Bu mübarek günün hürmetine iade haberlerimizi alalım inşallah .Hayırlı cumalar..
hocam benimde konya 3 ay dolmadan uzatma verdiler ben merkez ilçedeyim..inş.sizi iade edeceklerdir.. mrzkan, 4 yıl önce - Alıntıya git
hocam benimde konya 3 ay dolmadan uzatma verdiler ben merkez ilçedeyim..inş.sizi iade edeceklerdir..
Hocam inanın hepimizin iade edilmesi için dua ediyorum. Rabbim mübarek cuma günü duamizi kabul etsin inşallah.
Ben de diğer forumdan eskilerden mağfur. Bilen bilir :) 2014 10 ay sendika 2 Eylül'de alındım.
Arkadaslar nevsehir valiligi sendikanin tamamini uzatmi adli soruşturma yoktur ne yapabilirim kehci58, 4 yıl önce - Alıntıya git
Arkadaslar nevsehir valiligi sendikanin tamamini uzatmi adli soruşturma yoktur ne yapabilirim
Kehci58 hocam uzatma olayi kesin mi duyummu?
Malesef bugünde bitti.bir hafta sonumuzu daha zehir edenlerin ayları yılları........dilimin ucuna geliyor,onlara bile üzülüyorum.nasıl iş bu,neyi bekletiyorsun.
Merhaba ben de geldim ama cogunuzun nicki degismis simdi kim kimdi onu ogrenmek lazim. En iyisi ben ogrenene kdr hepimiz iade olalim da bu dertten kurtulayim😛
Sonunda de başardım ama hala yazma konusunda sıkıntılar var.tlfdan zor oluyor bu iş :(
Niğde 2014 6 ay sendika. Hayırlı cumalar
Bu arada burdaki güzel bir şey mesaja + veya - not verebiliyoruz.
@yasse34 sonunda ba?ar?yor muyum ne :) Unlimited61, 4 yıl önce - Alıntıya git
Oldu hocam oldu
Bugün hiç iade haberi gelmedi kimseden :(
bugün boşuna gitti.hatta 3 günümüz boşuna gitti.
Temel birgün cemal e demiş, ula cemal şu ormanın guzelligini görey misun? Cemal şaşkin , ulaaağaçtan birşey göre mahrum ki daa....
reklamdan yazilari okuyamiyorum.
gelgit, Mustafa, kehci, Zehra, erdem, ersin, aykumsal, ayse, humm05, okul35 ,okul35 , sabrinsonuselamet, mugfur, şasi, yasse, unlimited hocalarım hepiniz hoşgeldiniz.Umarim belirsizlikleimize isik tutacak, sıkıntılarımızı azaltacak paylasimlarimiz olur..
Değerli arkadaşlarım öncelikle yeni forum hayırlı olsun. Bugün İstanbul meb den ilçelere iade veya uzatma ile ilgili bir liste gönderilmemiş ilçe insan kaynaklarından az önce bilgi aldım.
Androidden giriyorsanız masaüstü sürümü kullanın.daha lolay yazılıyor
Merhaba hocalarım, ben Bursa'dan diğer forumda belcin.
Ben de bugün okulumda uzatma kağıdını imzaladım.
Benim kağıtlardan birinde bakanlık oluru yazıyordu galiba bakanlıktan açığa alınan yine bakanlıkça uzatıldı. Valilik oluru var ama dediğim gibi adımın yanında bakanlık oluru yazıyor.
HAyırlısı olsun inş döneriz. Bursa'dan özellikle diğer arkadaşları foruma bekliyorum.