Editörler : crops35
«789101112131415161718»
06 Mart 2017 14:50

rubins kardeşim ben sadece durum tespiti yaptım . herkesin tercihi sandıkda belli olur.

kimsenin tercihine karışmayız.

rubins, 7 yıl önce

hayırdır kamudenetcisi, bilinçaltımıza evet dememizimi işlemeye çalışıyorsun

Kagan3436
Kapalı
06 Mart 2017 16:03

o zaman kimse ne olucağnı bilmiyor yine beklemeye devam

66on
Aday Memur
06 Mart 2017 16:44

Dunku haberlerden anlasilacagi gibi ssm bunyesinde ortak yapi olusturulacak ve kurum bu yapi icerisinde revize edilecek (sahsi fikrim hurda as olup varlik fonuna) personelin durumunda ise asamali olarak ihs ye gecisler olacaktir arzederim

usagitsukino
Memur
06 Mart 2017 18:05

bahsettiğiniz haberin link i varsa paylaşır mısınız? bu ihs ye geçişte kişilere geçmek ister misiniz diye soruluyor mu birde?

66on, 7 yıl önce

Dunku haberlerden anlasilacagi gibi ssm bunyesinde ortak yapi olusturulacak ve kurum bu yapi icerisinde revize edilecek (sahsi fikrim hurda as olup varlik fonuna) personelin durumunda ise asamali olarak ihs ye gecisler olacaktir arzederim

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 18:23

yok bir şey olacağı yakın zamanda.....3 hafta 3ay ...3 yıl.....

istek 657 sonuç 399 batış İHS...

usagitsukino, 7 yıl önce

bahsettiğiniz haberin link i varsa paylaşır mısınız? bu ihs ye geçişte kişilere geçmek ister misiniz diye soruluyor mu birde?

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 19:22

bunlar boş şeyler .....hayal edilen ....ama hareketsizlik üst seviyede...

2 adet fotograf 1 CV (idari işler hazırlayacak) ile neler olacak sa ..

3 hafta bu hafta 4 hafta hala hareket yoksa ...ve 4 haftada CV isteniyorsa gerisini siz tahmin edin..

amaç ve gaye yoksa hedef yoksa ne yazarsanız yazın ne yaparsanız yapın sonuçta hüsran çıkacak gibi görünüyor...

66on, 7 yıl önce

http://www.memurlar.net/haber/649732/

berilium
Kapalı
06 Mart 2017 19:36

Bu kurumdaki işlere akıl sır ermez.özlük dosyamızı alın herşey var orda.her hafta bir tarih veriliyor, kimse birşey bilmiyor, yapılandırma vs. Bu kurum kendi kendine yapacaksa bu işi şimdiden gülmeye başlayalım.

66on
Aday Memur
06 Mart 2017 19:40

Cok katli bina yapilmis asansor ve merdivenler unutulmus disardan goze hos görünüyor

zaman degisti, 7 yıl önce

3 hafta bu hafta 4 hafta hala hareket yoksa ...ve 4 haftada CV isteniyorsa gerisini siz tahmin edin..

amaç ve gaye yoksa hedef yoksa ne yazarsanız yazın ne yaparsanız yapın sonuçta hüsran çıkacak gibi görünüyor...

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 20:06

tabiki asansör ve merdivenler unutulacak...Ona unutulma değil proje öyle ...

çünki vinç le üst kata çıkanlar inmesin alt takiler ise üst kata çıkmasın....

En sınavdaki usulsuzluklere ve atamalar bir bakın....

şimdi kimden CV isteniyor.....Müdür ve başmühendislerden....

oyun belliydi....akif kaç kişinin atamasını yaptı vekilken....gelecek adama boş kadro mu bıraktı...

İHS de duyum Başmühendislerden daha aşağıdakilere uygulanacağı görüşü yer almış...

neden neden neden neden....makamlar yerlerini koruyor......

kurumu batıranlar böylece ortaya çıkıyor mühendis şef teknik şef tekniker memur falan işte ...

tabi ki ÇIRAĞANDAKİ DÜĞÜNE BEN GİTTİM ....Ben Sinter e Avans çıkartım...ambar yolsuluğunuda ben yaptım ......Emre uslu ile ben tweetleştim....osman ünlüyü ben referans yaptım..pariste silahı ben çaldırdım....eşimle las vegasa ben gittim...bütün soruşturmaları be kapattım...bütün fabrikalardaki zararı ben yaptım....onun bunun çocuğunu ben işe alıp bürolarda oturtup mütehite para ödedim...hasan dede benim ihmalim yüzünden patladı....Of ulan ben neymişimmm....

birde müdür olsaydım ne olurdumm. bu halimle bunları yapmışım ya ..artık işi dalgaya aldımm napayım...

pirimiz ne demişti patladıkça ben ve bizler yükseldik...

Şimdi birileri çıkar yukarıda yazdıklarımı itiraf deyip savcılığa gider...

daha bitmedi BMW X5 im nerede ..hurdada kaybolmuştu..

66on, 7 yıl önce

Cok katli bina yapilmis asansor ve merdivenler unutulmus disardan goze hos görünüyor

berilium
Kapalı
06 Mart 2017 20:08

Unutulan birşey mi var? savunma sanayiine üretim yapan tek kamu kuruluşunun küllüm zararda olduğu unutulmuş olabilir evet.

66on, 7 yıl önce

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 20:10

unutulan bir şey yok....sadece plan işliyor...

ama o plan milletin planı değil...

ama tek sözümüz allahın da bir hesabı vardır...mutlak o hesap tutar..

berilium, 7 yıl önce

Unutulan birşey mi var? savunma sanayiine üretim yapan tek kamu kuruluşunun küllüm zararda olduğu unutulmuş olabilir evet.

kemastılı
Aday Memur
06 Mart 2017 20:48

özerkleştirme de değil, direk özelleştireceksin.

insanlarda işini kaybetme korkusu olacak .

yıllarca yan gel yat , eee sonrada yok "ek ödemem şöyle,maaşım böyle,vergi dilimine girdim"

devlete daya sırtını bir ömür yat yat kalk

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 22:09

3 hafta dediler .....4 hafta geçtii....

şöyle olacak dediler CV toplamaya başladılar....

firma rapor versin dediler....

genel müdürlük 500 kişi dediler...

aman falan filan olmuş her şey ... yaşamaya bak...

fırsatını bul yüksel ve ye .....

onursuzca yalaklık etmeyi red ettim ve ediyorumm.....

hiç bir şey çıkmayacak sadece ortalık iyice karışacak...

eğer çıkması garanti olsaydı 3 haftada tamam denen operasyon yapılırdı...

kemastılı, 7 yıl önce

özerkleştirme de değil, direk özelleştireceksin.

insanlarda işini kaybetme korkusu olacak .

yıllarca yan gel yat , eee sonrada yok "ek ödemem şöyle,maaşım böyle,vergi dilimine girdim"

devlete daya sırtını bir ömür yat yat kalk

alde_baran
Şef
06 Mart 2017 22:24

ya arkadaşlar.. kurumun geleceği ile ilgili bişey biliyorsanız açık açık söyleyin. böyle üstü kapalı, şifreli laflar etmeyin!!! sizin dediklerinizden biz pek bişey anlamıyoruz. bu CV nedir? neden isteniyor? kimlerden isteniyor? eğer sadece başmühendis ve müdürlerden istenecekse diğer personeller ne olacak? mkek havuz olacak mı? ptt modeli mi yoksa tübitak modelimi olacak? vs vs... bu konularda açık ve net cevaplar vermenizi bekliyorum.

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 22:40

cv = özgeçmişin

neden isteniyor sözde bir yapılanmada ve insanları tanımak için

başmühendis ve müdürlerden (kurumu müthiş yönetiklerinden dolayı)yeni ambar yolsuzlukları için)

diğer personellerin önemi yok ..onlar darp edilir horlanır..Mobbing uygulanır...

havuz yok İHS gelecek yeni bir statü...399 luların butun hakları ellerinden alınacak..399 kalırsan görevde yükselemiyeceksin...

ptt modeli....

beni bunları yazdığım için uçuracaklar ..zaten tehdit ve darp en son safhada.....

kamu ihale kanunundan çıkılacak..

mobbing artacak ya istifa yada disiplin cezaları ile görevden uzaklaştırılacak..

3 trilyon yolsuzluk yapanlar yine brezilya birleşik arap emirliklerinde gezmeye devam

bu kadar açık yazdım varmı başka yazılacak......

alde_baran, 7 yıl önce

ya arkadaşlar.. kurumun geleceği ile ilgili bişey biliyorsanız açık açık söyleyin. böyle üstü kapalı, şifreli laflar etmeyin!!! sizin dediklerinizden biz pek bişey anlamıyoruz. bu CV nedir? neden isteniyor? kimlerden isteniyor? eğer sadece başmühendis ve müdürlerden istenecekse diğer personeller ne olacak? mkek havuz olacak mı? ptt modeli mi yoksa tübitak modelimi olacak? vs vs... bu konularda açık ve net cevaplar vermenizi bekliyorum.

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 22:46

yarın o yolsuzlukları kapatan özel müfettişlerinizi görmezsem hatrım... kalır...

özellikle hani o .............. olmaktan gurur duyuyorum diyen ....ve ben haymananın gesi bağlarındanım diyenii....onlar profesyonelleriniz..

alde_baran
Şef
06 Mart 2017 22:59

CV 'nin özgeçmiş olduğunu biliyordum. :)) ben CV nedir derken, bu CV de nerden çıktı durup duruken anlamında sormuştum. kesin olarak ptt mi yani? havuz yoksa ben kesinlikle 399 dan çıkmam. ama bizim duyumlarımız ptt modeli olacak ama havuz 1-2 sene sonra olacak deniliyordu. ptt modelinde büyük sıkıntılar olmuştu.. çok da başarılı bir uygulama değil diye biliyorum.. keşke bizim kurumu ptt modeli yapmasalar..

cv = özgeçmişin

neden isteniyor sözde bir yapılanmada ve insanları tanımak için

başmühendis ve müdürlerden (kurumu müthiş yönetiklerinden dolayı)yeni ambar yolsuzlukları için)

diğer personellerin önemi yok ..onlar darp edilir horlanır..Mobbing uygulanır...

havuz yok İHS gelecek yeni bir statü...399 luların butun hakları ellerinden alınacak..399 kalırsan görevde yükselemiyeceksin...

ptt modeli....

beni bunları yazdığım için uçuracaklar ..zaten tehdit ve darp en son safhada.....

kamu ihale kanunundan çıkılacak..

mobbing artacak ya istifa yada disiplin cezaları ile görevden uzaklaştırılacak..

3 trilyon yolsuzluk yapanlar yine brezilya birleşik arap emirliklerinde gezmeye devam

bu kadar açık yazdım varmı başka yazılacak......

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 23:17

kandırılıyoruz kardeşimm.....

bize denen X fabrikasında 3 hafta içinde değişim denmişti.....4 hafta geçti boş...

İHS sadece taban pozisyonlara.......

havuz başta yoksa sonrada olmaz PTT yi inceleyin...

hergün bir sürü mesaj alıyorum...Kimse kalmak istemiyor...Herkes havuz diyor...

neden çünki kimse gelecek görmüyor....üst yönetimler kendilerini kurtardı...

şimdide bunların akrabaları çocukları İHS ile içeri alınacak...hesap bu hesap...

KİK ten çıkılıp istediklerine rahat ihale verme kim isteyecek müdürler sonuç SİNTER ler artacak..

taşeron işçisi çalışanlar İHS ile içerde peki bunlar kim diye sorma...

PTT nin avnataj PTTbank olması...

mesala bizde adam 120 bin ton çelik üretecek 20 bin tonu satamayacak yine zarar diyip senin üstüne binecek....

işçiye mesaii siz iş yaptıramayanlar seni başarısız bulacak....

bomba tesisi çalışamaz hale gelmiş kimsenin umrunda değilken sana bomba imla et diyecekler..,,

sonra başarısızsın hadi bye bye...

genel müdürlükte 500 kişi kalacak senonların hem yazılarına cevap verecen hemde imalat yetiştirecen..

hurdada adam bakırı kamyonun altına koyacak üstüne demir hurda sonra sen yakalayacan hem dayak yiyecen hemde mobbing...

bunlarda hep şuçlu alttakiler ya üstekiler parista son tango lasvegasta barbut brezilyada samba BAÜ yelken otelde altın klozet üstünde olacaklar...

bizimle dalga geçiyorlar...

kaç tane muavinin varsa değiştir.kaçtane başarısız müdürün varsa değiştir...bu yetki varken neden duruyorsun demeden geçilmiyor....

ama ÖNCE TABİKİ CW .....

alde_baran, 7 yıl önce

CV 'nin özgeçmiş olduğunu biliyordum. :)) ben CV nedir derken, bu CV de nerden çıktı durup duruken anlamında sormuştum. kesin olarak ptt mi yani? havuz yoksa ben kesinlikle 399 dan çıkmam. ama bizim duyumlarımız ptt modeli olacak ama havuz 1-2 sene sonra olacak deniliyordu. ptt modelinde büyük sıkıntılar olmuştu.. çok da başarılı bir uygulama değil diye biliyorum.. keşke bizim kurumu ptt modeli yapmasalar..

zaman degisti
Kapalı
06 Mart 2017 23:27

gecenin son sözünü yazalım

cuma önemsiz bir konu için genel müdürlüğe uğra

pazartesi Mobbing boş verin üstüne üstelik darp edilin.....

işte MKE nin son hali....

allaha emanet olun temennimiz gecenin sonuda hayırlı aydınlık güne ulaşmanızdır.

Toplam 7667 mesaj
«789101112131415161718»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi