Editörler : crops35
«131415161718192021222324»

desperrado
Daire Başkanı
04 Mart 2019 15:13

Bu talebi iyice kulaklara aşina haline getirip bir sonraki genel seçime kabul ettirebiliriz. Benim şahsi görüşüm bu yönde.

ulscan
Şef
05 Mart 2019 20:49

Böyle bişey olursa harika olur sesimizi duyurmamız lazım.Uzun zamandır bizi unuttular malesef

musti_800
Aday Memur
19 Mart 2019 09:35

bir gelişme yokmu

memory9495
Şef
21 Mart 2019 14:35

CİMER'e olan yazım:

Sayın Yetkili

Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir. Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.

CİMER'in cevabı:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda yer alan görüş ve öneriler tarafımızca kayıt altına alınmış olup, ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

22 Mart 2019 09:27

Hadi hayırlısı bakalım kardeşş... gelen cevap ne olacak

memory9495, 6 yıl önce

CİMER'e olan yazım:

Sayın Yetkili

Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir. Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.

CİMER'in cevabı:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda yer alan görüş ve öneriler tarafımızca kayıt altına alınmış olup, ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

hayalidunya
Aday Memur
22 Mart 2019 09:54

Allah Hakkımızda Hayırlısını versin İnş.

osivaslı5834
Aday Memur
22 Mart 2019 12:20

heryere yazıyorum ama hıc bı olumlu sonucla karsılasamadım

memory9495
Şef
22 Mart 2019 14:24

CEVAP BU:

CİMER'in cevabı:

EFSANEYILDIZI, 6 yıl önce

Hadi hayırlısı bakalım kardeşş... gelen cevap ne olacak

kutay.a
Aday Memur
29 Mart 2019 14:19

güncel

ilyasoglu61
Aday Memur
29 Mart 2019 14:43

Aynı Cevap ta kelimesi kelimesine bana verilmiş.

Kopyala Yapıştır Cevap .Hiç yakıştıramadım böyle bir kuruma

CİMER'in cevabı:

memory9495, 6 yıl önce

CEVAP BU:

CİMER'in cevabı:

kartal3832
Şef
29 Mart 2019 14:50

AYNISINI DA BANA YAZMIŞLAR

ilyasoglu61, 6 yıl önce

Aynı Cevap ta kelimesi kelimesine bana verilmiş.

Kopyala Yapıştır Cevap .Hiç yakıştıramadım böyle bir kuruma

CİMER'in cevabı:

KamudaMemur
Genel Müdür
29 Mart 2019 19:52

Yeni bir taktik buldum. Facebooktan milletvikili Cumhurbaşkanımız CB. ızın eşi sayfalarındea mesaj bölümü varsa mesaj bölümüne yoksa paylaşımların yorum kısımlarına da yazabiliriz. Faydalı olabilir.

memory9495, 6 yıl önce

CİMER'e olan yazım:

Sayın Yetkili

CİMER'in cevabı:

selcuktncl
Memur
19 Nisan 2019 10:46

CİMERE yazalım

Cumhurbaşkanlığı Makamına; Sayın muhterem Cumhurbaşkanım; 18 Nisan 2019 PERŞEMBE Resmi Gazete Sayı : 30749 yer aldığı gibi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel bir yönetmelik değişikliği yapılmıştır. Biz engelliler için bir madde konulmasını çok önceden istemiştik. Engelliler Ünvan değişikliği sınavlarında herkesle eşit tutulamayacağı ve engellilere sınavsız ünvan değişikliği hakkı verilmesini arz ve talep etmiştik. Engellilere bir hak verilmesi sizin takdirinize bağlıdır. Lütfen Engellileri unutmayalım.

Arkeologi
Aday Memur
19 Nisan 2019 16:48

sendikalarada gönderin arkadaşlar...

KamudaMemur
Genel Müdür
22 Nisan 2019 21:19

Para toplayıp TV ve Gazete ilanı verirsek halkda bizi haklı bulursa ne olur ?

kartal3832
Şef
24 Nisan 2019 09:30

Güzel olmuş çevre mizde ne kadar çok arkadaşlara bilgilendirirsek o kadar iyi sosyal medya cimer yada nöbetçi vekiller sendika pek bir şeye yaramıyor onlar yapacakları yerleri biliyorlar enson saten şehit ve gaziler kendi sendikalarını kurdular baktılar olmuyor bizde engelli millet vekillerine ulaşalım yada cimer nöbetçi vekiller illerimizde sosyal medya ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur.

selcuktncl, 5 yıl önce

CİMERE yazalım

Cumhurbaşkanlığı Makamına; Sayın muhterem Cumhurbaşkanım; 18 Nisan 2019 PERŞEMBE Resmi Gazete Sayı : 30749 yer aldığı gibi, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel bir yönetmelik değişikliği yapılmıştır. Biz engelliler için bir madde konulmasını çok önceden istemiştik. Engelliler Ünvan değişikliği sınavlarında herkesle eşit tutulamayacağı ve engellilere sınavsız ünvan değişikliği hakkı verilmesini arz ve talep etmiştik. Engellilere bir hak verilmesi sizin takdirinize bağlıdır. Lütfen Engellileri unutmayalım.

kutay.a
Aday Memur
29 Nisan 2019 14:50

güncel.

ilyasoglu61
Aday Memur
30 Nisan 2019 11:23

Yukarıdaki metni Cimere Gönderdim ve gelen Cevap:T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)? ne 24.04.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900989681 sayılı başvurunuz 29.04.2019 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri mevzuatta değişiklik yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı Bilgi Edinme Birimi

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER?in internet adresinden takip edebilirsiniz.

memory9495, 6 yıl önce

CİMER'e olan yazım:

Sayın Yetkili

CİMER'in cevabı:

musti_800
Aday Memur
30 Nisan 2019 15:55

Kayıt Zamanı Hareket Açıklama 26/04/2019 15:13:37 Başvuru Yapıldı 26/04/2019 15:13:37 tarihinde inte

Toplam 501 mesaj
«131415161718192021222324»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi