Editörler : crops35
«456789101112131415»

alde_baran
Şef
23 Şubat 2017 11:39

ventil6262 eylem planı hazır derken yapılanma ile ilgili nihai karar verildi ama RG yayınlanması mı bekleniyor? yaz ayları sıcak geçecek derken ne demek istedin? biraz açıklar mısın?

ventil6262, 7 yıl önce

Evet dediğin gibi RG bekleniyor. Aslına bakarsan bu iş bitti eylem planı hazır fakat mevcut konjonktür ve Kurumumuzdan kaynaklı nedenlerle biraz öteleniyor.

Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Ahmet Taşkın boşu boşuna bu kuruma gelmedi arkadaşlar. Geçmişini incelerseniz yeteri kadar bilgi sahibi olursunuz diye düşünüyorum. Neticede bir sürü imkan ve hakikaten daha rahat pozisyonda durmak varken Kurumumuza gelmesi bizim için iyiye delalet.

Yaz ayları sıcak geçecek.

Kagan3436
Kapalı
23 Şubat 2017 13:52

RG ne oluyor

alde_baran, 7 yıl önce

ventil6262 eylem planı hazır derken yapılanma ile ilgili nihai karar verildi ama RG yayınlanması mı bekleniyor? yaz ayları sıcak geçecek derken ne demek istedin? biraz açıklar mısın?

hodo
Şube Müdürü
23 Şubat 2017 14:31

Resmi Gazete

Kagan3436, 7 yıl önce

RG ne oluyor

zaferengineer
Genel Müdür
23 Şubat 2017 14:31

Anladığım kadarı ile MKEK de bir yapısal dönüşüm gündemde. Bizim Eti Maden de bu dönüşüm çalışmaları 2011 yılında başladı iş analizleri falan yaptırılarak kurum poisyon esaslı yönetime geçirildi. Ünvanlar sadece özlük hakkı olarak kaldı pozisyona yönetimin istediği isimler sınavsız olarak getirildi. Daha sonra SAP sistemi getirilerek tüm girdi çıktılar otomatik kontrol altına lındı. Bu dönüşümler sonunda Varlık Fonuna aktarıldık. Şimdi de halka arz edilmeyi bekliyoruz.

alde_baran
Şef
23 Şubat 2017 15:22

RG Resmi gazete diye biliyorum!! yoksa yanlış mı?

Kagan3436, 7 yıl önce

RG ne oluyor

zaman degisti
Kapalı
23 Şubat 2017 18:37

arkadaş EYLEM PLANI yok...

eylem planı olsa dün bana söylenen bugün yalan olmazdı.Ahmet Taşkın tamam imza etmem dediği SAMBA projesini bugün imzalamış olmazdı.. Dogruya dogru yazarım ben...ister ahmet taşkın ister başkası...yanlışsa yanlıştır.

Bugün kırıkkalede olanlarlar Ahmet Taşkının hakimiyetinin olmadığının göstergesidir....

Şu an herkes bel altından çalışıp LEGAL yönetim yerine eski vesayet yönetimine egemen gibi görünüyor.

hani diyorlar ya Eylem planı biz ona genelde kılıç deriz.Ama kılıç kesmedi ve hala kesmiyor RG de KHK beklemek falan hepsi hikaye..

KHK da bir şey çıkmayacak net olarak söylüyorum ilk önce havuz kapalı olacak sonra zorlanarak açılacak ...o da kimin ne kadar mücadele edeceğine bağlı..

AHMET TAŞKIN SMS MESAJIM İLETİLDİMİ ....GERÇEK Mİ GERÇEK HADİ GÖREYİM YARIN ETKİSİNİ...(24 saat süre)

o eski genel müdür yardımcınla iyi ilgilen... onun çizgisi iyi değildi hala iyi değil...

ventil6262, 7 yıl önce

Evet dediğin gibi RG bekleniyor. Aslına bakarsan bu iş bitti eylem planı hazır fakat mevcut konjonktür ve Kurumumuzdan kaynaklı nedenlerle biraz öteleniyor.

Genel Müdürümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Ahmet Taşkın boşu boşuna bu kuruma gelmedi arkadaşlar. Geçmişini incelerseniz yeteri kadar bilgi sahibi olursunuz diye düşünüyorum. Neticede bir sürü imkan ve hakikaten daha rahat pozisyonda durmak varken Kurumumuza gelmesi bizim için iyiye delalet.

Yaz ayları sıcak geçecek.

zaman degisti
Kapalı
23 Şubat 2017 18:49

Bu nu yazmadan edemeyeceğim...

5 tirlyonluk yolsuzluk soruşturması olan SAMBAYA...giden.

HURDALIKTAKİ abdest i için TUVALET dışarda sıcak bir oda bulamayan...ların kurumu ..

(.bakalım etkisi olacakmı yarın 17 ye kadar gerçekten kariyerli arkadaşımızın kariyerini göreceğiz Ventil6262 )

arkadaşlar takip edin yarın saat 17 kadar sonucu iletirsiniz herhalde. bana.

berilium
Kapalı
23 Şubat 2017 19:31

Bugün kırıkkalede ne olmuş ki?

fns71
Memur
23 Şubat 2017 20:30

zamandeğişti bey cahilliğimi maruz gör.Bu samba projesini açıklarmısın.Ben biraz Fransız kaldım

zaman degisti
Kapalı
23 Şubat 2017 21:37

sizden çok çok özür dileyerek yazryorum ama lafım siz değil ama buna sadece

halk ağzınla cevap verilir.

"onu kariyerli genel müdürüne sor" denir.

genel müdürlükte 500 kişi fazla bilmem nerede memur sayısı işçi sayısını geçmiş bir sürü alt tarafa laf biz de deriz tamam bu adam doğru konusuyor ..

bakıyoruzki karşımızda "SAMBA " projesi...,

Ahmet taşkın kandırma bizi . su kritik zamanda müezzinoğlunun yaptığı açıklamaya benziyor..ramazan canın veriği gereksiz kanun önergesine...gibi.

ahmet taşkına soruyorum genel müdür yardımcın insan kaynakları dair başkanında olduğu suç duyuru neden ankara sulh cezada durudurulmaya çalışıyor...

böylemi adalet getiricen ..kılıç kesmezse kağıt keser..bu böyle devam ederse yazılar resimler bura da uçar gider..

otur açıkla veya mail gönder herkese KHK hakkında ....strateji başkanlığı gönderiyor ya aynen öyle o zaman konuşulsun değerlendirilsin

ya arkadaş 12 suç dosyası önüne verildi hala aynı tas aynı hamam.....Sonra MKE yi kurtacağım demek ne demek....? akifin mailindeki savcılık telefon tutanağı ...ner de sor..?...

bu işten yine masumlar zarar görecek...anlaşılan her zaman ki gibi...

ventil6262
Şef
23 Şubat 2017 23:32

Kurum içi bilgileri burada daha fazla açığa vurmayalım. Doğru yanlış demiyorum ama ifadeleri biraz yumuşak tutalım. Senin bildiklerini biliyorum duyduklarını duyuyorum olanı biteni de görüyorum. Samba falan bu öyle göründüğü gibi değil ayrıca bazı durumlardan dolayı ön karar alınıp uygulamaya alınmasına 1 gün kala rafa kaldırılan ya da ötelenen bir çok şey diyeyim içeriğini söylemek istemiyorum anlayın şey var işte.

Ama neden böyle oluyor?

Sabır. Sadece sabır.

Sonuçta yaklaşık 6000 personeli fabrikaları işletmeleri daire başkanı ve müşavirlerden geçilmeyen genel müdürlüğümüz var hakimiyet ve bilgi için ve en önemlisi gerçekler için biraz zaman diyorum başka da birşey demiyorum.

Diğer konularla ilgili sıkıntılar var haklısın ben de katılıyorum talepler sonuçları getirecektir. İnşallah diyelim.

zaman degisti, 7 yıl önce

arkadaş EYLEM PLANI yok...

eylem planı olsa dün bana söylenen bugün yalan olmazdı.Ahmet Taşkın tamam imza etmem dediği SAMBA projesini bugün imzalamış olmazdı.. Dogruya dogru yazarım ben...ister ahmet taşkın ister başkası...yanlışsa yanlıştır.

Bugün kırıkkalede olanlarlar Ahmet Taşkının hakimiyetinin olmadığının göstergesidir....

Şu an herkes bel altından çalışıp LEGAL yönetim yerine eski vesayet yönetimine egemen gibi görünüyor.

hani diyorlar ya Eylem planı biz ona genelde kılıç deriz.Ama kılıç kesmedi ve hala kesmiyor RG de KHK beklemek falan hepsi hikaye..

KHK da bir şey çıkmayacak net olarak söylüyorum ilk önce havuz kapalı olacak sonra zorlanarak açılacak ...o da kimin ne kadar mücadele edeceğine bağlı..

AHMET TAŞKIN SMS MESAJIM İLETİLDİMİ ....GERÇEK Mİ GERÇEK HADİ GÖREYİM YARIN ETKİSİNİ...(24 saat süre)

o eski genel müdür yardımcınla iyi ilgilen... onun çizgisi iyi değildi hala iyi değil...

zaman degisti
Kapalı
23 Şubat 2017 23:50

ventil6262

ben bu filmi beşir atalay ismet yılmaz ve izzet artunç ile seyrettim ...millet bu eski filmi yeni diye kimse seyretirmeye hakkı yok...

izzet artunç 1 ayında yapılan görüşmede yarım saat içinde boş olduğu ortaya çıkmıştı..

ne dedi ben 6 ay çalışır sonra değiştiririm.işte o an herşey bitti .bu sefer görüşme yapılmadı ama yine aynı film ortada...

icraata için gelen icraat yapar...

tabi doğru ise gecenin bombası akifin emeklilik dilekçesi verdiği BEN BUNA İNANMADIM tabiki.

Teyit edemediğimden dolayı...akif abim gitme daha çok işimiz var seninle...FİŞEK FABRİKASI OLAYI VAR DAHA...:))

ventil6262
Şef
23 Şubat 2017 23:52

16.30 da Fax makinesi başında olacağız :)

ventil6262

ben bu filmi beşir atalay ismet yılmaz ve izzet artunç ile seyrettim ...millet bu eski filmi yeni diye kimse seyretirmeye hakkı yok...

izzet artunç 1 ayında yapılan görüşmede yarım saat içinde boş olduğu ortaya çıkmıştı..

ne dedi ben 6 ay çalışır sonra değiştiririm.işte o an herşey bitti .bu sefer görüşme yapılmadı ama yine aynı film ortada...

icraata için gelen icraat yapar...

tabi doğru ise gecenin bombası akifin emeklilik dilekçesi verdiği BEN BUNA İNANMADIM tabiki.

Teyit edemediğimden dolayı...akif abim gitme daha çok işimiz var seninle...FİŞEK FABRİKASI OLAYI VAR DAHA...:))

zaman degisti
Kapalı
23 Şubat 2017 23:55

FAX eskidi

EBYS var...:))

MKEK e maili var..

ama lütfen benim mailimi düzgün yazın yanlış yazıyorsunuz ulaşmıyor...::))

ventil6262, 7 yıl önce

16.30 da Fax makinesi başında olacağız :)

ventil6262
Şef
23 Şubat 2017 23:58

Ebys ile ilgili güzel bir söz söylemek isterdim de boşver Fax makinesi candır :)

FAX eskidi

EBYS var...:))

MKEK e maili var..

ama lütfen benim mailimi düzgün yazın yanlış yazıyorsunuz ulaşmıyor...::))

ama-galiba
Kapalı
24 Şubat 2017 08:25

ventil6262 , bu zaman değişti senide bozmuş arkadaş.

kimse sizin burda kurum şikayetlerinizi dinleyecek değil; başlık ona göre açılmadı.

şikayetiniz varsa BİMER'e yazın; hatta Reise yazın anında çözümü var.

Kurumun yapılandırılmasıyla alakalı çözüm, öneriniz varsa paylaşın insanlar bilgilensin.

burda Akifler Mehmetler ahmetler bitmez... biri gider biri gelir; ancak kurum kalıcı olur.

ventil6262, 7 yıl önce

Ebys ile ilgili güzel bir söz söylemek isterdim de boşver Fax makinesi candır :)

ventil6262
Şef
24 Şubat 2017 08:38

Söyledikleriniz katılıyorum. Yalnız benimle ilgili olan kısmı bilgi edinmeden yargıda bulunulmuş gibi. Size tavsiyem konuyu baştan sona bir okuyup görüşünüzü tekrar sorgulamanız. Sağlıcakla kalın.

ama-galiba, 7 yıl önce

ventil6262 , bu zaman değişti senide bozmuş arkadaş.

kimse sizin burda kurum şikayetlerinizi dinleyecek değil; başlık ona göre açılmadı.

şikayetiniz varsa BİMER'e yazın; hatta Reise yazın anında çözümü var.

Kurumun yapılandırılmasıyla alakalı çözüm, öneriniz varsa paylaşın insanlar bilgilensin.

burda Akifler Mehmetler ahmetler bitmez... biri gider biri gelir; ancak kurum kalıcı olur.

ozkanli
Şef
24 Şubat 2017 08:42

Güncel memur maaşlarını içen başka bir paylaşım belki işinize yarar arkadaşlar.

Mühendis Mimar Maaşları 2017 ,

Polis Komiser Maaşları 2017 ,

Hakim Savcı Maaşı 2017 ,

Öğretmen Maaşları 2017

ama-galiba
Kapalı
24 Şubat 2017 08:43

ilk yazdıklarınla son yazdıkların arasında cok fark gördüm onun için

kusura bakma

ventil6262, 7 yıl önce

Söyledikleriniz katılıyorum. Yalnız benimle ilgili olan kısmı bilgi edinmeden yargıda bulunulmuş gibi. Size tavsiyem konuyu baştan sona bir okuyup görüşünüzü tekrar sorgulamanız. Sağlıcakla kalın.

ventil6262
Şef
24 Şubat 2017 08:54

Estağfurullah kusurluk bir durum yok son yazdıklarımın ironik taraflarını kendimce bildiğim için sizin farklı yorumlama yapmış olmanız oldukça doğal. Bu nedenle diğer yazıları da bir okumanızı istedim. Sizin son mesajlarda gördüğünüz değişik gelen mesajlar benim kendi adıma Kurumumuz içinde yaşanan komik olan polemiklerin aklıma gelmesi nedeniyle yazılmış mesajlar olup herhangi bir kötüleme yerme ve ya değişik art niyetli yapılmış bir hareket olmamakla birlikte insani bir duygu durumu ifade etmektedir.

Umarım kendimi ifade edebilmiş ve hakkımdaki düşünceleriniz anlamlı bir değişim yaşamıştır.

ama-galiba, 7 yıl önce

ilk yazdıklarınla son yazdıkların arasında cok fark gördüm onun için

kusura bakma

Toplam 7663 mesaj
«456789101112131415»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi