Yukarıdaki metni Cimere Gönderdim ve gelen Cevap:T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)? ne 24.04.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900989681 sayılı başvurunuz 29.04.2019 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri mevzuatta değişiklik yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı Bilgi Edinme Birimi
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER?in internet adresinden takip edebilirsiniz.
Yukarıdaki metni Cimere Gönderdim ve gelen Cevap:T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)? ne 24.04.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900989681 sayılı başvurunuz 29.04.2019 tarihinde DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri mevzuatta değişiklik yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı Bilgi Edinme Birimi
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER?in internet adresinden takip edebilirsiniz.
memory9495 , 6 yıl önce
CİMER'e olan yazım:
Sayın Yetkili
Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir. Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.
CİMER'in cevabı:
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda yer alan görüş ve öneriler tarafımızca kayıt altına alınmış olup, ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.