Editörler : Lanet
13 Aralık 2016 23:43

Vatan Bilgisayar Sorumsuzluğu

Vatan Computer'dan 12.06.2016 tarihinde Forum İSTANBUL mağazasından ACER marka bir laptop satın aldım,bir süre sonra cihazda ses cızırtı sorunu ortaya çıktı ve cihazı Vatan Computer'a götürdüm onlarda tedarikçilerine durumu anlatan evrak ile gönderimini sağladılar 12 iş günü içerisinde cihaz geri geldi ve değişim kararı çıktı. Ellerinde sadece avcılar şubesinde aynı cihazdan bir tane kaldığı için oradan değişim sağlandı ve yeni cihaz verildi. bu yeni verilen cihazda'da aynı ses sorunu devam etti ve ayrıyeten klavye tuşunda içine geçiklik ekranında ölü piksel çıktı ses sorunu haricinde yeni verilen cihazda.tekrar VATAN COMPUTER'a cihazı verdim durumu anlattım onlarda tekrar tedarikçilerine gönderdiler cihazı, tedarikçi firma ise tekrar geri gönderiyor bir rapor ile cihazı raporda ise cihaz 15.01.2016 tarihinde kullanıma açılmıştır diyor. ben ise cihazı haziran ayında satın aldım ve ekim ayında değişimi sağlandı. Vatan bilgisayar ise biz bandrollü ürün verdik size böyle birşey olamaz diyip işin içinden çıkıyor tedarikçisi ile kendisi arasındaki konuyu çözmeyip müşterisine mal ediyor aylardır beni mağdur ediyor işlerimi yapamıyorum ve üste çıkıyorlar gidin mahkemeye verin bizene diyorlar bağırıyorlar burada mağdur ediliyorum. hem kullanılmış ürün veriyorlar bunu ayrıca tedarikçisi rapor ile söylüyor kullanılmış cihaz açılmış diyor ama kabul etmiyor hemde üste çıkıyorlar. Rapoları dosya olarak sizlere gönderdim incelenip sonuca bağlanmasını istiyorum bu durumun.

Şikayetimi yukarıda belirttim arkadaşlar durumu anlamışsınızdır vatanla mahkemelik olmak üzereyim ben hayatımda böyle bir sorumsuz firma görmedim ne yapmam gerekiyor akıl verin bana zaten bimere btk ya tüketici haklarına şikayet ettim şikayet var.com her yere yazdım yılan hikayesine döndü cihaz haziranda aldım adam gibi kullanmak nasip olmadı tedarikçisi bu ürünü açılmış ama açmadım diyor vatan kardeş zaten ben haziranda aldım adamlar ocakta açılmış diyor beni nasıl alakadar eder. bide küstahca cevaplar veriyolar bagırıyorlar yok ölü pixel 3 taneden fazla olmazsa kabul olmaz dünya standardı budur diyor başlatma standarda dedim ben 3500 vericem bide ölü pixel ile kullanacagım yokya yeni alınan ürünün zaten 6 ay içerisinde yenisi ile değişme hakkı var tamir olamaz asla kanunen. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.


L O T U S
Şube Müdürü
16 Aralık 2016 11:26

vatandan bikaç kere alışveriş yaptım memnun kaldım hatta servise üründe gitti yapıldı gitti. vatan sadece arızalı malı servise iletip geri almakla mesgul yani esas firma sorumlu vatanın yapacağı bişey yok diyorum .

ilgili servisi arayıp ürünü satın aldığın tarihi söyle olmuyor derse eğer kaymakamlıktan tüketici hakem heyetine itiraz yap. çözümlenir .


tgykya
Aday Memur
18 Aralık 2016 22:33

Ben ürünü vatandan aldım ona para kazandırdım bu durumda muhattabım da vatan olur ve bana vatan kullanılmış ürün sattı acer yada tedarikçi degil bu durumda o çözecek arasındaki muhabetti bunun haricinde tazminat davası bile açabilirim diye düşünüyorum.


VAFTIZCI KAHYA
Yasaklı
19 Aralık 2016 03:43

aldigin anda iade edecektin,kutusundan anlamadin mi ?

07 Ocak 2017 10:46

bende dün pc toplamaya gittim 6 ocakta adam benim istediğim parçayı pc ye koymuyor

gidiyor stoktaki ürününü koymaya çalışıyor onu satmaya çalışıyor (Malatya AVM içindeki vatan)

vatan bitmiştir benim için başka yerden toplıcam pc'yi

zaten malatya avm deki vatana gidin bakın ct. pazar bile bomboş

kendileri kaybeder...

hocam siz bir sonuca ulaşamazsanız en azından sürekli forumlarda konu açıp rezil edersiniz...

onlara bu yeter merak etmeyin hakkınızı da sonuna kadar arayın Allah kolaylık versin

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi