kandırılıyoruz kardeşimm.....
bize denen X fabrikasında 3 hafta içinde değişim denmişti.....4 hafta geçti boş...
İHS sadece taban pozisyonlara.......
havuz başta yoksa sonrada olmaz PTT yi inceleyin...
hergün bir sürü mesaj alıyorum...Kimse kalmak istemiyor...Herkes havuz diyor...
neden çünki kimse gelecek görmüyor....üst yönetimler kendilerini kurtardı...
şimdide bunların akrabaları çocukları İHS ile içeri alınacak...hesap bu hesap...
KİK ten çıkılıp istediklerine rahat ihale verme kim isteyecek müdürler sonuç SİNTER ler artacak..
taşeron işçisi çalışanlar İHS ile içerde peki bunlar kim diye sorma...
PTT nin avnataj PTTbank olması...
mesala bizde adam 120 bin ton çelik üretecek 20 bin tonu satamayacak yine zarar diyip senin üstüne binecek....
işçiye mesaii siz iş yaptıramayanlar seni başarısız bulacak....
bomba tesisi çalışamaz hale gelmiş kimsenin umrunda değilken sana bomba imla et diyecekler..,,
sonra başarısızsın hadi bye bye...
genel müdürlükte 500 kişi kalacak senonların hem yazılarına cevap verecen hemde imalat yetiştirecen..
hurdada adam bakırı kamyonun altına koyacak üstüne demir hurda sonra sen yakalayacan hem dayak yiyecen hemde mobbing...
bunlarda hep şuçlu alttakiler ya üstekiler parista son tango lasvegasta barbut brezilyada samba BAÜ yelken otelde altın klozet üstünde olacaklar...
bizimle dalga geçiyorlar...
kaç tane muavinin varsa değiştir.kaçtane başarısız müdürün varsa değiştir...bu yetki varken neden duruyorsun demeden geçilmiyor....
ama ÖNCE TABİKİ CW .....
kandırılıyoruz kardeşimm.....
bize denen X fabrikasında 3 hafta içinde değişim denmişti.....4 hafta geçti boş...
İHS sadece taban pozisyonlara.......
havuz başta yoksa sonrada olmaz PTT yi inceleyin...
hergün bir sürü mesaj alıyorum...Kimse kalmak istemiyor...Herkes havuz diyor...
neden çünki kimse gelecek görmüyor....üst yönetimler kendilerini kurtardı...
şimdide bunların akrabaları çocukları İHS ile içeri alınacak...hesap bu hesap...
KİK ten çıkılıp istediklerine rahat ihale verme kim isteyecek müdürler sonuç SİNTER ler artacak..
taşeron işçisi çalışanlar İHS ile içerde peki bunlar kim diye sorma...
PTT nin avnataj PTTbank olması...
mesala bizde adam 120 bin ton çelik üretecek 20 bin tonu satamayacak yine zarar diyip senin üstüne binecek....
işçiye mesaii siz iş yaptıramayanlar seni başarısız bulacak....
bomba tesisi çalışamaz hale gelmiş kimsenin umrunda değilken sana bomba imla et diyecekler..,,
sonra başarısızsın hadi bye bye...
genel müdürlükte 500 kişi kalacak senonların hem yazılarına cevap verecen hemde imalat yetiştirecen..
hurdada adam bakırı kamyonun altına koyacak üstüne demir hurda sonra sen yakalayacan hem dayak yiyecen hemde mobbing...
bunlarda hep şuçlu alttakiler ya üstekiler parista son tango lasvegasta barbut brezilyada samba BAÜ yelken otelde altın klozet üstünde olacaklar...
bizimle dalga geçiyorlar...
kaç tane muavinin varsa değiştir.kaçtane başarısız müdürün varsa değiştir...bu yetki varken neden duruyorsun demeden geçilmiyor....
ama ÖNCE TABİKİ CW .....
alde_baran , 7 yıl önce
CV 'nin özgeçmiş olduğunu biliyordum. :)) ben CV nedir derken, bu CV de nerden çıktı durup duruken anlamında sormuştum. kesin olarak ptt mi yani? havuz yoksa ben kesinlikle 399 dan çıkmam. ama bizim duyumlarımız ptt modeli olacak ama havuz 1-2 sene sonra olacak deniliyordu. ptt modelinde büyük sıkıntılar olmuştu.. çok da başarılı bir uygulama değil diye biliyorum.. keşke bizim kurumu ptt modeli yapmasalar..