Editörler : F16 Gökçen
«10111213141516171819202122

valkyrv
Aday Memur
12 Ağustos 2016 19:45

Benim anlamadığım özel sektörün böyle olduğunu bilmiyor musunuz başvururken. Beklentiniz neydi de bu kadar hayal kırıklığı yaşadınız. Elbette özel bir kurum eleman kriterlerini de istediği gibi belirler, elemanlarını da istediği mülakata tabş tutarak seçer. Hayır zorla mı soktular mülakatlara. Ben böyle değerlendirilmeyi kabul etmiyorum diyip çıkabilirdiniz. Yapmışsanız da helal olsun ama hiç sanmıyorum :D

Gücünüze gidiyorsa elbette gidip kpss'ye veya başka kurumlara yönelebilirsiniz, hem burada sızlanmanktan daha faydalı olur.


menfitelkin
Kapalı
12 Ağustos 2016 22:01

kimsenin sizlandigi yok , ilanlar acilirken belirli kriterler vardi ve kurum da bunlara uymak zorundadir bilhassa burada birnsorin yok. Bu konuda yaziyi okursan daha iyi kavrayacaksin durumu , ozel sektor olmasi burada sürece dahil olan cogu arkadasin bilgilendirilmemesi dahi saygisizlik gostergesidir Hakki olanin sesi olmaya devam edecegiz. amac mesrulugun ve hakkaniyetin saglanmasidir. Birileri yazacak , birileri okuyacak birileri muhalafet yapacak en sonunda ise ortaya daha iyi bir cozum cikacak tarihte boyle olagelmistir. Ayrica kadroya basvuran her aday nasil bir katk?da ve enerji sarf ettiyse onun karsiligini almak ister ki o yuzden basvurusunu yapar. saygilarimla

valkyrv
Aday Memur
13 Ağustos 2016 12:24

Bana net sızlanma gibi geldi, birkaç defa yazıyı okuyup sızlanma olduğuna iyice emin oldum. Hakkı olanın sesi memurler nette mi olacaksınız? Erdem ve haktan bahsedecekseniz buyurun hukuki yollarınızı kullanın. Hakkı olanların sesi en iyi şekilde hukuksal yollara başvurarak olabilirsiniz. Belki de içten içe zaten sistemin böyle olduğunu, sadece istediğinizi elde edemediğiniz için size adaletsiz geldiğini bildiğinizden sadece böyle mecralarda yakınmaktasınız.

İnsanların bilgilendirilmemelerinin sebebi süreçlerin sonlamamış olmaları olabilir mi sizce? Bunu düşünüyor musunuz? Yarın öbür gün size teklif gelirse de bunları söyleyecek misiniz yoksa ceketi ilikleyip teşekkür mü edeceksiniz? Yanlış anlaşılmasın, kimseyi savunmuyorum, sadece şu an bu platformda bu şekilde yazılar yazmanın kime faydası olduğunu ve bunu motive eden ana düşünceyi sorguluyorum.

Dediğim gibi ciddiyseniz ses duyurmanın en iyi yolu hukuk ve change.org gibi sosyal medya destekli kitlelere ulaşabilen platformlar. Sizi oralarda da görmek isteriz. Ha yok diyorsanız ben işe alınmadım diye burada yakınmak istiyorum, derdim hak falan değil de şahsımın istediğini alamamış olması, o zaman buradan şikayet etmeye çalışabilirsiniz. Hangisi rahat uyumanıza yardımcı olacaksa onu yapın. Ama sonra gelip burada da haktan emekten bahsetmeyin.

Ben bugüne dek bir şeyi başaramadıysam bu yalnızca benim suçumdur diyip ya tekrar çabaladım ya da o hedefe ulaşma kapasitem yoktur diyip önüme baktım. İyi notu ben aldım kötü notu hoca verdi zihniyeti kimseye fayda sağlamaz üstüne size zarar verir. Bu da bir tavsiyedir.


menfitelkin
Kapalı
13 Ağustos 2016 17:32

burasi her gorusun dile getirildigi bir platform , ayrica da belirtelim yalan yanlis bilgilerin insanlara salindigi bir sayfa degil(bu arkadasin turkiye finans katilim basligi altinda bir cok arkadasi yaniltici paylasimlarina goz atmak da fayda var) herkesin sorunlarindan ve guncel haberlerden bahsedilen bir ortam. Gorusler dile getirelecek okunacak bilgilendirme ve elestiriler saglanacak . Imdi senin bu kadar sizlanman da garip taraf tutmani kimse beklemiyor lakin aday dusmanligi ve kurum yandasligi yapmana da bir gerekce yok. Yaz?lanlar? sen en iyisi bir daha oku dogrusu Gazali platonu 1000 defa okumus yine anlayamamis en azindan dene .Yazilan her cumle de yasanmis ve duzeltilmesi gereken durumlari dile getiriyor. altini cizerek saygilarimla anlamayanlara selam olsun

valkyrv
Aday Memur
13 Ağustos 2016 17:52

Ben de düzeltmeye burada çalışmanın boş bir uğraş dışında bir şey olmayacağını bir türlü anlatamayacağımı düşünmeye başladım. Yani burada şikayet ederek iş arayış yönteminle sana başarılar diliyorum. Düzeni değiştirdiğinde de bilgilendir de bilelim.

Beni araştıracak kadar söylediklerimin sana dokunmuş olmalarına üzüldüm, ancak istediğim yerde istediğim fikrimi beyan ediyorum, tıpkı birinin buradan sızlanıp durması gibi.

Kendi fikrinin saçma olduğunu belirten herkesin kurum yandaşı olduğunu düşünecek türde bir zeka yapısına sahip insanların Platon'dan bahsetmeleri güldürmedi değil. Dediğim gibi, forumda ağlayarak iş arayışında başarılar.


menfitelkin
Kapalı
13 Ağustos 2016 20:35

sizi ara?t?ran yok , ayni forumda benzer konularda dolasiliyor ustelik haddiniz olmadan sinavi ertelenmis bir is ilaninin altina sinavin olduguna mulakatin olacagina cagrildiginiza dair ibarelerde bulunuyorsunuz bu yaptiginiz da kustahlih demek herhalde hafid kacar. Gerekli mucadeleyi hali hazirda tum arkadaslar sinav surecinde veriyor , ayrica butunuyle bahsedilen de daha adil bir degerlendirme yap?lmasi bunu tum arkadaslar hak ediyor burada. Diger meseleye gelirsek platondan ote en iyisi Gazali ile basla ki daha iyi kavra yazilanlari sonra Platonla devam et basarilar . Altini cizerek saygilarimla...

valkyrv
Aday Memur
13 Ağustos 2016 21:19

Platon gençken okurdum, sorun olursa mesaj atabilirsin anlatabilirim. Hukuki yollara başvurduğunda ciddiye alınırsın. Başvurmazsan da forumda ağlayarak iş aramada başarılar.


menfitelkin
Kapalı
13 Ağustos 2016 23:32

donup bir daha oku 1000 defa dedik 999 kaldi tesekkur ederim sana da basarilar saygilarimla.

valkyrv
Aday Memur
14 Ağustos 2016 07:57

Dönüp bir daha ağla burada. İK'dan ararlar.


kabadai
Aday Memur
07 Temmuz 2018 10:07

Konuşmaların hepsini okudum.. Valkyrv %100 haklı. menfitelkin sızlanmış. Saygılarımla,

Toplam 430 mesaj
«10111213141516171819202122

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi