Editörler : crops35
«14151617181920212223242526

musti_800
Aday Memur
30 Nisan 2019 15:57

29/04/2019 11:08:23 tarihinde CİMER tarafından AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI tarafına

musti_800
Aday Memur
30 Nisan 2019 15:59

tarafına sevk edildi.

selcuktncl
Memur
02 Mayıs 2019 12:49

CİMER de gelen cevap aynen aşağıda,

selcuktncl
Memur
02 Mayıs 2019 12:51

İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri

mevzuatta değişiklik yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere

not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı

Bilgi Edinme Birimi

kartal3832
Şef
02 Mayıs 2019 14:00

BANA GÖNDERİLEN CEVAP :Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne göndermiş olduğunuz başvurunuz alınmıştır. Bilgilerinize sunarız.

musti_800
Aday Memur
06 Mayıs 2019 22:34

Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel ola

musti_800
Aday Memur
06 Mayıs 2019 22:36

gelen cevap

AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İSTİHDAM VE SOSYAL GÜVENLİK DAİRE BAŞKANLIĞI

Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel olarak istihdam olanaklarının arttırılması hakkındaki görüşleriniz Bakanlık politika yapıcılarına iletilecektir.

Bilgilerinize rica ederim.

musti_800, 5 yıl önce

Engelli bireylerin istihdam noktasındaki haklarının iyileştirilmesi gerek nitel gerekse de nicel ola

kutay.a
Aday Memur
07 Mayıs 2019 11:20

10 Mayıs ile 16 Mayıs Engelliler haftası gündeme gelirse belki ilgilenirler arkadaşlar. Lütfen konuyu güncel tutalım.

Alcatraz1903
Aday Memur
07 Mayıs 2019 15:04

Memur Gih kadrosunda olupta,benim gibi mühendislik fakültesini bitiren eğitim fakültesini bitiren o kadar çok engelli memur arkadaşlarım varki..

Bu konuda tek cimere yazma ile birşey elde edemeyiz arkadaşlar.Şehit gazi yakınlarına ve yetiştirilme yurtlarından memur olan arkadaşlar eğitim düzeyine göre kadro tahsisi yapılırken biz engellilere yapılan bu haksızlıklar? Hani pozitif ayrımcılık nerde sosyal devlet?

Binbir zorluklarla kazanıp bitirdiğimiz fakültelere ve mezuniyetimize göre bizde kadro istiyoruz.Bu konu hakkında başka ne yapılabilir arkadaşlar zaman birlik zamanı..Çalıştığımız kurum 15 senede ünvan değişikliği yaparsa ve 1 ayda birisi burda yorum yapmakla hiçbirşey elde edemeyiz lütfen birbirimize desetek olalaım.

musti_800
Aday Memur
07 Mayıs 2019 15:47

Cevap: DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI (07.05.2019 12:09)

İlgi başvurunuz incelenmiş olup,talebinizde yer verilen hususlar meri mevzuatta değişiklik

yapılmasını gerektirdiğinden değerlendirilmek üzere not alınmıştır. Bilgilerinizi rica ederim. Devlet Personel başkanlığı Bilgi Edinme Birim

musti_800
Aday Memur
07 Mayıs 2019 15:49

kopyala yapıştır yapıyorlar. nota virgülüne kadar

kartal3832
Şef
09 Mayıs 2019 10:13

KARDEŞİM DEPALARCA BURDA DA SÖYLEDİM NÖBETÇİ VEKİLLERE ULAŞABİLİRİZ KAMU BAŞ DENETÇİLİĞİNE YAZA BİLİRİZ.SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE İLGİLİ MİLLETVEKİLLERİNE ENGELLİ MİLLET VEKİLLERİ NE ULAŞABİLİRİZ SENDİKALARA SÖYLENE BİLİR STK KURULUŞLARINA SÖYLENE BİLİR. AMA 50-100 KİŞİYLE OLACAK İŞ DEĞİL BU ÇEVRE MİZDE BU KONULARI BİLMEYEN DUYMAYAN NE KADAR ARKADAŞLARIMIZ VARSA BİLGİLENDİRMELİYİZ.NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR İYİ

Alcatraz1903, 5 yıl önce

Memur Gih kadrosunda olupta,benim gibi mühendislik fakültesini bitiren eğitim fakültesini bitiren o kadar çok engelli memur arkadaşlarım varki..

Bu konuda tek cimere yazma ile birşey elde edemeyiz arkadaşlar.Şehit gazi yakınlarına ve yetiştirilme yurtlarından memur olan arkadaşlar eğitim düzeyine göre kadro tahsisi yapılırken biz engellilere yapılan bu haksızlıklar? Hani pozitif ayrımcılık nerde sosyal devlet?

Binbir zorluklarla kazanıp bitirdiğimiz fakültelere ve mezuniyetimize göre bizde kadro istiyoruz.Bu konu hakkında başka ne yapılabilir arkadaşlar zaman birlik zamanı..Çalıştığımız kurum 15 senede ünvan değişikliği yaparsa ve 1 ayda birisi burda yorum yapmakla hiçbirşey elde edemeyiz lütfen birbirimize desetek olalaım.

sertacokun
Memur
10 Mayıs 2019 17:12

Anlamadığım neden birlikte olamıyoruz neden bir whatsapp grubu yok, haber gönder diyoruz memurlar nete onlardan cevap yok. Shçek, şehit yakınları ve gazilere bu haklar verildi. Okullarımıza uygun kadrolarımıza atanmak istiyoruz. Hizmetli arkadaşlar da memur kadrolarına atansın. Böyle bir tek düşünce olmalı bence

KamudaMemur
Genel Müdür
11 Mayıs 2019 22:19

dediğin gibi yazabiliriz ama yazmıyoruz. Öncü ol kardeşim yaz ve burayada nasıl hangi mail adresine göndericez bilgilerini paylaşırsan bizlerde yazalım.

kartal3832, 5 yıl önce

KARDEŞİM DEPALARCA BURDA DA SÖYLEDİM NÖBETÇİ VEKİLLERE ULAŞABİLİRİZ KAMU BAŞ DENETÇİLİĞİNE YAZA BİLİRİZ.SOSYAL MEDYA ARACILIĞI İLE İLGİLİ MİLLETVEKİLLERİNE ENGELLİ MİLLET VEKİLLERİ NE ULAŞABİLİRİZ SENDİKALARA SÖYLENE BİLİR STK KURULUŞLARINA SÖYLENE BİLİR. AMA 50-100 KİŞİYLE OLACAK İŞ DEĞİL BU ÇEVRE MİZDE BU KONULARI BİLMEYEN DUYMAYAN NE KADAR ARKADAŞLARIMIZ VARSA BİLGİLENDİRMELİYİZ.NE KADAR ÇOK KİŞİ OLURSAK O KADAR İYİ

kartal3832
Şef
13 Mayıs 2019 08:31

KARDEŞİM SATEN KENDİM CİMER E DEPALARCA YAZDIM HER İLDE İKTİDAR PARTİSİNDEN NÖBETÇİ VEKİLLER OLUYOR GİDİP SÖYLEDİM. ÜYE OLDUĞUM SENDİKAYA SÖYLEDİM.

STK ,SOSYAL MEDYA HER ŞEYİ DENEYE BİLİRİZ. AMA 50-100 KİŞİYLE DEĞİL. KAMU BAŞ DENETÇİLİĞİNİN RESMİ SİTESİ VAR KAMU BAŞ DENETÇİLİĞİDE AYNI CİMER GİBİ DEĞİŞEN FAZLA BİRŞEY YOK ÇEVREMİZDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRELİM MEMUR OLSUN OLMASIN İLERDE BELKİ ÇIKACAK BU KANUN ONLARADA BİR FAYDASI OLUR.ŞEHİT GAZİ YAKINLARININ SAYISI BİZDEN FAZLAMI AMA İNSANLAR BİRLİKTE HAREKET ETTİKLERİ İÇİN BU HAKLARI ALIYORLAR HİZMETLİ SINIFINDA Kİ ŞEHİT GAZI YAKINLARI HİZMETLİLİK BİLE YAPMIYOR AMA ENGELLİ KİŞİYE GEL SINIF TEMİZLE MASA TEMİZLE DİYEBİLİYORLAR.O YÜZDEN BİRLİKTE HAREKET EDİP ÇABALAMALIYIZ.

KamudaMemur, 5 yıl önce

dediğin gibi yazabiliriz ama yazmıyoruz. Öncü ol kardeşim yaz ve burayada nasıl hangi mail adresine göndericez bilgilerini paylaşırsan bizlerde yazalım.

ZAFO DAYI
Aday Memur
17 Mayıs 2019 13:46

Arkadaşlar aldığım duyum üzeri Memur Sen bir çalışma başlatmış...herkes memursene mail atsın

ZAFO DAYI
Aday Memur
17 Mayıs 2019 13:47

lütfen ciddiye alalım bu konuyu [email protected] mail atalım

ZAFO DAYI
Aday Memur
17 Mayıs 2019 13:48

isteyen memursene 0 312 230 48 98 tlf. açabilir.

kutay.a
Aday Memur
17 Mayıs 2019 16:31

mail adresine yazdım. Lütfen arkadaşlar 1 dk'nızı ayırıp destek olun.

Toplam 501 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi