek yok. Sorular basit. Bilgin varsa cevaplarsın, yoksa bir şey demezsin.

Ben de adliyede çalışıyorum. Bazen takım elbise giyiyorum, bazen kenen pantolon tişört tercih ediyorum. Kasmayın kendinizi bu kadar. Ayrıca saçımı uzatıyorum. Kimse bir şey demiyor. Diyemez de zaten !!!

Kıla tüye takılmaktan vazgeçin artık bu zihniyetten kurtulun.

11 Ekim 2021 15:42

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı
Çakma imam kılkuyruk işte ne Bekliyorsunuz geçen ağzının payını aldı gene sataşacak yer arıyor :))))) Can sıkıntısından hele birilerine sataşayım da bana hakaret etsinler bende hemen dava edeyim derdinde. Ne demezsin canım adliyeler sana çalışıyor zaten :)))))) He he deyin geçin kaale almayın çapsızı
mengenlix, 1 yıl önce - Alıntıya git

Sen çapsız olmazsan böyle sözler kullanmazsın koç.

11 Ekim 2021 15:45

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

Ağzımın payını versene hele bir görelim nasıl veriyorsun.

11 Ekim 2021 16:12

mengenlix
Şef

Ağzımın payını versene hele bir görelim nasıl veriyorsun.

Noldu ezik geçen başka bi forum başlığında laf yetiştirmicem değmez diyordun gene karga gibi ötüyon gerçi senden sözünün eri olmanı beklemek hata ki senin gibi klavye delikanlısına söylenecek bişey yok Allah akıl fikir versin
11 Ekim 2021 16:24

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı
Noldu ezik geçen başka bi forum başlığında laf yetiştirmicem değmez diyordun gene karga gibi ötüyon gerçi senden sözünün eri olmanı beklemek hata ki senin gibi klavye delikanlısına söylenecek bişey yok Allah akıl fikir versin

Bana sicil numaranı ver, haberciden ekleyeyim seni oradan ver bakalım ağzımın payını nasıl veriyorsun, madem delikanlılıktan bahsettin.

11 Ekim 2021 16:27

mengenlix
Şef

Bana sicil numaranı ver, haberciden ekleyeyim seni oradan ver bakalım ağzımın payını nasıl veriyorsun, madem delikanlılıktan bahsettin.

Haberci diyo hala ya gene klavye gene klavye :))))) yarın saat 12:00 de Ankara Adliyesi A kapısı önünde bekliyorum hadi bakalım var mı yüreğin
11 Ekim 2021 16:30

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı

Arkadaşlar sakin olun. Tehdit vebenzeri paylaşımlarda bulunmayın.

11 Ekim 2021 17:25

mengenlix
Şef

Arkadaşlar sakin olun. Tehdit vebenzeri paylaşımlarda bulunmayın.

Kayıhan2020, 1 yıl önce - Alıntıya git
Admin kusura bakma ama her forum başlığı altında kışkırtıcı yorumlar yapanın kim olduğunu biliyorsunuz
11 Ekim 2021 18:12

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

Ne oldu basit bir sicil nosu istedim yemedi değil mi. Şimdi cek git kumda oyna sahte kabadayı seni.

Toplam 53 mesaj