Arkadaşlar bu SGK emeklilik işlemlerini durdu haberleri gerçek mi? Bilgisi olan dostlar lütfen
Arkadaşlar 3 Ekim itibariyle maaşınız onaylandı uzmana gönderildi yazıyor. Tahminen kaç gün içinde sonuçlanır bilgisi olan. bordomavi51, 5 yıl önce - Alıntıya git
e devlette bugün itibariyle emekli maaşım gözüküyor. 27 yıl 4 ay üzerinden ve ek gösterge 3000. Maaş 2614 lira ve ek ödeme 104 lira gözüküyor. Çıngay, 5 yıl önce - Alıntıya git
hayırlı olsun özelden sorular sordum burdanda cevaplayabilirsiniz doğum yılınız ve kaç mezunusunuz askerlık ne zaman meslekten oncemi sonramı yaptınız borçlanıp odedinizmi meslekten once ssk varmı? kendi emekliliğimiin hesabını yapacam ne sgk ne egm net cevap vermiyor gerekirse özelden yazın teşekkur ederim
Arkadaşlar,bugün itibariyle dosya işlemi tamamlandı,arşive gönderildi,kurum mektubu hazırlandı yazıyor.Geçen hafta da kurum mektubu hazırlandı yazıyordu.Bana garip geldi,bu durumda olan arkadaş varsa haberleşsek iyi olur.
Arkadaşlar bu SGK emeklilik işlemlerini durdu haberleri gerçek mi? Bilgisi olan dostlar lütfen apsari42hotmail.com, 5 yıl önce - Alıntıya git
Haberi ben de memurlar-net ana sayfada okudum.Haber bir gazeteden alıntılanmış,eski haber de olabilir.Süreç ilk başladığı zamanlarda bir arkadaşımın arsasına şerh konulmuştu,daha sonra kaldırıldı.Buna benzer bir süreç olabilir mi ? Bilemiyorum.
PolSan dan emeklilik için haber alan var mı? Bütün gün aradım ulaşamadım. Ne yapmak istiyorlar anlam veremiyorum. 3 aydır borçları erteliyorum. Bu haksızlığı meclise ve bütün siyasi partilere bildirmeyi düşünüyorum. Mert690, 5 yıl önce - Alıntıya git
PolSan dan emeklilik için haber alan var mı? Bütün gün aradım ulaşamadım. Ne yapmak istiyorlar anlam veremiyorum. 3 aydır borçları erteliyorum. Bu haksızlığı meclise ve bütün siyasi partilere bildirmeyi düşünüyorum.
hayırlı olsun özelden sorular sordum burdanda cevaplayabilirsiniz doğum yılınız ve kaç mezunusunuz askerlık ne zaman meslekten oncemi sonramı yaptınız borçlanıp odedinizmi meslekten once ssk varmı? kendi emekliliğimiin hesabını yapacam ne sgk ne egm net cevap vermiyor gerekirse özelden yazın teşekkur ederim 38krk, 5 yıl önce - Alıntıya git
Konudan bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa iyi sevinirim bugünkü memurlar nette ki habere göre SGK emeklilik işlemlerini durdurmasi ne anlama geliyor bunlar bizi emekli etmeyecek mi emeklilik hakkımız ne olacak
Hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin. En azından bizler gibi iş arama derdinden kurtuldunuz. Kurtuldunuz derken, hiç olmazsa emekli maaşınız olacak, ya bizim gibi emeklilik durumu olmayanlar? Hamdolsun bende yaştan dolayı 13 ay daha bekleyeceğim.
İkramiye durumu nedir?
Hayırlı olsun, Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin. En azından bizler gibi iş arama derdinden kurtuldunuz. Kurtuldunuz derken, hiç olmazsa emekli maaşınız olacak, ya bizim gibi emeklilik durumu olmayanlar? Hamdolsun bende yaştan dolayı 13 ay daha bekleyeceğim. İkramiye durumu nedir? Masum mazlum, 5 yıl önce - Alıntıya git
Yaşadığımız hayat ile yaşamak istediğimiz hayat ne kadar birbirine yakun.
Peki hayallerimiz için bugüne çalıştık mı ve ulaştık mı
Ulaşmadıysanız ulaşmak için çalışıyormusunuz
Eğer çalışmıyorsanız hayallerinizi çaldırmışsınızdır.
Belli süre bedel ödemekten kaçtıysanız
Ömür boyu başarısızlığın bedelini ödemeye hazırmısınız
Sadece siz değil bu bedeli aile fertleride ödüyor.
Böyle olmasını istemiyorsanız harekete geçin.
E ticaret için teklifimi değerlendirin.
Slm. Birleştştirmediğim30 gün siğırtam vardı. Bu gün edevlette ikramiye ve ağlığı hazırlandı yazıyor. İnlallah sehven yazmamışlardır. Şu siğorta muhabbetine son verirler..
Polsana telefonla zor ulaşılıyor ama e mail adresine yazalım cevap çabuk veriyorlar, ben 10 günde bir yazıyorum cevaplar hep aynı yinede tüm polsandan emekli olacak veya alacaklı olan tüm arkadaşlar devamlı e mail atalım da belki faydası olur. Allah kolaylık versin. uzakyakın, 5 yıl önce - Alıntıya git
slm devrem baglandimi maaşınız ve tazminatiniz Konnor, 5 yıl önce - Alıntıya git
Henüz bağlanmadı hala uzmana gönderildi yazıyor. bordomavi51, 5 yıl önce - Alıntıya git
polsana mektup yazdım emeklilik paramın ödenmesi için ödenmeyecekse yazılı olarak bildirilmesi cevap olumsuz cevap gelirse mahkemeye vereceğim. Mk01234, 5 yıl önce - Alıntıya git
e devlette SGK hitap bölümünde belirtilen emeklilik tarihi doğru mudur.? Yakup197341, 5 yıl önce - Alıntıya git
3 ay oldu evrak halen işlemde diyorlar anlaşılan yılbaşında sonra vermeyi planlıyorlar bir gun ödemeyi geciktiren hemen faiz, ödemeye gelince evrak işlemde, SGK bile işlemleri bitirdi bunlar kasıtlı bekletiyorlar.....
Polsan dan cevap gelmesi durumun da bizimde haberimiz olsun.. İyi akşamlar uzakyakın, 5 yıl önce - Alıntıya git