Editörler : Pangaea
12345678910111213»

atesmurat20
Genel Müdür
26 Ocak 2017 14:08

öğretmenken memurluğa geçtim ama tekrar öğretmenliğe geçmek istiyorum.


recep yılmazer
Kapalı
26 Ocak 2017 14:09

kurumlar arası sizinki hocam.bu başlık sadece açıktan atama


iiismail
Aday Memur
26 Ocak 2017 18:30

Sadece açıktan atama lar yazsın lütfen. Saygılar.


shuqarpare
Aday Memur
26 Ocak 2017 21:15

var mı gelişme hocam


shuqarpare
Aday Memur
26 Ocak 2017 22:54

http://www.memurlar.net/haber/639670/ bu nedir hocam


recep yılmazer
Kapalı
27 Ocak 2017 00:42

bakanlığın o günlerde saçmaladığı bir yazı.kontenjan ayrılıyor diyor bizler için. öyle bir durum yok. ekimde neden ayrılmadı hakkımız olmasına rağmen.subattada ayrılmayacak.lafın kısası bakanlık kaçıyor.bizde çkovalıyoruz.sanıyolarki hak yenecek asla.ismail hocam size dedğim gibi ya bu hakkı tekrar verirler yada size dediğim gibi iş başka yöne gidiyor.biz yalvarmıyoruz torpilde istemiyoruz.hakkımızı istiyoruz bitti bukadar.illa zorunda değiliz diyorlarsa rabbim şahit olsun tüm türkiye duyacak bazı durumları.artık sabrımız sona geldi.bu bakanlıktakılerden daha cok vatanseverim ona eminim.milliyetçi adam hak yemez...


iiismail
Aday Memur
27 Ocak 2017 10:28

recep hocam.moralini bozma.Allah'tan da hayırlısını isteyelim.Son açıklama şubatta atama olacağı yönünde.Umarım bizi de hatırlarlar.Bunun için sesimiz duyurmaya devam edelim.


recep yılmazer
Kapalı
27 Ocak 2017 12:11

arkadaşlar bu forumdamı görüşcez lütfen özelden yazın.sesimi duyurabileceğimiz yerden randevu alma durumumuz var.4 5 kişide olsa gideceğiz son günler .


iiismail
Aday Memur
27 Ocak 2017 22:09

bakanlık özürlü öğretmen kontenjanlarını açıklamış.Darısı açıktan atamanın başına.


efecık
Aday Memur
27 Ocak 2017 22:11

İnşallah açıktan atamada açılır


recep yılmazer
Kapalı
27 Ocak 2017 22:17

abiler ablalar özür alımı ekimdede olmuştu.bize açılmayacak kadro alımı yok..


recep yılmazer
Kapalı
27 Ocak 2017 22:19

ismail abi teli açtım..


iiismail
Aday Memur
27 Ocak 2017 22:32

Aşağıda öğretmen atamaları mücadele platformunun Hamza Bey ile yaptıkları görüşmenin içeriği var arkadaşlar.

İkgm müdürü H.Aydoğdu ile yapılan Atama Görüşmesi

Bugün Hamza Aydoğdu'yla yapılan görüşme raporu:

Öğretmen Atamaları Mücadele Platformu

1) #MÜLAKAT:

Bunun bir hükümet politikası olduğu ve şu an kaldırılmasının söz konusu olmadığı ifade edildi. Grup olarak bunun üzerine mülakatın nasıl iyileştirilebileceği ve haksızlıkların nasıl ortadan kaldırılacağı üzerine istişarede bulunuldu. Grup olarak önerimiz sadece güvenlik soruşturması ile KPSS puan üstünlüğüne göre atama yapılmasıydı. Hükümet politikası olduğu için bu önerimiz geri çevrildi.

Grup olarak 2. önerimiz mülakat olacaksa eğer bunun geçti-kaldı şeklinde olması, daha sonra geçenlerin KPSS puan üstünlüğüne göre atamaların yapılması şeklindeydi. Hamza Müdür bunu çok olumlu karşıladı, bakana ve müsteşara arz edeceğini söyledi.

NOT: Ekim ayındaki mülakat puanları geçerliliğini kaybetmiştir. Yeniden mülakat...

( bu sistem devam ederse)

2)#ATAMA

Atama konusunda yetkinin şu an için kendilerinde yani MEB'de olmadığı Çalışma ve Sosyal Guv. Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'nda olduğunu belirtti. Oradan gelen kadro üzerine ilana çıkarılacağı ifade edildi. 2016 KPSS puanı ile atama olacağını bunun Nisan ayında bile olsa gerçekleşeceğini ifade etti.

Ayrıca; Şubat ayında bir atamanın zor olduğunu Mart ayına sarkabileceğini belirtti. Grup olarak isteğimiz MEB'e ayrılacak 2017 kadrosunun tamamının Şubat ya da mart da yapılacak atamada kullanılması yönündedir.

Gerekçe olarak; KHK 'de bulunan ana atama Şubat ayında yapılır ibaresini öne sürdük. Hamza müdür de kadro belirlendikten sonra bu yetkinin MEB' de olduğunu belirtip bu fikrimize olumlu yaklaştı.

Dershane öğretmenlerinin atanması konusunda sayın Cumhurbaşkanı'nın bir sözü olduğu için 5 binlik bir alım yapıldığı ve bunun bir kereye mahsus olduğunu ve tekrarlanmasinin söz konusu olmadığı söylendi.

Memur öğretmenler konusunun gündemde dahi olmadığını ve böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını belirtti.

3)#SÖZLEŞMELİ_ÖĞRETMENLİK:

Yapılacak olan alımların sözleşmeli olarak devam edeceği söylendi. Önümüzdeki atamanın sadece kalkınmada birinci öncelikli illere değil genel atama şeklinde olacağı belirtildi.KHK'de yazan "Sözleşmeli öğretmen 2 kez norm fazlası olursa görevine son verilir." maddesini sorduk. Açık olan yerlere atama yaptıkları için bunun pek mümkün olmadığını söyledi.

4) #17000Meselesi

Meb osym verilerini değil kendi verilerini kullanmaktadır. Yani başvuruya girilen sınav puanlarını baz alıyor. Bu 17000 kişinin meb le alakası olmadığı söylendi...


iiismail
Aday Memur
27 Ocak 2017 22:37

özetle; şubatta olmasa martta sözleşmeli öğretmen ataması düşünülüyor.Memur öğretmenlerin öğretmen olarak atanması gündemde yok.Açıktan atama ile alakalı bir açıklama yok.Ama sözleşmeli alım olursa şansımız zaten kalmıyor.Yine de sesimizi duyurmaya devam edelim.Gündem oluşturalım.Kesinleşen bir şey yok.


musbey07
Aday Memur
28 Ocak 2017 15:15

grubu yeni gördüm ve sizlerle aynı durumdayım. meb de 6 sene öğretmenlik yaptım ve istifa etmek durumunda kaldım geri dönmek için açıktan atama bekliyorum. sizlerle aynı kaygıları taşıyorum atama olacak mı? olacaksa kadrolu mu sözleşmeli mi? kendi öngörüm şudur ki bakanlığımızın bile içten içe pişman olduğu bu sözleşmeli öğretmenlik konusunun olduğu yerde bizim atanma statümüzle ilgili bi durum oluşması için bu sözleşmeli işinin bitirilmesi gerekir. Yada güçlü bir şekilde gündem olup mevzuati olarak hak olan yüzde 1 oran bile olsa kadrolu şekilde atanma hakkımızın verilmesi ile olur.


iiismail
Aday Memur
28 Ocak 2017 22:42

hocam,sözleşmeli alım olursa işimiz zor.Mutlaka sesimizi duyurup derdimizi anlatmalı ve gündem oluşturmalıyız.Önümüzdeki hafta bakanlıktan randevu alma durumu var.Umarım gelip destek olabilirsiniz.Ne kadar kalabalık olursak sesimiz o kadar güçlü çıkar.saygılar.


recep yılmazer
Kapalı
29 Ocak 2017 15:55

arkadaşlar en yakın vakitte görüşcez.ne kadar çok kişi olursak o kadar etkin olacağız..


musbey07
Aday Memur
31 Ocak 2017 00:54

bizim gibi açıktan bekleyen sayısı tahminen 400-500 kişi civarında. bütün bu arkadaşların bi şekilde birleşip bu durumu gündeme getirmek lazım. aslında mevzuatta açık net bu atama türünün gerçekleştirilmesi. lakin şu sözleşme zımbırtısı bizi zorlayacak maalesef. ama ben eninde sonunda bizim durumumuzdakilerin atamasının yapılacağnı düşünüyorum.


bosphoruskuzusu
Aday Memur
31 Ocak 2017 09:49

arkadaşlar neden kapatıldı bizim sayfamız. memurlarnet in bizimle derdi ne?


bosphoruskuzusu
Aday Memur
31 Ocak 2017 09:51

BİMER e memuruz ve kpss den 90 ve üstü alarak atandık. ek gider olamyacağız bütçenize. halihazırda maaşımızı alıyoruz aynı hatta daha düşük maaşla mesleğimize geçiş yapmak istiyoruz yazdım. bana gelen cevap budur: takdir sizin: hala ümidimiz var mı:

başvurunuz 19.01.2017 tarihinde ÖĞRETMEN ATAMA DAİRE

BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Başvurunuz incelenmiştir.

Bakanlığımız eğitim kurumlarına öğretmen atama işlemleri

yürürlükte bulunan Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri

çerçevesinde gerçekleştirilmektedir.

Sözleşmeli öğretmen atama işlemleri ise 668 sayılı Kanun

Hükmünde Kararname kapsamında gerçekleştirilmektedir. Öğretmen olarak

atanabilmek için KPSS den, atanacağınız alan için Bakanlığımızca belirlenecek

taban puan ve üzerinde puan almanız ve Bakanlığımızca atama dönemlerinde

yapılacak duyurular doğrultusunda usulüne uygun başvuruda bulunmanız

gerekmektedir.

Toplam 491 mesaj
12345678910111213»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi