Daha özgür, daha demokrat, kimsenin kimsenin mağduriyetinden rant elde etme çabasında olmadığı ; kimsenin kimseye karşı el pençe divan durmadığı ; düşüceyi yazabilme ve söyleyebilme hürriyetinin 3-5 tane egosu yüksek yönetici tarafından bastırılmaya çalışılmadığı, forumun gidişatında ortaya çıkabilecek haksızlıklara mertçe medenice karşı çıkabilecek ,bunu yaparken kimseyi incitmeyecek benliğe sahip kişilerin fikir paylaşımında bulunacağı bir forum olması dileklerimle..
İade edilmiş ve mutluluğunu paylaştığımız birçok arkadaşımız olsa da , hala iade bekleyen birbirlerinden haber almaya çalışan meslektaşlarımız da hayli fazladır..Birbirimizin sesi olalım.Haberi olmayanlara haber verelim..
güncel
girizgah mükemmel hocam.
keşke sayımız artsa burda da.
girizgah mükemmel hocam. mezosfer, 7 yıl önce - Alıntıya git
Hocam ulaşabildiğimiz kadar kişiye ulaşalım.Çünkü çok şükür iade olan arkadaşlarımız da olsa da hala iade bekleyen doğru dürüst biyerlerden haber edinemeyen de pek çok kişiyiz.İnşaallah irtibatımız kopmaz ve hepimizin iade sevinci ortak olur..
hocam özelden arkadaşlara linki atalım.
tamamdır
Selamlar...
arkadaşlar ben elimden geldiği kadar özelden linki atıyorum.sizde herkese haber verirseniz sayımız a
süper bir başlık olmuş hocam
Selamlar... Derbeder57, 7 yıl önce - Alıntıya git
ve aleykum selam.. hoşgeldiniz hocam.birebir gorustugumuz arkadaşlar varsa duyurursaniz sevinirim
Hayırlı olsun arkadaşlar. Herşeyi çok bilen ve eleştiriye dahi tahammülü olmayanlara selam olsun
Merhaba arkadaşlar
hoşgeldiniz also hocam :)))
çok uğraştım ama olmadı arkadaşlar. Ben Suleyman bu arada. Denizli. bilen bilir hani
çok uğraştım ama olmadı arkadaşlar. Ben Suleyman bu arada. Denizli.
bilen bilir hani
Sarkar hocam, also hocam hoşgeldiniz. unlimited ve yasse hocalara da bilgi verirseniz
Biz can derdindeyken modaratörlerin derdine bak.
bu arada ben android telefondan giriyorum. normal siteyi karmasik buldum ve google play den indirdim bunu. yalniz turkce karakter destegi yok galiba?
çok uğraştım ama olmadı arkadaşlar. Ben Suleyman bu arada. Denizli. bilen bilir hani also, 7 yıl önce - Alıntıya git
Hocam uğraşmaya degmezdi..Ama siz de yapmanız gerekeni yaptınız.Saglik olsun, sıkmayın canınızı