Ben emekli oldum, maaş ve ikramiye bağlandı, KHK li değilim, dilekçe uzmanı arkadaşıma yakın ilgisinden çok teşekkür ediyorum.
uzman onayladı ödeme servisine sevk edildi bu aşamadan sonra başka aşama varmı
İadeli tahütlü emeklilik dilekçesi verdim nerden takip edecem
İadeli tahütlü emeklilik dilekçesi verdim nerden takip edecem Kırac2746, 2 gün önce - Alıntıya git
son yılda en fazla 4C primim var. ama hem 4A hem de 4B prim var. emeklilik için 4 c olarak müracaat
Selamlar biraz önce e devlet çalışma hayatım kısmına girdim herşey değişmiş
SGK da 1 Nisan itibariyle emekli olduğumu belirtir yazı var.
06.03.2023 emeklilik müracaat tarihim. Son yılda en fazla 4C primim var. ama hem 4A hem de 4B prim var. Emeklilik için 4 c olarak müracaat ettim .
1-Hizmet birleştirmesini Emekli Sandığı zorunlu olarak yapıyor mu? Birleştirme talebi ile ilgili evrak falan görmedim. ( ben emeklilik müracaatı yaptıktan sonra e devletten hizmet birleştirme başvurusunda bulundum. Âmâ daha yeni tarihli )
2- Hizmet birleştirme 4c maaşlarını etkiler mi ? yada nasıl etkiler ?
3-6 marta müracaat ettim. "aylık bağlanma servisinde görünüyor " beraber müracaat ettiğimiz arkadaş sadece 4c hizmeti vardı. onun evraklarında maaş başlandı yazıyor.
hizmet birleştirme olayı bayağı sürecek sanırım. emekli sandığına ulaşmanın bir yolu var mı ?
Teşekkürler
E devlet çalışma hayatimda 4a ve 4c toplam prim gün sayim 9000 olmasına rağmen 25 sene sigortalılık hizmet süresi için hala 4 ay kaldı diyor. Böyle birsey olabilir mı? Yanlışlık mı vardır. 9000 gün prim gün sayısı 25 seneye tekabül ediyor diye biliyorum.
E devlet çalışma hayatimda 4a ve 4c toplam prim gün sayim 9000 olmasına rağmen 25 sene sigortalılık hizmet süresi için hala 4 ay kaldı diyor. Böyle birsey olabilir mı? Yanlışlık mı vardır. 9000 gün prim gün sayısı 25 seneye tekabül ediyor diye biliyorum. arslanbey35, 2 gün önce - Alıntıya git
06.03.2023 emeklilik müracaat tarihim. Son yılda en fazla 4C primim var. ama hem 4A hem de 4B prim var. Emeklilik için 4 c olarak müracaat ettim . 1-Hizmet birleştirmesini Emekli Sandığı zorunlu olarak yapıyor mu? Birleştirme talebi ile ilgili evrak falan görmedim. ( ben emeklilik müracaatı yaptıktan sonra e devletten hizmet birleştirme başvurusunda bulundum. Âmâ daha yeni tarihli ) 2- Hizmet birleştirme 4c maaşlarını etkiler mi ? yada nasıl etkiler ? 3-6 marta müracaat ettim. "aylık bağlanma servisinde görünüyor " beraber müracaat ettiğimiz arkadaş sadece 4c hizmeti vardı. onun evraklarında maaş başlandı yazıyor. hizmet birleştirme olayı bayağı sürecek sanırım. emekli sandığına ulaşmanın bir yolu var mı ? Teşekkürler tulubey, 2 gün önce - Alıntıya git
26.01.2023 tarihinde sehven emeklilik müracaatında bulundum e devletten daha bugün cevabı posta yolu ile geldi. cevaben eyt kapsamında dilekçe vermeniz halinde emekli olabilirsiniz diye, oysaki sistemi kontrol etmiş olsalar 03.03.2023 tarihinde hem edevletten hemde posta yolu ile yeni müracatımı görürlerdi. yeni müracaatlarda en ufak bir hareketlenme yok // C KAPSAMINDA KADIN 20 / ERKEK 25 YIL HİZMET İLE YAŞLILIK AYLIĞI BAĞLANMASI TALEBİ.-DYS4CEvrakWebServis'inden Gelen Evrak Otomatik Dosyaya Kaldırıldı. şeklinde beklemede,
7 Mart e devletten, 9 Mart 06 ilinden şahsen başvuru, 22 Mart itibariyle aylık bağlama servisine gönderildi, yazıyor. Hepsi 4 C'de geçen günler. 2021 yılında emeklilik tarihi öğrenmek için dilekçe vermiş ve kurumum ile yapılan yazışma sonrası cevabı şu tarihte diye cevabı gelmişti. EYT kapsamında ilerleyen süreçte kurum ile tekrar yazışma yapılır mı? Bilenler yazarsa sevinirim. Herkese beklediği haber bir gün gelir.
7 Mart e devletten, 9 Mart 06 ilinden şahsen başvuru, 22 Mart itibariyle aylık bağlama servisine gönderildi, yazıyor. Hepsi 4 C'de geçen günler. 2021 yılında emeklilik tarihi öğrenmek için dilekçe vermiş ve kurumum ile yapılan yazışma sonrası cevabı şu tarihte diye cevabı gelmişti. EYT kapsamında ilerleyen süreçte kurum ile tekrar yazışma yapılır mı? Bilenler yazarsa sevinirim. Herkese beklediği haber bir gün gelir. ZabitanıMuhabere, 11 saat önce - Alıntıya git