Editörler : crops35
«14151617181920212223242526

ismailvolkan
Aday Memur
17 Temmuz 2019 11:23

Memurlar.net anasayfasında zaman zaman öyle haberler okuyorum ki haber olma değerini taşıyıp taşımadığı tartışılır. Her gün bıkmadan usanmadan gerek twitter gerek instagram gerek de buradan öyle ya da böyle bunu üst sıralara taşımalıyız. Böyle dayanışma içinde olamazsak bir sonuç elde edemeyiz. Bunu görev addedip yaparsak ileride iyi şeyler olacağını düşünüyorum.

ilyashakan
Aday Memur
22 Temmuz 2019 16:52

Arkadaşlar 1 Ağustos itibari ile Memur-sen'in 5. toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri başlıyor. Memurlara yapılacak maaş zammının yanında özlük hakları ile ilgili gelişmelerin de yaşanması bizim için son derece önemli. Sınavsız unvan değişikliği umarım olur ama olmuyorsa bile unvan değişikliği ile ilgili bir kolaylık olması da kabul edilebilir. Yani demem o ki İllaki sınavsız unvan değişikliğini talep etmektense daha olası bir talepte de bulunabiliriz. Mesela sınav olur ama mülakat olmaz veya belli bir puan üstü alan arkadaşlar il seçme konusunda sorun yaşamaz gibi.

Sınavsız unvan değişikliği hakkı verildi diyelim. Git kardeşim X bir şehire atamanı yaptım dense gidebilecek misin? Ben şahsen gidemem. Tüm düzenimi yaşadığım şehirde kurdum. nasıl bırakıp gideceğim?

murat_29
Daire Başkanı
23 Temmuz 2019 09:25

tüm düzenini bozmana gerek yok ünvan değişikliğini alırsın dedikleri yere gider başlarsın engellilik tayin hakkını kullanır düzenini kurduğun yerde devam edersin. yeter ki ünvan değişsin.

ilyashakan, 5 yıl önce

Arkadaşlar 1 Ağustos itibari ile Memur-sen'in 5. toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri başlıyor. Memurlara yapılacak maaş zammının yanında özlük hakları ile ilgili gelişmelerin de yaşanması bizim için son derece önemli. Sınavsız unvan değişikliği umarım olur ama olmuyorsa bile unvan değişikliği ile ilgili bir kolaylık olması da kabul edilebilir. Yani demem o ki İllaki sınavsız unvan değişikliğini talep etmektense daha olası bir talepte de bulunabiliriz. Mesela sınav olur ama mülakat olmaz veya belli bir puan üstü alan arkadaşlar il seçme konusunda sorun yaşamaz gibi.

Sınavsız unvan değişikliği hakkı verildi diyelim. Git kardeşim X bir şehire atamanı yaptım dense gidebilecek misin? Ben şahsen gidemem. Tüm düzenimi yaşadığım şehirde kurdum. nasıl bırakıp gideceğim?

pmaster
Aday Memur
25 Temmuz 2019 16:01

Sendikalara mail atın beyler lütfen

kirei1
Memur
26 Temmuz 2019 08:31

memurlar uyuma engelliye sahip çık güzel bir haber yap

musti_800
Aday Memur
26 Ağustos 2019 11:49

bişey çıkmayacak

KamudaMemur
Genel Müdür
19 Eylül 2019 18:58

Mücadeleden vaz mı geçtiniz ? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor :)

Bu mücadelede bizi zafere götürücek yeni girişimci fikirlere ihtiyacımız var. Fikri olan beyan etsin lütfen...

sertacokun
Memur
20 Eylül 2019 11:57

Merhabalar. Kimse vazgeçmedi de neler yapılabilir tartışmak lazım. Bi şekilde konuşup sınavsız ünvan değişikliğini halletmeliyiz. Ekonomimiz ortada en azından sınavsız ünvan değişikliği yaparak iyileşmeler olur. Mail çeksek ya da twit falan 3 Aralık dünya engelliler gününde süpriz istiyoruz diye ne diyorsunuz ? Yetkililer genellikle böyle şeyleri gaziler gününde ya da engelliler gününde açıklıyorlar

KamudaMemur, 5 yıl önce

Mücadeleden vaz mı geçtiniz ? Sesiniz soluğunuz çıkmıyor :)

Bu mücadelede bizi zafere götürücek yeni girişimci fikirlere ihtiyacımız var. Fikri olan beyan etsin lütfen...

sertacokun
Memur
20 Eylül 2019 12:07

Bi de bi ara MHP miiletvekili ilgileniyor muydu onunla iletişime geçmeliyiz

KamudaMemur
Genel Müdür
22 Eylül 2019 14:14

Randevu alınmış Sn.Bakanımızdan. Bu konuda ki isteğide iletmek için ekipte bizden birileri var mı ? Yeter ya diplomamız var bizde diplomamızla ilgili bir kadro istiyoruz.

sertacokun
Memur
23 Eylül 2019 01:27

Merhabalar, kim almış acaba randevu ?

KamudaMemur, 5 yıl önce

Randevu alınmış Sn.Bakanımızdan. Bu konuda ki isteğide iletmek için ekipte bizden birileri var mı ? Yeter ya diplomamız var bizde diplomamızla ilgili bir kadro istiyoruz.

murat_29
Daire Başkanı
23 Eylül 2019 11:06

mhp eskişehir milletvekili ruhsar demirel engelliler için pek çok önerge sundu meclise ve hiçbiri kabul edilmedi bu önergelerde derece kademe ilerlemesi yeşil pasaport emeklilik izin konuları vardı ama malesef kabul görmedi ruhsar hanım bu konuda aslında sözünü dinletebilecek konumdadır mhpde ama baskı olmayınca engellilerden oda fazla üzerine düşmüyor artık

sertacokun, 5 yıl önce

Bi de bi ara MHP miiletvekili ilgileniyor muydu onunla iletişime geçmeliyiz

heiken
Daire Başkanı
24 Eylül 2019 08:57

Cevap: DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI (23.09.2019 13:51)

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yapmış olduğunuz başvurunuz incelenmiştir. Başvurunuzda yer alan görüş ve öneriler tarafımızca kayıt altına alınmış olup, ilgili birimlere gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Duyarlı yaklaşımınız için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

sertacokun
Memur
24 Eylül 2019 20:58

Ruhsar hanımla iletişime geçebilsek o zaman süper olur

murat_29, 5 yıl önce

mhp eskişehir milletvekili ruhsar demirel engelliler için pek çok önerge sundu meclise ve hiçbiri kabul edilmedi bu önergelerde derece kademe ilerlemesi yeşil pasaport emeklilik izin konuları vardı ama malesef kabul görmedi ruhsar hanım bu konuda aslında sözünü dinletebilecek konumdadır mhpde ama baskı olmayınca engellilerden oda fazla üzerine düşmüyor artık

sertacokun
Memur
24 Eylül 2019 21:00

Bi de bu arada memurlar net haber yapsa süper olacak

murat_29
Daire Başkanı
25 Eylül 2019 08:42

Eskişehirli olup engelli memurlar vekillerine ulaşmakta daha şanslıdır varsa burada eskişehirli arkadaşlar bence görüşmeye çalışmalılar.

sertacokun, 5 yıl önce

Ruhsar hanımla iletişime geçebilsek o zaman süper olur

ilyasoglu61
Aday Memur
16 Ekim 2019 10:57

Biraz önce bir haber okudum ve haberin linkini paylaşıyorum.İnşallah bizler için emsal teşkil eder, aksi halde eşitlik ilkesine aykırı bir tutumdur

https://www.sabah.com.tr/memurlar/haberler/2019/10/15/sabah-memurlar-kamu-kurumlarinda-calisanlari-ilgilendiriyor-2828-sayili-kanuna-gore-atananlar-dikkat

murat_29
Daire Başkanı
16 Ekim 2019 13:32

bu durumda biz engelli değilde şehit çocuğu olmamız gerekir hem şehit çocuğu hem yetim olursak ozaman kanun bizim içinde işler. engelliler çokta dikkate alınmıyor bu düzenlemeye göre.

kutay.a
Aday Memur
16 Ekim 2019 16:56

Yeni bir haber değil. 2018

27.03.2018 Tarihli ve 30373 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 7103 Sayılı Kanunun 25.Maddesine istinaden 2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında istihdamları sağlanmış personellere statüleri korunarak ve sınavsız olarak mezuniyet unvanlarına atanma imkanı verilmiştir.

ilyasoglu61, 5 yıl önce

Biraz önce bir haber okudum ve haberin linkini paylaşıyorum.İnşallah bizler için emsal teşkil eder, aksi halde eşitlik ilkesine aykırı bir tutumdur

https://www.sabah.com.tr/memurlar/haberler/2019/10/15/sabah-memurlar-kamu-kurumlarinda-calisanlari-ilgilendiriyor-2828-sayili-kanuna-gore-atananlar-dikkat

pmaster
Aday Memur
23 Ekim 2019 10:49

Evet haklısınız. Ümit içerisinde olmalıyız. Tüm engelli arkadaşlarımızdan bir azim bekliyoruz.

Lütfen gayret içinde olalım. Denemekten zarar gelmez.

sertacokun, 5 yıl önce

Merhabalar. Kimse vazgeçmedi de neler yapılabilir tartışmak lazım. Bi şekilde konuşup sınavsız ünvan değişikliğini halletmeliyiz. Ekonomimiz ortada en azından sınavsız ünvan değişikliği yaparak iyileşmeler olur. Mail çeksek ya da twit falan 3 Aralık dünya engelliler gününde süpriz istiyoruz diye ne diyorsunuz ? Yetkililer genellikle böyle şeyleri gaziler gününde ya da engelliler gününde açıklıyorlar

Toplam 501 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi