her konuda bu şerefsiz gibi bir kaç tane kesin çıkıyor adam insan gibi soru sormuş amele amela allahın amelesi belliki sen boş gezenin boş kalfasısın burda adam düzgün bir soru sormuş allahın malı bak o kadar kişi diyor yönetmelikden farklı giyiliyor dye hala mal mal yazıyor hala bildigini okuyor amele amele sen git amelelik yap burda memurların tartışmaasına girme senin zekana agır gelir haticee106, 6 yıl önce - Alıntıya git
her konuda bu şerefsiz gibi bir kaç tane kesin çıkıyor adam insan gibi soru sormuş amele amela allahın amelesi belliki sen boş gezenin boş kalfasısın burda adam düzgün bir soru sormuş allahın malı bak o kadar kişi diyor yönetmelikden farklı giyiliyor dye hala mal mal yazıyor hala bildigini okuyor amele amele sen git amelelik yap burda memurların tartışmaasına girme senin zekana agır gelir
gerçekten bayanmısınız bilmiyorum ama hiç hoş bi uslüp değil.
acaba konuşma geçmişlerini okuyup o arkadaşın yazdıklarını okudunuzmu
acaba konuşma geçmişlerini okuyup o arkadaşın yazdıklarını okudunuzmu haticee106, 6 yıl önce - Alıntıya git
Benim konuşmalarım belli
Bu bana hakaret edeceğin anlamına gelmez.
Benim konuşmalarım belli Bu bana hakaret edeceğin anlamına gelmez. Abbas KILKUYRUK1, 6 yıl önce - Alıntıya git
Bu sözler bir hak meselesine sebebiyet verdiğinden, helallik ve özür dilemen gerekir..
artık kimse cevap yazmayınca kendi yazdıklarına cevap verir olmuşsun kıl kuyruk :D aklını başına al la milleti çekememezlik yapma her kes için iyilik iste allah snein içinde nasip eder
artık kimse cevap yazmayınca kendi yazdıklarına cevap verir olmuşsun kıl kuyruk :D aklını başına al la milleti çekememezlik yapma her kes için iyilik iste allah snein içinde nasip eder mustafaa0606, 6 yıl önce - Alıntıya git
Sana anladığın dilden konuşurum ama işte şahsıma yakışmıyor.
Sen böyle devam et. Böyle sorular sormaya da devam et.
Cevabını sana yine veririm merak etme.
yani günlerdir okuyom bu konuyu kaç kez de yazayım dedim vaz geçtim ama yine duramadım. mustafa0606 sen burda bişiler mi yapmaya çalışıyon amacın nedir gördüğüm kadarı ile o memuriyet konusunda herhangi bir bilgi almaya çalışmıyorsun O İLK MESAJDA SORDUĞUN SORULARI orta okuldaki çocuk bile bilir.
Dalga geçiyorsan o senin karakterini gösterir
Yok gerçekten bilmiyorsan elinde bulunan diplomayı nereden aldıysan oraya iade et bence
Senin kazandığın memuriyeti de burda kimse kısmanmaz hele hele yazdıklarını okuyan birisi hiç kıskanmaz.
az biraz edepli konuş oturur yerinde millete hakaret edip durma.
konuyu okuyunca sinir krizi geçirmemek için zor direndim. adam soyadını birebir taşıyor
Zoruma mi gitti
Zoruma mi gitti Abbas KILKUYRUK1, 10 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar, bu kadar gerilmenize gerek yok. Sorular basit. Bilgin varsa cevaplarsın, yoksa bir şey demezsin.
Ben de adliyede çalışıyorum. Bazen takım elbise giyiyorum, bazen kenen pantolon tişört tercih ediyorum. Kasmayın kendinizi bu kadar. Ayrıca saçımı uzatıyorum. Kimse bir şey demiyor. Diyemez de zaten !!!
Kıla tüye takılmaktan vazgeçin artık bu zihniyetten kurtulun.
Çakma imam kılkuyruk işte ne Bekliyorsunuz geçen ağzının payını aldı gene sataşacak yer arıyor :))))) Can sıkıntısından hele birilerine sataşayım da bana hakaret etsinler bende hemen dava edeyim derdinde. Ne demezsin canım adliyeler sana çalışıyor zaten :)))))) He he deyin geçin kaale almayın çapsızı mengenlix, 10 ay önce - Alıntıya git
Sen çapsız olmazsan böyle sözler kullanmazsın koç.
Ağzımın payını versene hele bir görelim nasıl veriyorsun.
Ağzımın payını versene hele bir görelim nasıl veriyorsun. Abbas KILKUYRUK1, 10 ay önce - Alıntıya git
Noldu ezik geçen başka bi forum başlığında laf yetiştirmicem değmez diyordun gene karga gibi ötüyon gerçi senden sözünün eri olmanı beklemek hata ki senin gibi klavye delikanlısına söylenecek bişey yok Allah akıl fikir versin mengenlix, 10 ay önce - Alıntıya git
Bana sicil numaranı ver, haberciden ekleyeyim seni oradan ver bakalım ağzımın payını nasıl veriyorsun, madem delikanlılıktan bahsettin.
Bana sicil numaranı ver, haberciden ekleyeyim seni oradan ver bakalım ağzımın payını nasıl veriyorsun, madem delikanlılıktan bahsettin. Abbas KILKUYRUK1, 10 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar sakin olun. Tehdit vebenzeri paylaşımlarda bulunmayın.
Arkadaşlar sakin olun. Tehdit vebenzeri paylaşımlarda bulunmayın. Kayıhan2020, 10 ay önce - Alıntıya git
Ne oldu basit bir sicil nosu istedim yemedi değil mi. Şimdi cek git kumda oyna sahte kabadayı seni.