Editörler : E.Kayı Han
22 Mart 2016 12:56

Son Dakika tüm taserona kadro

Basbakan yardimci işçi ve asil işçilere kadro müjdesini verdi.insallah bizde unutulmayiz.

22 Mart 2016 12:58

Unutulduk bile geçmiş ola...


SÖZPER2015
Aday Memur
22 Mart 2016 13:06

sabredip bekleyecegiz.az once bimere istek gonderdim herkesin gondermesi lazim

22 Mart 2016 13:44

4/b li olarak kadroya alınmamız imkansız ağızlarından yanlışlıkla bile çıkmıyorken nasıl kadro olrki


ricardo22
Şef
22 Mart 2016 13:48

Gereken ne ise 4/B li personele de yapılmalı biz üvey evlat mıyız !!


mailmenq
Genel Müdür
26 Mart 2016 08:33

Arkadaşlar boş yere birbirinizi kırıp birbirinizi yıpratıyorsunuz. Kamuda personel olmak istiyorsanız bundan sonra torpille giremeyeceksiniz ve artık devlet sınav ile yeni bir tanımla kamuda sizi çalıştıracak. KPSS gelecekte girecekler ve sonradan kamu personeli olacaklarda artık bu şartlara göre kamuda çalışacaklar. Kadro olayına takılmaktansa gelecekte tüm KPSS girip memur olmak ve şu anda statüleri değişecek kamu personellerinin olayın ciddiyiteni anlaması gerekiyor. Taşeronlara yoğunlaşacağımıza yakın zamandan herkesi mağdur edecek bu statüye karşı olmalıyız.

Dün Maliye Bakanı bugün ekonomi bakanı ve merkez bankası başkanın dedikleri hiç iç acıcı değil. Kamu personel sistemi değişiyor biz çıkmışız taşeronun aşağı taşeron yukarı diyoruz. Kendi mezarımızı kazıyoruz. Memurlar nette bu konuya el attıcağına taşeron kadro haksızlık derdine düşmüş. Tamam haksızlık olabilir ama o durumdan daha kötü ve vahim bir durum söz konusu çıt yok. Sonra kimse bugünlerde sessini çıkarmadığı için gelip ağlama duvarına çevirmesin burayı....

Öncelikle artık 4A(Kadrolu Memur) 4B(Sözleşmeli Memur) 4C(Geçici İşçi) 4D(Daimi İşçi) statüsünden sonra yeni 4E (Özel Sözleşmeli Kamu Personeli) tanımına alışmanız gerekmektedir.

4E Özel Sözleşmeli Kamu Personeli bundan sonraki yeni kamu personel reformunun başlangıcıdır. Buradaki amaç artık devletin işine yarayan personeli işini yaradığı süre içinde işine yaradığı işte kullanıp istediği zaman çıkarmasını sağlamaktır.

4B(Sözleşmeli Personel) haklarından kötü 4C(Geçici İşçi) haklarından iyi duruma getirilmiştir.

Gerekli sistem oturduğunda ilk etap 4C kaldırılıp 4E (Özel Sözleşmeli Kamu Personeli) geçirilecektir. Arkasında da 4B yerine sınavlarla 4E statüsünde personel temine gidilecektir. Maliye Bakanın dikkatli dinleyin bundan sonrada 4E yeni personel reformu olacaktır ve sınav ile alınıcaklar dedi. Artık kendimizi bu tarz personel temine alıştıralım.

Hayaller paris gerçekler hükümetin maliye bakanın dediği gibidir.

https://www.youtube.com/watch?v=uCZEeJclBBU


mehmetcemşahin
Daire Başkanı
27 Mart 2016 09:42

Taşerona kadroyu adaletsızlık olarak gören Kpss li arkadaşlar ,avukat tanıdığı olanlar ,şimdiden hazırlıklarınızı yapın taşerona kadro 15 20 gün içinde gelebilir ve tek çözüm yargı yolu kalıyor , hızlı şekilde dava açılmalı kadro olayına ,tabi yasa geçene kadar da hiçbir şey olmuş bitmiş değildir yargı yolundan önce aşagıdakı yolları izleyelim lütfen 15 20 dakıka vaktınızı ayırın.,1,ombudsman(kamu denetçiliğine) başvurun,2-bimer e başvurun, 3-akım e başvurun 4-cimer e başvurun,5-başbakan bakanlar ve ak partı m.vekillerine tweet atın 6-memurlar net ve diğer görsek ve yazılı basına sesimizi duyurmak 7-ak parti il teşkilatlarını aramak ve taşerona karşı olduğumuzu bildirmek 8-yasa meclisten geçerse yargı yoluna gidelim,ülke tarihinin en büyük sınavsız alımı taşerona kadro ile yapılıyor,devlet kadroları 4 milyon kpss linin hakkıdır,taşeron kadrolara bir kere kadro kapısı açılırsa kapı kapanmaz,kpss alımları 2 3 bin e düşer her sene,20 dakıkanızı ayırın gerekli yerlere yazın,yasa geçmeden hiçbir şey olmuş bitmiş değildir arkadaşlar 1 milyon kişilik taşeron kadrosu kpss lilere verilmeli,bu yazıyı okuduğunz anda yukarıdaki yerlere internetten başvurun lütfen,ülke tarihinin en büyük sınavsız alımı taşerona kadro ile gelecek.taşerona kadronun kapısı açılmamalı.acilen taşeron şirketlerle anlaşmalar bitirilip taşeron kadrolar kpss lilere açılmalıdır.insanlar yıllarca devlet kadrolarını elınde sınav puanlarıyla bekliyorlar ne hayaller yıkılıyor ne ümitler tükeniyor.lütfen bu yazıyı kopyala yapıstır yöntemıyle yayalım

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi