Editörler : crops35
«14151617181920212223242526

musti_800
Aday Memur
16 Ocak 2020 14:16

ne yapılması gerekiyorsa yapalım

çatalyürek
Aday Memur
16 Ocak 2020 21:56

Bir çoğumuz lise mezunun yaptığı işi yapıyoruzben ziraat müh im 2018 ekpssden 91 aldım 2016 dan beri sadece 2 kişi aldılar 2018 de mebde gihs memurluk yazdım mecburen mesleğimi yapamıyorum kurumda ortaokul mezunu bi işçi benden çok alıyor ben meleğimi yapamıyorum deyince insanlar bana şükür et senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişi cevabını alıyorum ben mesleğimi yapamıyorum parayıda geçtim bir ay hastanede yattım yinde okulu bırakmadım azmettim ama sonuç bu

Birçok kes cimere yazdım alakasız cevaplar geliyor geçen mhp engelli birimine yazdım birşey çıkmazda işte

kartal3832
Şef
17 Ocak 2020 08:44

Arkadaşlar en büyük sorun birlikte hareket edemeyişimiz.sayımız az diyenler oluyor olmaz bu iş diyenler oluyor hadi ne yapalım diyenler oluyor.En basit ti birlikte hareket etmek çevremizde ne kadar kişi varsa bunları da bilişlendirmek çevrenizde ne kadar kişi varsa aile eş dost arkadaş cimer e ,stk,sendikalara nöbetçi vekillere herkese anlatmak.sayımız az değil yeterki birlik olalım çocuk esirgeme kurumundakilerin sayısı çok mu fazla yada şehit gazi yakınları.istendimi olmucak şey değil 1 milyon taşeronu sınavsız sürekli işçi yapabiliyorsa devlet bizim sorunumuzu da istese kolaylıkla çöze bilir.

mat_b
Şef
17 Ocak 2020 09:09

Değerli arkadaşlar,

Konu ile ilgili TBMM'ye yine bir kanun teklifi verilmiş. Az önce farkettim. Link: https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tasari_teklif_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=261040

04/12/2019 tarihinde verilmiş. Yanlış bilmiyorsam bu şu ana kadar verilen 3.teklif oluyor. Keşke süreç biraz hızlansa.

murat_29
Daire Başkanı
17 Ocak 2020 10:02

Eskişehir MHP milletvekili Ruhsar Hanım da engelli haklarını gözeten pekçok kanun teklifi sunmuş ve malesef iktidar partisinin oylarıyla her zaman red edilmiştir. bu teklifi de chp verdiği için çokta umutlanmamak gerekir. engellileri düşünür görünüp uygulamada görmezden gelmek gibi bir alışkanlıkları var bu nedenle bu tekliften birşey çıkmaz.

mat_b, 5 yıl önce

Değerli arkadaşlar,

Konu ile ilgili TBMM'ye yine bir kanun teklifi verilmiş. Az önce farkettim. Link: https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tasari_teklif_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=261040

04/12/2019 tarihinde verilmiş. Yanlış bilmiyorsam bu şu ana kadar verilen 3.teklif oluyor. Keşke süreç biraz hızlansa.

musti_800
Aday Memur
17 Ocak 2020 17:02

haklısın kardeş. iktidar partisi olmadı umut bağlamamak gerekir.

ama yinede bir umut işte.inşallah değerlendirirler

murat_29, 5 yıl önce

Eskişehir MHP milletvekili Ruhsar Hanım da engelli haklarını gözeten pekçok kanun teklifi sunmuş ve malesef iktidar partisinin oylarıyla her zaman red edilmiştir. bu teklifi de chp verdiği için çokta umutlanmamak gerekir. engellileri düşünür görünüp uygulamada görmezden gelmek gibi bir alışkanlıkları var bu nedenle bu tekliften birşey çıkmaz.

suverek
Şube Müdürü
20 Ocak 2020 10:10

Yinede Millet Vekilleriyle irtibata geçebilen arkadaşlarımız varsa , lütfen talepleri iletsinler.

sertacokun
Memur
20 Ocak 2020 17:54

İktidar partilerine mesaj atmak lazım, muhalefetle olacak iş değil gibi

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
20 Ocak 2020 18:06

Allah razı olsun kardeş. benimde içim yanıyor öğretmenim ama memurluk yapmak zoruma gidiyor. bende gönderiyorum mesajı .

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
20 Ocak 2020 18:10

arkadaşlar iktidar partisinden birine bu işi kabul ettirmek lazım. lütfen uğraşalım bende an itibari ile bu iş için mücadele vereceğim. birlik olalım arkadaşlar. Arzu ERDEM vekilde ilgilenir bu işle.

murat_29, 5 yıl önce

kartal3832
Şef
21 Ocak 2020 08:53

Arkadaşlar muhalefet deyip geçmeyelim taşarondaki insanların sürekli işçi kadrolarına geçmesinde en büyük etkenlerden birisi muhalefet partileri idi bizim yapmamız gerekenler milletvekilerine sosyal medya aracılığıyla yada yüz yüze durumumuzu arz etmek. cimer e sendikalara stk derdimizi anlatmak çevremizdeki insanlarıda bilinçlendirmek.

ibozturk2734
Memur
21 Ocak 2020 09:09

sendikaları ayrı tutun.. onlar bu işle ilgilenmiyorlar anlayın artık..

kartal3832, 5 yıl önce

Arkadaşlar muhalefet deyip geçmeyelim taşarondaki insanların sürekli işçi kadrolarına geçmesinde en büyük etkenlerden birisi muhalefet partileri idi bizim yapmamız gerekenler milletvekilerine sosyal medya aracılığıyla yada yüz yüze durumumuzu arz etmek. cimer e sendikalara stk derdimizi anlatmak çevremizdeki insanlarıda bilinçlendirmek.

heiken
Daire Başkanı
21 Ocak 2020 11:16

Memurlar net ana sayfaya bakıyorum o kadar gereksiz haberler varki hadi memurlarla ilgili olanlar tamam diğerleri ne? şurada engelli memurların, sheçk veya şehit yakını atamaları gibi ünvan değişikliği hakkı olmadığı adaletsizliğini duyurmak çok mu zor?

Hadi memurlar neti geçtim illaki bazı hakları kazanmak için bu ülkede seçim mi olması lazım?

ibozturk2734
Memur
21 Ocak 2020 11:23

10 yıldır memurlar.net i takip ederim, genelde haber yaptığı şeyler 1 bilemedin 2 ayda tepki görür ve bir işlem yapılırdı. Şimdi 7 kasımda ünvan değişikliği haberini yaptı. 3 ay oldu neredeyse ama tık yok. Demekki bazı şeyler için yazmakta yetmiyor.

heiken, 5 yıl önce

Memurlar net ana sayfaya bakıyorum o kadar gereksiz haberler varki hadi memurlarla ilgili olanlar tamam diğerleri ne? şurada engelli memurların, sheçk veya şehit yakını atamaları gibi ünvan değişikliği hakkı olmadığı adaletsizliğini duyurmak çok mu zor?

Hadi memurlar neti geçtim illaki bazı hakları kazanmak için bu ülkede seçim mi olması lazım?

heiken
Daire Başkanı
21 Ocak 2020 11:28

Bu haberi engelli memurlar için mi yapmıştı hocam?

ibozturk2734, 5 yıl önce

10 yıldır memurlar.net i takip ederim, genelde haber yaptığı şeyler 1 bilemedin 2 ayda tepki görür ve bir işlem yapılırdı. Şimdi 7 kasımda ünvan değişikliği haberini yaptı. 3 ay oldu neredeyse ama tık yok. Demekki bazı şeyler için yazmakta yetmiyor.

ibozturk2734
Memur
21 Ocak 2020 11:30

tüm memurlar için yaptı. engelli engelsiz ayırımı yapılmıyor, girebiliyorsunuz zaten Ünvan Değişikliği sınavına.

heiken, 5 yıl önce

Bu haberi engelli memurlar için mi yapmıştı hocam?

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
23 Ocak 2020 12:38

arkadaşlar ciddi manada çalışma yapalım. Ben şuanda internet üzerinden çalışma yapabilirim.

Yazın Ankara'ya gidebilirim.

İnternet üzerinden kararlaştırdığımız çalışmalara '' ben kesin katılırım '' diyen arkadaşlar bana

özel mesaj atabilir.

Bu işin üzerine gidersek ancak bu hakkı alabiliriz unutmayın.

ilyashakan
Aday Memur
24 Ocak 2020 10:30

Bırakın sınavsız ünvan değişikliğini sınavlı ünvan değişikliği bile hayal oldu.

ozurlumemur
Memur
24 Ocak 2020 15:01

Arkadaşlar herkese kendi mesleğini yapma hakkını vermek lazım. Bende teknikerim. Bitirdiğim bölümden Kpss ile tekniker ile atanılıyor ama Ömss ile düz memur olarak aldılar beni ve yaptığım iş teknikerlik. Haksızlık değilmi bu

dereli1818
Aday Memur
29 Ocak 2020 09:59

Engellilerin topluma adaptasyonuna destek vermek amacıyla uygulanan politikalar sayesinde; Engelli Memur sayısı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşmıştır. Devletimiz Engelli olarak aldığı personelin, çalışma hayatına yönelik kolaylaştırıcı tedbirler de almaktadır. Erken emeklilik, bir defaya mahsus tayin hakkı, zor koşullarda idari izinler, mesai saati düzenlemeleri gibi birçok düzenleme mevcut. Engelli personelde Devletimizin engellilere sağlamış olduğu bu imkanlara karşılık özverili ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öğrenimlerini yükseltmekte ya da halihazırda eğitimini aldığı mesleği unvanına sahip olmasa da icra etmek istemektedir.Bu kapsamda hali hazırda; terör mağdurlarına, Şehit yakınlarına ve Gazilere tanınan bir defaya mahsus eğitim aldığı unvana sınavsız geçiş hakkının bizlere de tanınması hususunda bilgi ve gereğini arz ederim.

BU MESAJI ISRARLA İLGİLİ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM KURUMLARA ATIYORUM

Toplam 501 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi