adam haklı beyler :D:D
Evde kalmak bir tercihtir bu dönemde evde kalmayı felsefe edinmeyenin de ne bileyim aklından şüphe ederim 😂😂 Eylül8080, 7 ay önce - Alıntıya git
Evde kalmak bir tercihtir bu dönemde evde kalmayı felsefe edinmeyenin de ne bileyim aklından şüphe ederim 😂😂
bazı cahil kesim hala kerametin evlilikte olduğunu evlenemeyenlerde bir eksiklik olduğunu düşünüyor ne yazık ki evlenmemek bir tercihtir kendi ayakları üzerinde duran bir kadın kendi ister evlenir ister evlenmez evlilik ispat aracı değildir nice evli kadınlar var kocaları bin ağlayan her evli iyi değildir he evde kalmış da kötü değildir önyarğı iyi değildir tavsiye etmem:)
hayda :D
Ne işin var çay da ;))
44 yaşındayım ve hiç evlilik yapmadım
Ne işin var çay da ;)) jannsett, 3 ay önce - Alıntıya git
çay tatlı ondan ya :D:D
Ciddi düşünen hanımefendiler yazabilir
..
Ankara'da memurum. Bir evlilik yaptım daha önce. Yaşım 33.
merhaba genler
bazı cahil kesim hala kerametin evlilikte olduğunu evlenemeyenlerde bir eksiklik olduğunu düşünüyor ne yazık ki evlenmemek bir tercihtir kendi ayakları üzerinde duran bir kadın kendi ister evlenir ister evlenmez evlilik ispat aracı değildir nice evli kadınlar var kocaları bin ağlayan her evli iyi değildir he evde kalmış da kötü değildir önyarğı iyi değildir tavsiye etmem:) Yasmince1990, 7 ay önce - Alıntıya git
Evlenmek düşünüldüğü gibi toz pembe bir dünya değil. Gerçekten bu yükü kaldıracak olanlar evlensin. Hayatında başka birine yer varsa ve onun yükünü de çekecek varsa girsin bu işe. Yoks a yemesinler bu b.ku
Aklınızı başınıza alın maceraya gerek yok
Beni de Ekleyin Kulübe :) Ama şuan bekar olmak daha iyi gibi şu şartlarda en azından kendi bütçeni kendin ayarlama yapabiliyorsun biraz daha, canın istediği vakit istediğin şeyi yapabiliyorsun, kısıtlama yok hesap verme yok, her dakika rapor etme yok, özgür ruhluysanız evlenmek için acele etmeyin abi, evlenirken de gerçekten ortak paydada geleceği ve ilerisini düşünen biriyle evlenin, gösteriş için fuzuli masraf çıkarmak yerine (Nişan için salon, söz, nişan, evlilik için her birine ayrı dış çekim vs.) oraya harcanacak bütçeyi her sene yıllık izinde seyahat edip doğayla iç içe olmak varken, balayını sadece evlendikten sonraki ilk hafta değil de her sene tekrar etmek gibisi var mı yanlış mı düşünüyorum sizce? :)
2 kez evlendim boşandım, benim için evde kalmak en hayırlısı :))
Herkes birbiriyle eşleşse kimse burda bekar kalmaz. Hadi bekarlar göreyim sizi ;)
19-45 hoş hanımefendiler bekar/dul hiç fark etmez bir dm kadar uzağınızdayım :))