Editörler : crops35
«34567891011121314»

berilium
Kapalı
20 Şubat 2017 18:36

Kurumiçi görevlendirmeyle objektif bir rapor hazırlanır mı tartışmaya açık.tabi özel bir şirkete de ne kadar güven olur bilemiyorum.havuz mu olur o mu bu mu bilmem de.bunca zarar eden fabrikaları varken bu mke nin sonu ne olur.soru bu bence.

zaman degisti
Kapalı
20 Şubat 2017 19:07

vay be ne şirketmiş...harikalar yaratmış...:...?..

bu şirket hakkında çok şey yazarım ama boş verin onların halı saha maçları ön plandadır...

merak ettiklerim

memurun yani 399/1 maliyeti nedir...?(kadrolu)

399/2 nin maliyeti nedir.?.. (sözleşmeli)

TİS göre çalışanların maliyetleri nedir...?

şimdi ne kadar farklı bir bakış değil mi..?Bu rakamlar ortaya çıkınca sizde şaşracaksınız..

kısacasına birileri yine üflemiş onlar yazmış.nasıl ihaleyi almışlarsa aynen o şekilde...

ben bunlardan bir tanesini sahada görmedim..gören var mı..?

berilium
Kapalı
20 Şubat 2017 19:21

Lütfen anket yolladılar.bilançoları istediler.raporda idarenin değişmesi gerektiğini personel fazlalığını söylediler.hani 40 yıl düşünsek sorsalar diyemezdik mke de idare değişmeli birşeyler değişmeli bu kurum yıllardır zarar ediyor diye.neyse şimdi deriz

zaman degisti
Kapalı
20 Şubat 2017 20:01

NEDEN VESAYET ten söz edemediler...??

kim gelirse gelsin düzen değişmez diyen guruptan söz edemediler...?

biz çevirme harekatı yaparız diyenlerden neden bahsedemediler..?

VESAYET in zincirini neden yazamadılar...??

sorular sorular uzar gider...2011 den beri anlatığımız VESAYET zincirinin ürünüdür...şu halimiz...

bize sövenlere selam olsun..sıra size mi geldi yoksa...?

berilium, 7 yıl önce

Lütfen anket yolladılar.bilançoları istediler.raporda idarenin değişmesi gerektiğini personel fazlalığını söylediler.hani 40 yıl düşünsek sorsalar diyemezdik mke de idare değişmeli birşeyler değişmeli bu kurum yıllardır zarar ediyor diye.neyse şimdi deriz

berilium
Kapalı
20 Şubat 2017 21:02

2011den beri mi bahsediosunuz? On yıldır bu kurumdayım.öncesi yokmuydu? Paşalara az kaz çevirmediler yada müdürlerin köpekleri kurum servisleriyle veterinere memurlarla az taşınmadı.danışman şirket bana bunları sorsa söylerdim ama sormadılar ki:) onun yerine kurumdaki sosyal tesisler yeterli mi gibi oxymoron bi soru vardı ankette :)

zaman degisti
Kapalı
20 Şubat 2017 21:27

ne yazayım çok mu geri döneyim..??

2000 li yıllarda paşanın hanımına (hanfendi derlerdi o zaman) tayland da tutulan gezi minibüsünün parasının zamanın MKE Vakfı tarafından ödendiğini mi yazayım....(şiiiişt siz bunu ne duydunuz ne okudunuz..)

berilium, 7 yıl önce

2011den beri mi bahsediosunuz? On yıldır bu kurumdayım.öncesi yokmuydu? Paşalara az kaz çevirmediler yada müdürlerin köpekleri kurum servisleriyle veterinere memurlarla az taşınmadı.danışman şirket bana bunları sorsa söylerdim ama sormadılar ki:) onun yerine kurumdaki sosyal tesisler yeterli mi gibi oxymoron bi soru vardı ankette :)

berilium
Kapalı
20 Şubat 2017 21:35

Sanki şimdi çok farklı.ne boş beleş yurtdışı seyahatleri yapanlar yok mu kurumda.bu mkeden bi cacık olmaz.net.

zaman degisti
Kapalı
20 Şubat 2017 21:59

nasıl yani...??

bizim bahadırın bilgisayarındaki eeeeeeee Xp filling plant gibi mi...:))???.. .

berilium, 7 yıl önce

Sanki şimdi çok farklı.ne boş beleş yurtdışı seyahatleri yapanlar yok mu kurumda.bu mkeden bi cacık olmaz.net.

ventil6262
Şef
21 Şubat 2017 08:32

Danışmanlık şirketinin hazırladığı raporun bir kopyası Milli Savunma Bakanlığına ulaştırıldı. Gerekli çalışmaların yapılacağı söyleniyor. Bu çalışmalardan önce Bakanlığımız da ayrı bir rapor hazırlayıp kesişen noktalar ve ortak paydalar belirlenerek sorunların çözümü adına son raporlama yapılacak.

Tüm bunların dışında Kurumumuzda 30 yılını doldurmuş tüm memur personelin teşviksiz emekli edilmesi bayağı gündemde. Yaş sınırı kesin bu olur ya da olmaz diyemem ama teşvik vermeden bir olur aranmıyor değil.

Havuz ile ilgili olarak gündemde hiç bir konu yok. Kurumumuz zaten gerekli atılımları yaptığında aşırı personel kaybı gerçekleşebilir.

Dişe dokunur her bilgiyi burada paylaşacağım. Saygılar.

usagitsukino
Memur
21 Şubat 2017 20:30

meraktan soruyorum"teşviksiz emeklilik "nedir?

ventil6262, 7 yıl önce

Danışmanlık şirketinin hazırladığı raporun bir kopyası Milli Savunma Bakanlığına ulaştırıldı. Gerekli çalışmaların yapılacağı söyleniyor. Bu çalışmalardan önce Bakanlığımız da ayrı bir rapor hazırlayıp kesişen noktalar ve ortak paydalar belirlenerek sorunların çözümü adına son raporlama yapılacak.

Tüm bunların dışında Kurumumuzda 30 yılını doldurmuş tüm memur personelin teşviksiz emekli edilmesi bayağı gündemde. Yaş sınırı kesin bu olur ya da olmaz diyemem ama teşvik vermeden bir olur aranmıyor değil.

Havuz ile ilgili olarak gündemde hiç bir konu yok. Kurumumuz zaten gerekli atılımları yaptığında aşırı personel kaybı gerçekleşebilir.

berilium
Kapalı
21 Şubat 2017 22:44

Xp filling plant ne ki? Bahadır kim hem? Fill in the blanks mi o ki acaba ki?

zaman degisti, 7 yıl önce

nasıl yani...??

bizim bahadırın bilgisayarındaki eeeeeeee Xp filling plant gibi mi...:))???.. .

21 Şubat 2017 23:21

üç şekilde olur:1) Kişi 65 yaşını beklemeden kendi isteğiyle emekli olur. 2) Kişi 65 yaşında zorunlu emekli olur.

3) Kurum Gecici görev, tayin gibi kendi haklarını kullanıp, kişiyi yıldırarak (Allah Kahretsin bu kurumu diyerek) emekli eder.

usagitsukino, 7 yıl önce

meraktan soruyorum"teşviksiz emeklilik "nedir?

berilium
Kapalı
22 Şubat 2017 00:01

Peki kişi Allah kahretmesin bu kurumu olmuyorum emekli.hem ne güzel 11,5 ta yemeğe gidiyoruz derse ne olur Sayın kamu denetçisi?

kamudenetcisi, 7 yıl önce

üç şekilde olur:1) Kişi 65 yaşını beklemeden kendi isteğiyle emekli olur. 2) Kişi 65 yaşında zorunlu emekli olur.

3) Kurum Gecici görev, tayin gibi kendi haklarını kullanıp, kişiyi yıldırarak (Allah Kahretsin bu kurumu diyerek) emekli eder.

22 Şubat 2017 00:09

2 . secenek daha mantıklı :

berilium, 7 yıl önce

Peki kişi Allah kahretmesin bu kurumu olmuyorum emekli.hem ne güzel 11,5 ta yemeğe gidiyoruz derse ne olur Sayın kamu denetçisi?

alde_baran
Şef
22 Şubat 2017 16:38

ventil6262 MKE nin yapılanma çalışmaları ile ilgili yeni bilgilerini bekliyorum. arkadaşlar benim bu yapılanmada en çok merak ettiğim havuz olacak mı olmayacak mı? (gurbetçi olduğum için havuz olmasını dörtgözle bekliyorum :)) ) yani personelin durumu ne olacak ? yapılanma için herhangi bir tarih var mı? MKE'nin yapılanması ile ilgili bilgi sahibi olan tüm arkadaşlardan bizleri de bilgilendirmlerini rica ediyorum. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

ventil6262, 7 yıl önce

zaman degisti
Kapalı
22 Şubat 2017 21:11

ventil6262 bu iş bitti sadece RG yi bekliyoruz değil mi..??artık açıklasan diyorum...

esas sen su pozisyon almaya çalışanlardan bahsetsen diyorum....Esas olay pozisyon almaya çalışan veya korumaya çalışanlarda değil mi..?

..

bende yeni hikaye çok.....hemde bomba gibi....bazıları mevcud bozuk sisteme takla atarken şimdi göstermelik olarak sözde isyan bayrağı açmış gibi görünüp bu sistemden beslenenlerden bahsetsen diyorum...

merak edenler az kaldı az daha sabır...

sonuç olarak savunmalar hep paşa emretti ben yaptım...ne kadar ucuz menfaatlerine sattılar kurumu son 10 yıl da..

turkey2006
Memur
22 Şubat 2017 21:52

az kald? derken hay?r m? ?er mi buralarday?z takipte kaybolmad?k lakin hiç bir bilgi ula?m?yor bize malesef hep dedikodu

zaman degisti
Kapalı
22 Şubat 2017 22:56

turkey2006

herşey önünüze geldiğinde oturup değerlendirirsiniz.sıkıntı yok.

bugüne kadar herşey dedikodu değil miydi..? gerçek olanlar bile bazı daire başkanları tarafından hatta müfettişler tarafından mesala haymana sahillerinde yalanlanmadı mı...?

hani hep bir laf var kurumun imajı kötü olmasın diye bazı paşacıklar tarafından yolsuzluk dahil biz kendi içimizde hallederiz denilip kapatılmaya çalışılmadı mı? sonuç las vegas gezisi ve las vegastaki gaz sıkışması..:..?

işte bu usulsuluklerin kapatılma operasyonlarının adam kayırma hatta kadrolaşma operasyonlarının (bu hükümet kadrolaşması değil başka bir kadrolaşmaydı yanlış anlaşılmasın) sonucunu hep beraber görüp yaşayacağız.

bunca yıl sabır ettiniz ...azcık daha sabır edin....?

ventil6262
Şef
23 Şubat 2017 10:20

Evet dediğin gibi RG bekleniyor. Aslına bakarsan bu iş bitti eylem planı hazır fakat mevcut konjonktür ve Kurumumuzdan kaynaklı nedenlerle biraz öteleniyor.

Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Ahmet Taşkın boşu boşuna bu kuruma gelmedi arkadaşlar. Geçmişini incelerseniz yeteri kadar bilgi sahibi olursunuz diye düşünüyorum. Neticede bir sürü imkan ve hakikaten daha rahat pozisyonda durmak varken Kurumumuza gelmesi bizim için iyiye delalet.

Yaz ayları sıcak geçecek.

zaman degisti, 7 yıl önce

ventil6262 bu iş bitti sadece RG yi bekliyoruz değil mi..??artık açıklasan diyorum...

esas sen su pozisyon almaya çalışanlardan bahsetsen diyorum....Esas olay pozisyon almaya çalışan veya korumaya çalışanlarda değil mi..?

..

bende yeni hikaye çok.....hemde bomba gibi....bazıları mevcud bozuk sisteme takla atarken şimdi göstermelik olarak sözde isyan bayrağı açmış gibi görünüp bu sistemden beslenenlerden bahsetsen diyorum...

merak edenler az kaldı az daha sabır...

sonuç olarak savunmalar hep paşa emretti ben yaptım...ne kadar ucuz menfaatlerine sattılar kurumu son 10 yıl da..

ventil6262
Şef
23 Şubat 2017 10:28

Bilgi sahibi oldukça burada paylaşmaya çalışıyoruz. Bu aralar tahmin edersiniz inanılmaz bilgi kirliliği var. Her konuşulanı burada söylersek yer yerinden oynar.

Havuz konusu uzak değil. Sonuçta olağan bir şey. Eğer Kurumumuz farklı bir statüye geçerse illa ki bir seçenek sunulmak durumunda kalınacak.

İşimize gücümüze bakalım arkadaşlar hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Kafamızı karıştırmaya çalışan bazı kesimlerin oyununa gelmeyelim. Unutmayalım ki Kurumumuzun kökleri 1400'lü yıllara dayanıyor. Bu zamana kadar nasıl varlığını sürdürdüyse bundan sonra da emek verdiğimiz güzide Kurumumuzun geleceği için çaba sarf edelim.

alde_baran, 7 yıl önce

ventil6262 MKE nin yapılanma çalışmaları ile ilgili yeni bilgilerini bekliyorum. arkadaşlar benim bu yapılanmada en çok merak ettiğim havuz olacak mı olmayacak mı? (gurbetçi olduğum için havuz olmasını dörtgözle bekliyorum :)) ) yani personelin durumu ne olacak ? yapılanma için herhangi bir tarih var mı? MKE'nin yapılanması ile ilgili bilgi sahibi olan tüm arkadaşlardan bizleri de bilgilendirmlerini rica ediyorum. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Toplam 7666 mesaj
«34567891011121314»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi