Editörler : Pangaea
«11121314151617181920212223

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
15 Kasım 2024 19:31

Mansur Yavaş'tan konser parasını istemesi çok tuhaf oldu.Eğitime bizim vergilerimiz nasıl yetmiyorsa

uzmanogretmjen
Aday Memur
16 Kasım 2024 11:14

ankarada oturuyorum bana sorulsa konser mi yapılsa yoksa metro mu deseler metro derim ama metrodan da önemlisi sokak köpekleri sokak köpeklerinden de önemlisi en azından benim oturduğum yer havası çok pis ulusta falan hava ölçüm cihazları var burda olsa gerçekten çok yüksek çıkabilir hava pisliği

Memleketinogretmeni, 6 ay önce

Mansur Yavaş'tan konser parasını istemesi çok tuhaf oldu.Eğitime bizim vergilerimiz nasıl yetmiyorsa

uca
Daire Başkanı
16 Kasım 2024 11:23

zerre inandırıcı gelmedi bana

Memleketinogretmeni, 6 ay önce

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
16 Kasım 2024 17:47

Evet hava kirliliğini şehir merkezinde yıllardır şehir planlaması olmadan yapılan yapılar nedeniyle ağaçlandırma yok.Bu da şehrin havasını olumsuz etkiliyor.Mansur Yavaş sonrası yapılan yeni yerleşim bölgeleri varsa bunlara müdahale edebilir,gerekli tedbirleri alabilir.Mesele konser değil ama bir konsere verilen paranın kaç katı gerekli meb için.Bu bütçe da bizim vergilerimizden ayrılıyor.Bütçe yetmiyorsa diyanete yılda 2 kez ek bütçe vermek yerine meb e 2 kat bütçe versinler.

uzmanogretmjen, 6 ay önce

ankarada oturuyorum bana sorulsa konser mi yapılsa yoksa metro mu deseler metro derim ama metrodan da önemlisi sokak köpekleri sokak köpeklerinden de önemlisi en azından benim oturduğum yer havası çok pis ulusta falan hava ölçüm cihazları var burda olsa gerçekten çok yüksek çıkabilir hava pisliği

Velocıraptor
Genel Müdür
16 Kasım 2024 19:48

istifa da bir hizmettir ! hoş bir 24 kasım jesti olabilir hatta.

uca
Daire Başkanı
16 Kasım 2024 20:13

99. Sıradayız.Neden?

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
17 Kasım 2024 13:07

Birkaç sene önceki Talim Terbiye Kurulu başkanı eleştirdi. On sene meselesi hikaye.

Normal ya da kötü yorumla on sene derken yalan söyleniyor.

Haydi çok çok iyimser bakalım ona göre biz on senedir bu güne gelmeyi planlıyorduk, olur.

Yoksa hazırlık filan hikaye.

birKEDİgördümSANKİ, 11 ay önce

Evet bakanımız reform yapmaya çalisiyor: kendi kendine, öğretmenin fikri formalite icabı sorularak.

.

Bizim hazirlik sürecinde ruhumuzun bile duymadığı, bakanın 10 yilda hazırladık dediği ve 100 küsür sayfa olarak önümüze koyup 1 haftada oku, değerlendir ve yaz tatili bitimine de özümsemiş ol dediği maarif modelini okuyabildin mi sen?

.

Bir haftada 100 sayfalık kitap okuyamıyorum ben artık hayatın normal akışı içinde, öğrencilik, gençlik geçti zaar. Okul dışında baska sorumluluklar ve sağlık problemleri var artik hayatimizda. Bizden okuyup değerlendirmemizi istediği sey alalade bi kitap da değil; eğitimin anayasası.

Sen de okuyup özümsemiş, üstelik eleştirecek bisey de bulamamış bi arkadaşsın zaar. Maşallah sana.

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
17 Kasım 2024 13:27

Evet, durum budur.

Başlık ise "Yusuf Tekin affını istemeli mi?" diye değiştirilmeli.

Bu tabiri (normalde üstü incitip kızdırmama ya da üst makamı yüceltmek için söylense de) iki şekilde anlayabiliriz. Her ne kadar ikinci manayı kastedecek babayiğit yoksa da yazayım.

1-Yapamadım, yapamıyorum, yüce makamı temsil edemedim, o yüzden beni affedin, göreve liyakatli birini geçirin.

2-Yapamam, uygun değil, sizinle çalışamam.

Her neyse Türkiye'de kaç tane bakan olduğunu bilen sorunun gerçek cevabını bilir.

freef, 11 ay önce

İktidarın bakanlarını, sendika başkanlarını, müdürlerini eleştirip yıpratarak HİÇBİR YERE varamayız.

22 yıl şahittir buna.

Nasreddin Hoca'ya sormuşlar ya, eski ay eskidiği için ne olur?

Kırpıp kırpıp yıldız yaparlar demiş.

En üst yönetim, birini seçip atıyor, ona istediğini yaptırıyor. Ömer Dinçer gibilerine ise müdürleri görevden aldıttırabiliyor.

Bu arada Bakan inanılmaz yıpranıyor. Kamuoyunun nefretini kazanıyor.

Artık orada durması partisine ve ideolojisine zarar verir hale geliyor.

Sonraaaaa...

Onu değiştirip yenisini getiriyorlar. O biraz daha yumuşak olup gönül alıyor.

Sonra o da değişip bir serti geliyor. O da kesip biçiyor. (ÖMK gibi)

Tabi 1 milyon atanmış, 1 milyon atanamamışın gazabına uğrayıp yıpranıyor. Ama geçen kanun geçmiş oluyor.

Suçu ona yükleyip onu da değiştirirler. Ama gelen düzenlemeler kalıcı olur.

Yeni gelen kişiyi daha bir şey yapmadan eleştirip ayıp olacağı için zaman kazanıyorlar. Eski padişahlık dönemlerinde işler kötüye gittiğinde vezirin değişmesi, padişaha bir şey olmaması gibi.

Bu adamlar, 22 yıldır ,lktidarda oldukları gibi belki kıyamete kadar da iktidarda olurlar.

Çünkü işi çözmüşler. Bir oyunu oynaya oynaya tek jetonla bitirmek gibi.

Çözüm mü: Bunların sendkasında kimse kalmamalı, oy da alamamalılar. Toptan saltanatı kaldırmadan bu iş olmaz yani.

Velocıraptor
Genel Müdür
17 Kasım 2024 14:30

daha başarısızı var mı diye şöyle bir 1920'ye kadar uzanıyorum, tek tek isimleri gözümün önünden geçiriyorum ama ....

uca
Daire Başkanı
17 Kasım 2024 16:06

Kadir inanır 😂

Velocıraptor, 6 ay önce

daha başarısızı var mı diye şöyle bir 1920'ye kadar uzanıyorum, tek tek isimleri gözümün önünden geçiriyorum ama ....

metal3
Aday Memur
20 Kasım 2024 16:59

yaşınız 70 sanırım
Velocıraptor, 6 ay önce

Toplam 451 mesaj
«11121314151617181920212223

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi