Selamın aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sayın dilekçe uzmanı veya emekli olan arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Emekli olmak için SGK ya dilekçe vermiştim . 1972 doğumluyum bugün SGK GNL MÜDÜRLUGUnden cevap geldi 25 yılı tamamlamıştır fakat yaş hesaplarken listede bulunan FHZ 6 YİL 6 AY İKEN HESAPLAMADA 4 yıl 6 ay olarak hesaplamalar ve yaş olarak 2021 7. Ay olarak bildirdiler konu hakkında bilgisi olan varmı FHZ yi yanlış mı hesapladilar yardımcı olursanız sevinirim tşk.
Özür arkadaşlar evragi inceleyince FHZ yi yanlış yazmış SGK 4 yıl yerine 6 yıl yazmış
Hayırlı geceler, sayın dilekçe uzmanı, 2001 mezunuyum, 10aralik 2020 de aktif olarak çalışırken ihraç oldum, askerlik 97-99 18 ay borclandim, 2000 yılı 165gun sigorta birleştirmesi yaptım, 1976 doğumluyum, emeklilik tarihim için bir dilekçe örneği de ben istesem size zahmet, şimdiden teşekkürler, sozcan1473gmail.com
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sayın dilekçe uzmanı veya emekli olan arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Emekli olmak için SGK ya dilekçe vermiştim . 1972 doğumluyum bugün SGK GNL MÜDÜRLUGUnden cevap geldi 25 yılı tamamlamıştır fakat yaş hesaplarken listede bulunan FHZ 6 YİL 6 AY İKEN HESAPLAMADA 4 yıl 6 ay olarak hesaplamalar ve yaş olarak 2021 7. Ay olarak bildirdiler konu hakkında bilgisi olan varmı FHZ yi yanlış mı hesapladilar yardımcı olursanız sevinirim tşk. Sivas5807, 2 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar günaydın Benim emeklilik dilekçem SGK da 28 eylül de kayda alındı.Sgk Emn.müd.lüğüne göndermiş olduğu dilekçe banada geldi fakat.genel müdürlüğü aradığımda SGK dan herhangi bir evrak gelmediğini söylediler ne yapmam lazım. Nzm3351, 2 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar günaydın Benim emeklilik dilekçem SGK da 28 eylül de kayda alındı.Sgk Emn.müd.lüğüne göndermiş olduğu dilekçe banada geldi fakat.genel müdürlüğü aradığımda SGK dan herhangi bir evrak gelmediğini söylediler ne yapmam lazım.
Teşekkürler sağolasın.
Teşekkürler masum gardaş cevap için.emeklilik tarihi için genelde hitap dökümüyle uyuşuyor tarih.ama cimer üzerinden emeklilik tarihini öğrenin.ben öyle yaptım.hızlı cevap veriyorlar ayriyeyen sgk dan da yazı geliyor o tarih doğru oluyor.ilerde emeklilik için dilekçe verirkende gelen yazının fotokopisini iliştirin dilekçeye ilgi tutun onu.bende 74 doğumluyum .ayı bekliyorum.emekli olanlara hayirli olsun bekliyenletede bir an önce olma dileğiyle
998 TL aldım ben CZ-75 tabancam için. Masum mazlum, 2 ay önce - Alıntıya git
998 TL aldım ben CZ-75 tabancam için.
hiç böyle şeylere takılı kalmam. ama hangi xxxx bu mesajıma neden ( - ) vermiş inanın çok merak ettim. eksi olmuş artı olmuş önemli değil, sorulan sorulara hangimizin bilgisi olursa cevap vermeye çalışıyoruz, ama böyle olmadık şeylere ( - ) veren xxxxx kendini çok mutlu hissediyor sanırım.
Masum gardaş artıya bastım teşekkür baabında ama eksi verildi galiba düzeltemedim
Masum gardaş artıya bastım teşekkür baabında ama eksi verildi galiba düzeltemedim Bedir Bey, 2 ay önce - Alıntıya git
2021 in 9.ayında doluyor devre .o tarihte dilekçe vercez inşallah nasip olursa.hitapla cimerer üzerinden aldığım cevap emeklilik tarihi açısından birebir aynı
Ama bazı arkadaşlarda değişebiliyormuş.
2021 in 9.ayında doluyor devre .o tarihte dilekçe vercez inşallah nasip olursa.hitapla cimerer üzerinden aldığım cevap emeklilik tarihi açısından birebir aynı Ama bazı arkadaşlarda değişebiliyormuş. Bedir Bey, 2 ay önce - Alıntıya git
İnşaallah devre .hayırlı olsun. 30 eyllül., 2 ay önce - Alıntıya git
30 eylül devre. son durum bilgilerin nedir. çoktur yoktun Ezan Bayrak, 2 ay önce - Alıntıya git
Bedir Bey kardeş senin mesleğe giriş tarihi nedir, 1974 doğumluyum ,1998 yılında mesleğe başladım, SGK kurumu emeklilik 2024 diyor bu nasıl iştir anlamadım, bilgisi olan açıklayabilir mi TC vatandaşı, 2 ay önce - Alıntıya git
Muhteremler ihraç sonrası istenen son maaşı 7256 sayılı kanun kapsamında yapılandırma yapılarak taksitlendirme yapılabilirmiş. Bu yapılandırma yapılması için çalıştığım ilçeye aps ile dilekçe gönderdim.
Arkadaşlar açıkta kalan süreler için malum 15 gün prim ödemesi yapılmış. Bu açık surelerine yıpranma uygulanıyor mu. Bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim .