Editörler : gubaz"eskiyara"

melcea
Genel Müdür
21 Haziran 2023 11:49

Zaten verdikleri 3 kurus. Onu da yeni fikirlerinizle kaybedelim. Tebrikler.

alone02, 3 ay önce

Böyle bir çalışma yapılsa çok güzel olur. Bakanlık haklı olarak şunu diyecek 2 yıl olursa yolluk ücretleri devlete yük olur. Ama bize şu seçeneği sunsa çok daha iyi olur; 2 yılı dolduranlar yolluksuz 3 yılı dolduranlar yolluklu.

melcea
Genel Müdür
21 Haziran 2023 11:51

Yani verdigimiz verginin haddi hesabi yok. Bir maasi direkt almadan veriyoruz. Hakkimiz olan yolluk zaten verilmiyor kuşa döndü ve siz kalkip " bakanlik hakli olarak" diyebiliyorsunuz. Bu dusunce tarzi zaten bizim maaslari asgari ucrete getirdi. Yapmayin. Devletin ogretmeni kendini bu kadar asagida gormemeli.

alone02, 3 ay önce

Böyle bir çalışma yapılsa çok güzel olur. Bakanlık haklı olarak şunu diyecek 2 yıl olursa yolluk ücretleri devlete yük olur. Ama bize şu seçeneği sunsa çok daha iyi olur; 2 yılı dolduranlar yolluksuz 3 yılı dolduranlar yolluklu.

alone02
Aday Memur
21 Haziran 2023 12:11

Kardeş Bakan ne demişti öğretmen maaşları zaten bize hazineye külfet demedi mi?

Bu zihniyette olanlara kalkıpta zırt pırt 2 yılda bir yer değiştirenlere 15-20 bin dağıtacak değillerdir hehalde. Vergi veriyoruz zırvalıklarını Bakanlara söyle. Onların zihniyetini düşünerek alternatif öneri söyledim kendi düşüncemi

melcea, 3 ay önce

Zaten verdikleri 3 kurus. Onu da yeni fikirlerinizle kaybedelim. Tebrikler.

popcorn007
Kapalı
21 Haziran 2023 12:22

2 yıla düşürülse iyi olur aslında.

melcea
Genel Müdür
21 Haziran 2023 12:33

Dogru. Vur ensesine al lokmayi sozunun en uyum sagladigi meslek grubu olup, bizzat meslektaslarimizin kendilerine bunlari layik gormeleri, kabullenmeleri varken bedavadan biraz fazlaya calisiyor olmamiz normal. Kabullenelim ve asla ses cikarmayalim. Olani da verelim. Super(!) Doktorlar grevse grev, protestoysa protesto deyip haklarini söke söke aliyorlar. Onlara da " giderlerse gitsinler" denmisti. Onemli olan mucadele edebilmektir.

alone02, 3 ay önce

Kardeş Bakan ne demişti öğretmen maaşları zaten bize hazineye külfet demedi mi?

Bu zihniyette olanlara kalkıpta zırt pırt 2 yılda bir yer değiştirenlere 15-20 bin dağıtacak değillerdir hehalde. Vergi veriyoruz zırvalıklarını Bakanlara söyle. Onların zihniyetini düşünerek alternatif öneri söyledim kendi düşüncemi

alone02
Aday Memur
21 Haziran 2023 13:08

Bütün öğretmenler sendikalarından istifa etsin, gör bak bakalım sendikalar öğretmenlerin sorunlarını çözüyor mu çözmüyor mu? Tıpış pıtış çözeler. Ama nerde o günler.......

Cesaret yok öğretmenlerde

melcea, 3 ay önce

Dogru. Vur ensesine al lokmayi sozunun en uyum sagladigi meslek grubu olup, bizzat meslektaslarimizin kendilerine bunlari layik gormeleri, kabullenmeleri varken bedavadan biraz fazlaya calisiyor olmamiz normal. Kabullenelim ve asla ses cikarmayalim. Olani da verelim. Super(!) Doktorlar grevse grev, protestoysa protesto deyip haklarini söke söke aliyorlar. Onlara da " giderlerse gitsinler" denmisti. Onemli olan mucadele edebilmektir.

NEMEDYA
Memur
21 Haziran 2023 18:02

Arkadaşlar konuyu "yolluk " kısmına indirgememek gerek. Çünkü bir defaya mahsus olmasını istiyoruz

NEMEDYA
Memur
27 Haziran 2023 13:57

Proje okullarına tayin de olmayacak. Çünkü iki yıl daha uzatıldı mevcut kadroların görev süresi.

murati3
Aday Memur
27 Haziran 2023 15:19

sonuna kadar katılıyorum. 2 sene ideal.

popcorn007
Kapalı
29 Haziran 2023 16:12

Bu dönem il dışı tayinlerde kontenjanların artacağını düşünüyorum. Şimdi şöyle ki, zorunlu hizmet affı geldiğinden dolayı ve bu aftan faydalananlar da ZH olmayan yerleri tercih edebilsinler diye geçen yıldan özür grubu tayinlerinde dolmayan yerlerin sisteme yansıtılacağını düşünüyorum.

peerless88
Şef
29 Haziran 2023 23:54

Keske.

NEMEDYA
Memur
30 Haziran 2023 08:47

EYT, 3600 gibi etkenlerden emekli olacaklar bu yıl fazla olacak

popcorn007
Kapalı
30 Haziran 2023 09:04

İnşallah
NEMEDYA, 3 ay önce

EYT, 3600 gibi etkenlerden emekli olacaklar bu yıl fazla olacak

popcorn007
Kapalı
01 Temmuz 2023 11:02

Evet tayin aylarına girdik artık, gündemimizi tayin konularına taşısak iyi olur.

NEMEDYA
Memur
02 Temmuz 2023 09:40

Bayramdan sonra bir gelişme olur. Inşallah 2 yıl olur

popcorn007
Kapalı
02 Temmuz 2023 10:16

En azından özür grubuna yıllardır saklanan normları açsalar. Ortak kontenjan istiyoruz
NEMEDYA, 3 ay önce

Bayramdan sonra bir gelişme olur. Inşallah 2 yıl olur

popcorn007
Kapalı
03 Temmuz 2023 16:44

Güncel

Ehil3
Aday Memur
19 Ağustos 2023 17:47

Olsun

Ehil3
Aday Memur