Editörler : crops35
22 Kasım 2016 19:59

Gih Memurluğu İtiraz

Emniyetin sevk işlemi ile bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden D dilimi rapor geldi ve sağlık daire başkanlığına gönderildi.Bu raporun sağlıklı bir sonuç olmadığını tekrar hakem hastanede bir başka hastaneden değerlendirilme isteğimi dilekçe ile emniyete bildirdim.(Hastane üst yazı ile geldiğim için bize itiraz edemezsin diyor)

Emniyet müdürlüğü sağlık daire başkanlığı itiraz hakem hastane dilekçemi kabul etmiyor.Sgk ya sınıf değişikliğim için yazı yazılmış.

Gih memurluğuna geçiş için.Bunların hepsi sözlü olarak beyan ediliyor yazı ile dönüş sağlamıyor.Emniyet Sağlık yönetmeliğine göre D dilimi olduğumuda doktorum söyledi o şekilde yazmışlar raporuma.

1-)Elimde herhangi bir rapor gelmedi tebliğ edilmedi hastane emniyet tebliğ eder sana dedi emniyet tebliğ yapmıyor gih sınıfına geçerken bir yazı geliyor 15 gün içinde gih memurluğuna geçiş için imzamı istiyorlar işlemler bitiyor.

2-)İtiraz yolum sadece idare mahkemesine başvurup ADLİ TIP kurumundan psikiyatrik olarak rapor alabilmek miş.(Emniyet dilekçemi reddetiği için )

3-)Hiç bir kurum itiraz dilekçemi almıyor SGK,HASTANE,EMNİYET Kabul etmedi zorla gih sınıfına geçiriyorlar.

4-)Hakem hastane veya başka bir hastanede tekrar değerlendirilmek hukuki olarak hakkım mıdır.Bütün hukuki yollarımı kapatıyorlar ?*** İtiraz etme sebebim ilaç kullanmıyorum,terapi dahi uygulanmadı, 30 saniye heyete soktular bakırköy ruh ve sinirde d dilimi çıktı.

**Emniyetten istenen personel takip formum herşeyim olumlu olduğu halde D dilimi verildi

***Hukuki olarak neler yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz şuan evrakım personel şubemizde SGK ya yazı ile gidiyor ve sınıf değişikliği uygulanacak 1 ay içinde elime bi karar dahi ulaştırmıyorlar ankara 3 -4 kere gittim.

**** Hukuki açıdan haklarımı kullanmak istiyorum bilgilerinize ihtiyacım var


Kapohera
Aday Memur
16 Eylül 2017 16:23

Devrem durumun hakkinda bilgi verirmisin

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi