Editörler : crops35
«14151617181920212223242526

kartal3832
Şef
20 Mayıs 2019 08:32

Kardeşim hem ben yazdım. Hemde çevremdeki arkadaşlarıma yazdırdım bilmeyenler olabiliyor biraz özverili olabilirsek bir şeyler elde edebiliriz ancak.

ZAFO DAYI, 5 yıl önce

lütfen ciddiye alalım bu konuyu [email protected] mail atalım

osivaslı5834
Aday Memur
20 Mayıs 2019 08:54

bende yazıyorum ve ne kadar tanıdık var yazdırıyorum ama hıc bı faydası yok grev falan lazım bence

kartal3832
Şef
20 Mayıs 2019 10:12

Kardeşim biz elimizden geleni yapalım birilerine isteklerimizi duyuralım şehit ve gazi yakınları yada çocuk esirgemedeki arkadaşlar grev le isteklerini almadılar birlik oldular ve isteklerini gerekli yerlere duyurdular işallah bizlerde er yada geç alacagız yeterki birlikde hareket edelim.

osivaslı5834, 5 yıl önce

bende yazıyorum ve ne kadar tanıdık var yazdırıyorum ama hıc bı faydası yok grev falan lazım bence

selcuktncl
Memur
20 Mayıs 2019 10:13

[email protected] mail attım. Uzatarak yazmayalım. Şu şekilde yazabilirsiniz.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel bir yönetmelik değişikliği yapılmıştır. Biz engelliler için bir madde konulmasını çok önceden istemiştik. Engelliler Ünvan değişikliği sınavlarında herkesle eşit tutulamayacağı ve engellilere sınavsız ünvan değişikliği hakkı verilmesini arz ve talep etmiştik. Engellilere bir hak verilmesi için memursen e üyesi olduğum sendikamızdan bu talebimizi iletmenizi dileriz.

Lütfen Engellileri unutmayalım.

kartal3832
Şef
20 Mayıs 2019 10:59

şu da eklene bilir : şehit ve gazilere ,çocuk esirgeme yurtlaarından ayrılan arkadaşlara tanınan sınavsız ünvan değişikliği hakkının biz engellilere tanınmasını sendika yetkilerimizden istiyoruz.

selcuktncl, 5 yıl önce

[email protected] mail attım. Uzatarak yazmayalım. Şu şekilde yazabilirsiniz.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel bir yönetmelik değişikliği yapılmıştır. Biz engelliler için bir madde konulmasını çok önceden istemiştik. Engelliler Ünvan değişikliği sınavlarında herkesle eşit tutulamayacağı ve engellilere sınavsız ünvan değişikliği hakkı verilmesini arz ve talep etmiştik. Engellilere bir hak verilmesi için memursen e üyesi olduğum sendikamızdan bu talebimizi iletmenizi dileriz.

Lütfen Engellileri unutmayalım.

sertacokun
Memur
21 Mayıs 2019 09:37

Gönderdim arkadaşlar. Herkes göndersin bence

osivaslı5834
Aday Memur
21 Mayıs 2019 12:46

memurum memur sendeki sorumlularada ilettim talebi ve tanıdık herkeze maıl attırıyorum

ZAFO DAYI
Aday Memur
21 Mayıs 2019 13:40

bende tekrar gönderdim arkadaşlar...tüm aile fertlerimde gönderdi

elyesahmet
Aday Memur
22 Mayıs 2019 09:46

1.2.Naklen Atama Prosedürü

Naklen atama işleminin çerçevesi 657 sayılı Kanunun 74. maddesinde düzenlenmiştir:"Memurların bu Kanuna tabi kurumlar arasında, kurumların

muvafakati ile kazanılmış hak dereceleri üzerinden veya 68 inci maddedeki esaslar çerçevesinde derece yükselmesisuretiyle, bulundukları sınıftan veya öğrenim durumları itibariyle girebilecekleri sınıftan, bir kadroya nakilleri mümkündür. Kazanılmış hak derecelerinin altındaki derecelereatanabilmeleri için ise atanacakları kadro derecesi ile kazanılmış hak dereceleri arasındakifarkın 3 dereceden çok olmaması ve memurların isteği de şarttır."

.

https://www.takvim.com.tr/memurlar/2019/05/21/2019-yili-memurluk-yeni-sistem-nasil-olacak-memur-nasil-kariyer-yapacak-naklen-atanma-nedir?paging=4

kartal3832
Şef
21 Haziran 2019 12:21

Bende https://anket.cbiko.gov.tr/ E devletteki anketin son kısmına bunu yazdım.

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler kapsamında istihdamları sağlanan personellere tanınan mezuniyet unvanlarına ve şehit gazi yakınlarına tanınan sınavsız mezun olduğu bölüme atanma hakkının, bir defaya mahsus engelli kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz. Arkadaşlar bunu da en son kısmına yazabiliriz.

sertacokun
Memur
22 Haziran 2019 15:02

Kesinlikle anketin sonunda bunu belirtmeliyiz

kartal3832, 5 yıl önce

Bende https://anket.cbiko.gov.tr/ E devletteki anketin son kısmına bunu yazdım.

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler kapsamında istihdamları sağlanan personellere tanınan mezuniyet unvanlarına ve şehit gazi yakınlarına tanınan sınavsız mezun olduğu bölüme atanma hakkının, bir defaya mahsus engelli kamu çalışanlarını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz. Arkadaşlar bunu da en son kısmına yazabiliriz.

profgold
Memur
23 Haziran 2019 11:35

Arkadaşlar, Meb görevde yükselme sınavı ile 3.450 memurluk kontenjanı açtı. Sınavı kazananların sayısı 3.460. Yerleşen memur sayısı 2.523 kişi. 967 kadro boş kaldı. Hal böyle iken hükümetin sınavsız unvan değişikliği ile memur atamalarını ne denli yapabilir onu bilemem.

zeynelcik
Kapalı
27 Haziran 2019 09:57

memurlar.net lütfen haber yapın ana sayfada. bizler engelliler olarak yardımınızı bekliyoruz.

heiken
Daire Başkanı
27 Haziran 2019 13:41

Aynen memurlar net bunu haber yapalım shçek ataması, şehit gazi yakını tamamı sınavsız mezuniyete uygun ünvana geçiş hakkından yararlandı engelli atamaları niye yararlanamıyor? şahsen kamuda çalışan bir memurum ama hem kurumumda ünvan değişikliği sınavı açılmadığı için hemde sınavsız geçiş hakkı verilmediği için tekrar ekpss'ye girdim bu konudaki maduriyetimiz giderilmeli.

pmaster
Aday Memur
27 Haziran 2019 16:47

Bugün Resmi Gazete'de Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği ile ilgili yönetmelik çıktı.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/06/20190627-23.pdf

Bizler için halen gelişme yok

heiken, 5 yıl önce

Aynen memurlar net bunu haber yapalım shçek ataması, şehit gazi yakını tamamı sınavsız mezuniyete uygun ünvana geçiş hakkından yararlandı engelli atamaları niye yararlanamıyor? şahsen kamuda çalışan bir memurum ama hem kurumumda ünvan değişikliği sınavı açılmadığı için hemde sınavsız geçiş hakkı verilmediği için tekrar ekpss'ye girdim bu konudaki maduriyetimiz giderilmeli.

pmaster
Aday Memur
08 Temmuz 2019 08:59

Beyler gelişme var mı sendikalara bildiren var mı ?

zeynelcik
Kapalı
08 Temmuz 2019 10:13

memurlar.net yetkilileri lütfen sesimizi duyurun

kirei1
Memur
08 Temmuz 2019 10:25

memurlar net yetkilileri neden bu olaya el atmıyor. Zor değil bi haber yapmak

mat_b
Şef
17 Temmuz 2019 10:50

Memurlar.net Anasayfada yayınlanması için lütfen destek!!!

heiken
Daire Başkanı
17 Temmuz 2019 11:21

Memurlar net engellileri yok sayıyor arkadaşlar maalesef

Toplam 501 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi