Editörler : supporters.

Ferda 63
Kapalı
08 Mayıs 2019 22:27

teşekkür ederim.
cesuray, 5 yıl önce

4t'yi öneririm. Oraya giden arkadaşlarım var ve oldukça memnunlar. Bende ikinci kez hazırlanıyorum ama bu sefer evde, elimdeki kaynakların bir çoğu 4t ye ait. Üstelik o yayınların tamamını veriyorlar. Arkadaşlarımı kıskanmadım değil. Gidip görüşmeni tavsiye ederim


kalemkagitnx
Aday Memur
12 Mayıs 2019 16:23

Arkadaşlar merhabalar Ankara'da Kaymakamlık kurslarından birine gitmek istiyorum bu kurslar ile ilgili bilgisi olan var mı Hangi kurs daha iyi daha ilgili daha once katilan arkadaslar bilgi verebilir mi? (4t yukselis makro akademi arti vizyon baskent kariyer bu kurumlar hakkinda ne dusunuyorsunuz? Veya onerebileceginiz kurslar var mi?)ve kamupark (savaspark) akademi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

cagri789
Aday Memur
12 Mayıs 2019 18:05

Merhaba arkadaşlar. Kamu yönetimi mezunuyum. Seneye için kpss ye hazırlanacağım ama bu yazı değerlendirmek istiyorum Alan bilgisi için kaynak önerisi ve hangi dersten başlamalıyım yardımcı olur musunuz?


cesuray
Aday Memur
21 Mayıs 2019 12:11

Başka bir başlıkta da aynıları yazdım. Görmeseniz diye burada da paylaşıyoruz. Umarım faydalı olur.

Mikro-makro iktisat= 4t Yüksel Bilgili (iktisatı bu kitaplardan öğrendim diyebilirim, anlatımı çok sade gerçekten)

İktisat soru bankası= Çıkmış soru bankası mutlaka çözülmeli, özgün olarak ceteris paribus aldım. Tekrar eden sorularla iktisatın zayıfsa konular oturacak ve konuları ayırt edebileceksin.

Maliye= Bütçe kısmı değiştiği için şu an güncel maliye bulmak zor ben sadece 4t nin değişen bütçe kitapçığını aldım ve elimde olan 4t maliye özgün soru bankasını çözmeye devam ediyorum

Muhasebe= Bu alanda kendime pek güvenmiyorum :) Ferhat yıldız çıkmış sorular kitabı vardı ona devam ediyorum, özgün olarak Alican dovletun rasyo kitabını elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum.

Hukuk= Hukukta çıkmış soruların pek bir hükmü kalmadı özel hukuklar dışında, kafam karışmasın diye özgün soru bankalarından çalışıyorum. Burada da en güncel karşıma çıkan 3y kitabı bana göre. Konsensus ta öneriler arasında ben çözmedim. Başka arkadaşlardan da fikir almalısın.

Ders olarakta en çok hangi dersi bilmiyor ve zorlanacağınızı düşünüyorsanız ondan başlamanızı öneririm.

cagri789, 5 yıl önce

Merhaba arkadaşlar. Kamu yönetimi mezunuyum. Seneye için kpss ye hazırlanacağım ama bu yazı değerlendirmek istiyorum Alan bilgisi için kaynak önerisi ve hangi dersten başlamalıyım yardımcı olur musunuz?

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi