Editörler : F16 Gökçen
17 Ağustos 2016 21:37

Çocuklara dişlerini fırçalama alışkanlığı kazandirma

Sorun yaşayan var mı?

17 Ağustos 2016 22:59

Oyun gibi anlattik


nlgn.d
Kapalı
09 Kasım 2016 23:12

Ek gıdaya geçtikten sonra özellikle akşam yatmadan hafif nemli bir tülbentle dişlerini nazikçe temizleyin. 1 yaşına gelirken de bebekler icin diş kaşıyıcı gibi diş temizleyicileri var. yutulabilir bebek diş macununu sürerek bebeğinize yardımcı olun. zaten dişleri kaşındığından hoşuna gidecektir. yaşını geçtikten sonra yavaş yavaş çocuklara göre olan diş fırçasına geçin. eğer diğer adımları yaparsanız alıştırmanız çok kolay olacaktır. ama hiç böyle temizleme uygulamaları yapmadıysanız direk alıştırmak tabiki zor. yutulabilir güzel bir aramosı olan diş macunu alın. bir de sevdiği karakterin resmi olan diş fırçası, hatta kendine de seçtirebilirsiniz çok etkili olur. akşam ailecek diş fırçalama yarışması yapabilirsiniz. onun dışında konuşabiliyorsa söylediklerinizi idrak edebiliyorsada varsa ağzınızda diş çürüğu veya dolgu bunu gösterip hikaye anlatır gibi ben yatmadan dişlerimi fırçalamadım annem söyledi ama yapmadım sonra bak dişlerim böyle oldu diye anlatınız.


medlifecenter
Yasaklı
23 Ocak 2017 21:12

merhabalar;

dişimizi fırçalarken ve vücudamuza kullanırken kullandığımızın ürünlere,özelliklerine ve içerilkerine dikkat edelim lütfen...Kimyasal ürünler kullanıp, vücudumuza zarar vermeyelim. mesela diş macunu olarak aloe veralı lr ürünleri arasında en çok satan ürünlerden olan ve tamamen doğal olan microsilver diş macunu kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle çocuklarımız için içinde ne olduğunu bilmediğimiz ürünler kullanmayalım..tamamen doğal sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış ,özellikle çocuk doktorları tarfından tavsiye edilen aloe veralı lr ürünleri ni kullanalım.

medlifecenter sağlık ve eğitim hizmetleri olarak %40 indirimli aloe veralı lr ürünleri ve ücretsiz lr üyeliği hakkında sizlere bilgi verebiliriz. http://www.medlifecenter.com/LR-Uyelik.html#.WIZBH_mLTIU sitesini ziyaret ederek ya da 553 768 85 10 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

www.medlifecenter.com lr üyeliği

lr başvuru formu

lr kayıt

ücretsiz lr üyeliği

aloe veralı ürünler

lr kozmetik

lr iş ortağı giriş


torpillimemur
Aday Memur
23 Şubat 2017 13:54

bence bir yas deniyor ama gercek te olan 3 yaş, ben 3 yasında baslattım kızıma suan her sabah her aksam fırcalıyor 5 yasında . ben gecen sene sarjlı fırca ya gectim . memnunuz dis etleri ve disleri cok saglıklı

http://www.vatanbilgisayar.com/braun-oral-b-eb-10-2-b-star-wars-cocuk-yedek-dis-fircasi.html kullandıgımız model umarım sizlerede yardımcı olur .


replikim
Aday Memur
20 Mart 2017 18:43

dilerseniz bu sitedeki yazıya göz atabilirsiniz. Güzel önerilerde bulunulmuş. https://www.rujmuj.com/4-adimda-cocuklara-dis-fircalama-aliskanligi-kazandirma/ . Umarım size de yardımı dokunur ben burdaki önerileri uyguladım ve çocuklarım benden önce fırçalıyorlar hatta bana bile hatırlatıyorlar


kültür mantarı**
Şube Müdürü
21 Mart 2017 09:26

Sizden gördükçe kendi özenip fırçalıyor zaten. Özel çabaya gerek yok bence.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi