Editörler : E.Kayı Han
11 Ekim 2021 19:05

Minsk1
Aday Memur

Arkadaşlar sakin olun. Tehdit vebenzeri paylaşımlarda bulunmayın.

Kayıhan2020, 1 yıl önce - Alıntıya git
Abbas'ı görmüyor mu yönetim her postta aynı şey?
11 Ekim 2021 19:16

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı

Ne oldu basit bir sicil nosu istedim yemedi değil mi. Şimdi cek git kumda oyna sahte kabadayı seni.

Abbas KILKUYRUK1, 1 yıl önce - Alıntıya git

Abbas sana son uyarım bir daha tehditvari mesajlar yazıp sicil isteme.

11 Ekim 2021 19:40

mengenlix
Şef

Abbas sana son uyarım bir daha tehditvari mesajlar yazıp sicil isteme.

İstese nolacak tamam ben sahte kabadayıyım sicilimi yazamadım bu forumda bu çapsızı çok fazla merak eden insanlar var bi zahmet kendi yazıversin yer mi acaba cücüğü :)))) yüz yüze çağırıyorum daha napayım habercide lak lak edeceğine gel yüzüme söyle nerdeeeee
11 Ekim 2021 19:41

mengenlix
Şef

her konuda bu şerefsiz gibi bir kaç tane kesin çıkıyor adam insan gibi soru sormuş amele amela allahın amelesi belliki sen boş gezenin boş kalfasısın burda adam düzgün bir soru sormuş allahın malı bak o kadar kişi diyor yönetmelikden farklı giyiliyor dye hala mal mal yazıyor hala bildigini okuyor amele amele sen git amelelik yap burda memurların tartışmaasına girme senin zekana agır gelir

haticee106, 7 yıl önce - Alıntıya git
Ağzına sağlık :)))
11 Ekim 2021 19:46

Abbas KILKUYRUK1
Yasaklı

Editör uyarını yaptın almadım. Şimdi gereğini yerine getir. Bu klavye delikanlılarıni da uyar. Höt desen kaçacak tipler gelmiş ahkâm kesiyor görmüyorsun.

Bu arada üyelik iptali de yapabilirsin editör.

11 Ekim 2021 19:49

mengenlix
Şef

Editör uyarını yaptın almadım. Şimdi gereğini yerine getir. Bu klavye delikanlılarıni da uyar. Höt desen kaçacak tipler gelmiş ahkâm kesiyor görmüyorsun.

Capsızmuammer diye yeniden üye olmayacağın ne malum? Malum gevşeklik had safhada. Adminin postunun arkasına sığınıp bana laf sokmaya çalışmışsın da bana yüreği arkasında atanlar değilde göğsünde atan adamlar lazım hadi ikile
11 Ekim 2021 20:06

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı

Gereği yerine getirildi.

11 Ekim 2021 20:23

mengenlix
Şef

Gereği yerine getirildi.

Eline sağlık Admin
15 Ekim 2021 09:55

Yigido1983
Aday Memur

kılık kıyafet kuralları SADECE erkekleri kapsayan bir durumdur. kadınlar istediği gibi giyinir. kot tişört normalleşti. dekolte mini etek demiyorum bile tayla geleni bile gördüm. erkekler yularını takmak zorunda günlük traş olmak zorunda. haa ben olmuyorum günlük ayrı. ama bu kurallar sadece erkeklere var. kadınlara her zaman ki gibi pozitif ayrımcılık!!!

15 Ekim 2021 20:20

katipbey1907
Kapalı

Serbest şuanda adliyede.

15 Ekim 2021 20:56

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı

Serbest şuanda adliyede.

katipbey1907, 1 yıl önce - Alıntıya git

O sizin adliye de öyledir. Çoğu adliye de hala niye sakal traşı olmadın diyen amirler var.

16 Ekim 2021 16:21

klinux
Yasaklı

Ne yapacaksın kılık kıyafeti, herkes nasıl giyiniyor kuşanıyorsa sende öyle giyinip kuşanacaksın, soruya bak top sakal serbestmiymiş!!

he serbest bırak öyle gel ilk gününde. sonra anlarsın serbest mi değil mi.

Abbas KILKUYRUK1, 7 yıl önce - Alıntıya git

Senin bir yav*** olduğunu düşünüyorum.

Edit: Küfür ve hakaret yasak. 

16 Ekim 2021 21:28

Canw
Aday Memur

kılık kıyafet kuralları SADECE erkekleri kapsayan bir durumdur. kadınlar istediği gibi giyinir. kot tişört normalleşti. dekolte mini etek demiyorum bile tayla geleni bile gördüm. erkekler yularını takmak zorunda günlük traş olmak zorunda. haa ben olmuyorum günlük ayrı. ama bu kurallar sadece erkeklere var. kadınlara her zaman ki gibi pozitif ayrımcılık!!!

Yigido1983, 1 yıl önce - Alıntıya git
Katılıyorum
Toplam 53 mesaj