Editörler : E.Kayı Han
«472473474475476477478479480481482483»

Komutan67ferhat
Aday Memur
08 Kasım 2022 15:43

Arkadaşlar komisyona davet alıp da işlemi sonlanan varmı. Bu ayın 15 in Ankara?ya çağırdılar. Komisyona çıkacakmışız. İhraçın son aşaması olduğunu düşünüyorum aksi görüşü olan varmı.

Polat1922
Memur
08 Kasım 2022 20:09

Merhaba ne zaman ifade vermiştiniz savunma ifadeden kac gun sonra geldi ben 15 ekim de ifade verdim savunma gelmedi arayan soran da yok genel komutanlığı aradım henüz tahkikat bitmedi bitince personel şube savunmayı alır dedi

Komutan67ferhat, 2 yıl önce

Arkadaşlar komisyona davet alıp da işlemi sonlanan varmı. Bu ayın 15 in Ankara?ya çağırdılar. Komisyona çıkacakmışız. İhraçın son aşaması olduğunu düşünüyorum aksi görüşü olan varmı.

Komutan67ferhat
Aday Memur
09 Kasım 2022 09:25

Merhaba ben ayın 29 unda vermiştim yazılı savunmayı , bana bir ay sonra geldi evrak. Bu ayın 15 inde savunma vermeye gitçem.

göktürkakıncı
Aday Memur
09 Kasım 2022 13:44

İfade verirken sizi neyle suçladıklarını ve delilleri varsa görmek istediniz mi?

Merhaba ben ayın 29 unda vermiştim yazılı savunmayı , bana bir ay sonra geldi evrak. Bu ayın 15 inde savunma vermeye gitçem.

Komutan67ferhat
Aday Memur
09 Kasım 2022 14:03

Patron dediğini anladım ama mahkeme safahatından dosyan genel komutanlık ta da var. Dosya ya bağlı kalmadan eş anne baba gittin mi kaldın mı vb. Sorular soruyorlar . Yani ben sadece ankesörden yargılandım ve beraat ettim dosyam istinafta . Orda da extra bir belge bilgi yok. Yani Ankara?da ki yazılı ifade formalite. Kutum zaten hakkımızda kanaat oluşturmuş durumda. Benim hakkımda olumsuz demiş çünlü lanet gitsin 2014 lüyüm. Madde bir 2014 Assubay mezunu olmam. Madde iki bu ardışık denilenama tekil olan aramalar. Madde 3 ise bu aday numarası muhabbeti. Üçünde de benim elimden birley gelmez. Anlattık ama boş. Memurluktan çıkarma için savunma istemi geldi.

göktürkakıncı
Aday Memur
09 Kasım 2022 15:31

Sen tanık gösterdin mi

Patron dediğini anladım ama mahkeme safahatından dosyan genel komutanlık ta da var. Dosya ya bağlı kalmadan eş anne baba gittin mi kaldın mı vb. Sorular soruyorlar . Yani ben sadece ankesörden yargılandım ve beraat ettim dosyam istinafta . Orda da extra bir belge bilgi yok. Yani Ankara?da ki yazılı ifade formalite. Kutum zaten hakkımızda kanaat oluşturmuş durumda. Benim hakkımda olumsuz demiş çünlü lanet gitsin 2014 lüyüm. Madde bir 2014 Assubay mezunu olmam. Madde iki bu ardışık denilenama tekil olan aramalar. Madde 3 ise bu aday numarası muhabbeti. Üçünde de benim elimden birley gelmez. Anlattık ama boş. Memurluktan çıkarma için savunma istemi geldi.

Komutan67ferhat
Aday Memur
09 Kasım 2022 16:31

Patron tanıklık bir durum yokki bende.

Avşaroglu3808
Aday Memur
17 Kasım 2022 22:12

Ne yaptınız verdiniz mi yazılı savunmayı ben 21 eylülde verdim ilk ifadeyi hala savunma gelmedi sürecin bu kadar uzun olması normalmi

hukukcumemur06
Aday Memur
17 Kasım 2022 23:48

iade olanlar bana özel mesajdan ulaşabilir mi? ihraç olanlar da idare hukuku bağlamında desteğe ihtiyacı varsa özelden yazabilir.

Üyeaktif
Aday Memur
19 Kasım 2022 11:43

05 Agustos 2020 de soruşturma başladı 4 kişiydik 1 kişi hiç açığa alınmadı sonrasında 8 Nisan 2021 tarihinde yerelden beraat aldık itiraz sonrası istinafa gitti 1 kişinin onandı ve iş başı yaptı bende 24 Ekim 2022 de anakaraya çağırdılar gidemedigim için il j. da ifade verdim 17 Kasım 2022 de CD ve evrak geldi devlet memurluğundan çıkarılma kanaati verilmiş olup 7 gün içinde yazılı savunma istediler. Araştırmama göre bir sonraki fiziki görüşme karar duruşması tarzında olacak. Bir insanın suçlu olup olmadığına yargı karar verir ama herkes gibi benide şimdiden olumsuz düşünceler sardı. Beraat kararı elimizde olmasına rağmen...

KomandoAsb
Aday Memur
19 Kasım 2022 21:10

Kardeş malesef öyle yargısız infaz oluyor. Adaleti hakim savcı degil bakan yardımcısı belirliyor. Dünyanın hicbir yerinde bu durumu göremezsin. Kyok beraat karari alan insanlar iltisak saçmalığı ile kamudan çıkarılıyor Allah büyük bunu bize yapanlara hakkim haram olsun
Üyeaktif, 2 yıl önce
05 Agustos 2020 de soruşturma başladı 4 kişiydik 1 kişi hiç açığa alınmadı sonrasında 8 Nisan 2021 tarihinde yerelden beraat aldık itiraz sonrası istinafa gitti 1 kişinin onandı ve iş başı yaptı bende 24 Ekim 2022 de anakaraya çağırdılar gidemedigim için il j. da ifade verdim 17 Kasım 2022 de CD ve evrak geldi devlet memurluğundan çıkarılma kanaati verilmiş olup 7 gün içinde yazılı savunma istediler. Araştırmama göre bir sonraki fiziki görüşme karar duruşması tarzında olacak. Bir insanın suçlu olup olmadığına yargı karar verir ama herkes gibi benide şimdiden olumsuz düşünceler sardı. Beraat kararı elimizde olmasına rağmen...

Üyeaktif
Aday Memur
19 Kasım 2022 21:17

Yüksek Disiplin Kuruluna Katılan varsa yaşananlari ve işleyişi bize anlatabilir mi. Yazılı savunmanın dışında dinliyorlar mı, karar aynı da yüzümüze mı okunuyor ' avukat katılsa daha mı sağlıklı olur, avukata söz hakkı var mı, Devlet Memurluğundan Cikarma kanaati verilip de kurulda dönen var mı.

Üyeaktif
Aday Memur
19 Kasım 2022 21:21

Yüksek Disiplin Kuruluna Katılan varsa yaşananlari ve işleyişi bize anlatabilir mi. Yazılı savunmanın dışında dinliyorlar mı, karar aynı da yüzümüze mı okunuyor ' avukat katılsa daha mı sağlıklı olur, avukata söz hakkı var mı, Devlet Memurluğundan Cikarma kanaati verilip de kurulda dönen var mı.
KomandoAsb, 2 yıl önce
Kardeş malesef öyle yargısız infaz oluyor. Adaleti hakim savcı degil bakan yardımcısı belirliyor. Dünyanın hicbir yerinde bu durumu göremezsin. Kyok beraat karari alan insanlar iltisak saçmalığı ile kamudan çıkarılıyor Allah büyük bunu bize yapanlara hakkim haram olsun

kemal20066
Aday Memur
21 Kasım 2022 20:21

Dinlemiyorlar. Bende Bakan Yardımcısı TV izliyordu. Yazılı kağıdı verin geçin

Fatih0138
Memur
24 Kasım 2022 11:11

Son 6 ay içinde dosyası Adana Bim de olan arkadaş var mı ?

Üyeaktif
Aday Memur
24 Kasım 2022 12:54

Benimki Adana Bölge Adliyesi 2. Ceza Dairesinde beraat kararım incelenmek üzere oraya sevk edildi. Mayıs 2021 de gönderildi. Çok yoğun Adana BAM
Fatih0138, 2 yıl önce
Son 6 ay içinde dosyası Adana Bim de olan arkadaş var mı ?

Fatih0138
Memur
24 Kasım 2022 12:58

Adana bim ?
Üyeaktif, 2 yıl önce
Benimki Adana Bölge Adliyesi 2. Ceza Dairesinde beraat kararım incelenmek üzere oraya sevk edildi. Mayıs 2021 de gönderildi. Çok yoğun Adana BAM

Okyanus331
Aday Memur
24 Kasım 2022 13:05

Diyarbakır Bamda dosyası olan varmı kaç ayda sonuçlanıyor

Halildagli
Aday Memur
22 Aralık 2022 22:53

Jandarma ihraç sonrası öğrenim bedeli borcu çıkartılan oldu mu? İlla ödemek mi gerekiyor? İtiraz dilekçesi örneği var mı?

slh46
Aday Memur
27 Aralık 2022 15:52

Merhaba. Benden toplamda 12.000 tl civarında geri ödeme istendi. Avukatımla ödemeden önce görüştüm ve bana öncelikle ödememiz gerekir fakat ödeme dekontuna mutlaka " dava ve itiraz hakkım saklıdır" ibaresini eklememiz gerekir şeklinde bilgi verdi. Ödemeyi yaptım ama itiraz edip etmeme konusunda kararsızım. Boşuna uğraşırım diye düşünüyorum. Muhtemelen red cevabı alacam.

Halildagli, 2 yıl önce

Jandarma ihraç sonrası öğrenim bedeli borcu çıkartılan oldu mu? İlla ödemek mi gerekiyor? İtiraz dilekçesi örneği var mı?

Toplam 9825 mesaj
«472473474475476477478479480481482483»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi