Selam, emekli askerim 25 yıl fiili hizmet için 27 gün eksiğim vardı, eksik günü isteğe bağlı bağkur ile tamamlayıp emekli oldum ama emekli ikramiyesi alamadım, güncel mevzuat ve kararlara göre durumun böyle olduğunu biliyorum, eksik pirimi başka şekilde tamamlayanlardan emekli ikramiyesi alabillen yada bilgisi olan var mı? teşekkürler.
Selam, emekli askerim 25 yıl fiili hizmet için 27 gün eksiğim vardı, eksik günü isteğe bağlı bağkur ile tamamlayıp emekli oldum ama emekli ikramiyesi alamadım, güncel mevzuat ve kararlara göre durumun böyle olduğunu biliyorum, eksik pirimi başka şekilde tamamlayanlardan emekli ikramiyesi alabillen yada bilgisi olan var mı? teşekkürler.
gündüz42 , 2 ay önce
Arkadaşlar hizmet süresini doldurmadan ihraç olan arkadaşlardan sonradan sigorta ile doldurup emekli olan varmı. İkramiye bana ödenmedi. Dava açıp kazanan varmı. toplam 24 yıi 11 ay 15 gün hizmet çıktı. 15 gün eksik çıkınca sigorta ile tamamladık. Emekli aylığı bağlandı ancak ikramiye verilmedi. İkramiye ödenmez deniyor doğrumu