Editörler : ProletariatKubil ay
«112113114115116117118119120121122123»
09 Ekim 2018 14:21

apsari42hotmail.com
Aday Memur

Arkadaşlar bu SGK emeklilik işlemlerini durdu haberleri gerçek mi? Bilgisi olan dostlar lütfen

09 Ekim 2018 14:22

Konnor
Aday Memur
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle maaşınız onaylandı uzmana gönderildi yazıyor. Tahminen kaç gün içinde sonuçlanır bilgisi olan.
bordomavi51, 5 yıl önce - Alıntıya git
slm devrem baglandimi maaşınız ve tazminatiniz
09 Ekim 2018 14:24

38krk
Aday Memur
e devlette bugün itibariyle emekli maaşım gözüküyor. 27 yıl 4 ay üzerinden ve ek gösterge 3000. Maaş 2614 lira ve ek ödeme 104 lira gözüküyor.
Çıngay, 5 yıl önce - Alıntıya git

hayırlı olsun özelden sorular sordum burdanda cevaplayabilirsiniz doğum yılınız ve kaç mezunusunuz askerlık ne zaman meslekten oncemi sonramı yaptınız borçlanıp odedinizmi meslekten once ssk varmı? kendi emekliliğimiin hesabını yapacam ne sgk ne egm net cevap vermiyor gerekirse özelden yazın teşekkur ederim

09 Ekim 2018 15:04

beyce11
Aday Memur

Arkadaşlar,bugün itibariyle dosya işlemi tamamlandı,arşive gönderildi,kurum mektubu hazırlandı yazıyor.Geçen hafta da kurum mektubu hazırlandı yazıyordu.Bana garip geldi,bu durumda olan arkadaş varsa haberleşsek iyi olur.

09 Ekim 2018 15:09

beyce11
Aday Memur

Arkadaşlar bu SGK emeklilik işlemlerini durdu haberleri gerçek mi? Bilgisi olan dostlar lütfen

apsari42hotmail.com, 5 yıl önce - Alıntıya git

Haberi ben de memurlar-net ana sayfada okudum.Haber bir gazeteden alıntılanmış,eski haber de olabilir.Süreç ilk başladığı zamanlarda bir arkadaşımın arsasına şerh konulmuştu,daha sonra kaldırıldı.Buna benzer bir süreç olabilir mi ? Bilemiyorum.

09 Ekim 2018 16:39

uzakyakın
Aday Memur

PolSan dan emeklilik için haber alan var mı? Bütün gün aradım ulaşamadım. Ne yapmak istiyorlar anlam veremiyorum. 3 aydır borçları erteliyorum. Bu haksızlığı meclise ve bütün siyasi partilere bildirmeyi düşünüyorum.

Mert690, 5 yıl önce - Alıntıya git
Polsana telefonla zor ulaşılıyor ama e mail adresine yazalım cevap çabuk veriyorlar, ben 10 günde bir yazıyorum cevaplar hep aynı yinede tüm polsandan emekli olacak veya alacaklı olan tüm arkadaşlar devamlı e mail atalım da belki faydası olur. Allah kolaylık versin.
09 Ekim 2018 17:11

Çıngay
Aday Memur

hayırlı olsun özelden sorular sordum burdanda cevaplayabilirsiniz doğum yılınız ve kaç mezunusunuz askerlık ne zaman meslekten oncemi sonramı yaptınız borçlanıp odedinizmi meslekten once ssk varmı? kendi emekliliğimiin hesabını yapacam ne sgk ne egm net cevap vermiyor gerekirse özelden yazın teşekkur ederim

38krk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Teşekkür ederim. Mesleğe giriş 1997. Doğum tarihi 1971. Askerliği meslekten önce yaptim ve saydirdim. sigorta 4 ay.
09 Ekim 2018 17:26

bolulu polis
Kapalı

Konudan bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa iyi sevinirim bugünkü memurlar nette ki habere göre SGK emeklilik işlemlerini durdurmasi ne anlama geliyor bunlar bizi emekli etmeyecek mi emeklilik hakkımız ne olacak

09 Ekim 2018 17:26

Masum mazlum
Daire Başkanı
e devlette bugün itibariyle emekli maaşım gözüküyor. 27 yıl 4 ay üzerinden ve ek gösterge 3000. Maaş 2614 lira ve ek ödeme 104 lira gözüküyor.
Çıngay, 5 yıl önce - Alıntıya git

Hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin. En azından bizler gibi iş arama derdinden kurtuldunuz. Kurtuldunuz derken, hiç olmazsa emekli maaşınız olacak, ya bizim gibi emeklilik durumu olmayanlar? Hamdolsun bende yaştan dolayı 13 ay daha bekleyeceğim.

İkramiye durumu nedir?

09 Ekim 2018 17:52

Çıngay
Aday Memur

Hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin. En azından bizler gibi iş arama derdinden kurtuldunuz. Kurtuldunuz derken, hiç olmazsa emekli maaşınız olacak, ya bizim gibi emeklilik durumu olmayanlar? Hamdolsun bende yaştan dolayı 13 ay daha bekleyeceğim.

İkramiye durumu nedir?

Masum mazlum, 5 yıl önce - Alıntıya git
Sağol. Daha bankaya yatan birşey yok. Ne maaş ne ikramiye
09 Ekim 2018 18:13

ABC0642
Yasaklı

Yaşadığımız hayat ile yaşamak istediğimiz hayat ne kadar birbirine yakun.

Peki hayallerimiz için bugüne çalıştık mı ve ulaştık mı

Ulaşmadıysanız ulaşmak için çalışıyormusunuz

Eğer çalışmıyorsanız hayallerinizi çaldırmışsınızdır.

Belli süre bedel ödemekten kaçtıysanız

Ömür boyu başarısızlığın bedelini ödemeye hazırmısınız

Sadece siz değil bu bedeli aile fertleride ödüyor.

Böyle olmasını istemiyorsanız harekete geçin.

E ticaret için teklifimi değerlendirin.

09 Ekim 2018 19:05

efece19
Aday Memur

Slm. Birleştştirmediğim30 gün siğırtam vardı. Bu gün edevlette ikramiye ve ağlığı hazırlandı yazıyor. İnlallah sehven yazmamışlardır. Şu siğorta muhabbetine son verirler..

09 Ekim 2018 19:21

xxehmet
Aday Memur
Bende de yazıyordu ama ikramiye ödenmiyor umutlanma. Sigortadan dolayı
09 Ekim 2018 20:53

Mk01234
Aday Memur
Polsana telefonla zor ulaşılıyor ama e mail adresine yazalım cevap çabuk veriyorlar, ben 10 günde bir yazıyorum cevaplar hep aynı yinede tüm polsandan emekli olacak veya alacaklı olan tüm arkadaşlar devamlı e mail atalım da belki faydası olur. Allah kolaylık versin.
uzakyakın, 5 yıl önce - Alıntıya git
polsana mektup yazdım emeklilik paramın ödenmesi için ödenmeyecekse yazılı olarak bildirilmesi cevap olumsuz cevap gelirse mahkemeye vereceğim.
09 Ekim 2018 21:29

bordomavi51
Aday Memur
slm devrem baglandimi maaşınız ve tazminatiniz
Konnor, 5 yıl önce - Alıntıya git
Henüz bağlanmadı hala uzmana gönderildi yazıyor.
09 Ekim 2018 21:51

Konnor
Aday Memur
Henüz bağlanmadı hala uzmana gönderildi yazıyor.
bordomavi51, 5 yıl önce - Alıntıya git
Bugün bende e devletten uzmana gönderildi yazısını gördüm. Kaç gün beklicez acaba
09 Ekim 2018 22:35

uzakyakın
Aday Memur
polsana mektup yazdım emeklilik paramın ödenmesi için ödenmeyecekse yazılı olarak bildirilmesi cevap olumsuz cevap gelirse mahkemeye vereceğim.
Mk01234, 5 yıl önce - Alıntıya git
Polsan dan cevap gelmesi durumun da bizimde haberimiz olsun.. İyi akşamlar
10 Ekim 2018 00:51

Yakup197341
Aday Memur
e devlette SGK hitap bölümünde belirtilen emeklilik tarihi doğru mudur.?
10 Ekim 2018 09:02

Mert690
Aday Memur
e devlette SGK hitap bölümünde belirtilen emeklilik tarihi doğru mudur.?
Yakup197341, 5 yıl önce - Alıntıya git

3 ay oldu evrak halen işlemde diyorlar anlaşılan yılbaşında sonra vermeyi planlıyorlar bir gun ödemeyi geciktiren hemen faiz, ödemeye gelince evrak işlemde, SGK bile işlemleri bitirdi bunlar kasıtlı bekletiyorlar.....

10 Ekim 2018 09:06

Mert690
Aday Memur
Polsan dan cevap gelmesi durumun da bizimde haberimiz olsun.. İyi akşamlar
uzakyakın, 5 yıl önce - Alıntıya git

3 ay oldu evrak halen işlemde diyorlar anlaşılan yılbaşında sonra vermeyi planlıyorlar bir gun ödemeyi geciktiren hemen faiz, ödemeye gelince evrak işlemde, SGK bile işlemleri bitirdi bunlar kasıtlı bekletiyorlar.....

Toplam 9556 mesaj
«112113114115116117118119120121122123»