Editörler : E.Kayı Han
«478479480481482483484485486487488489»

seat ibiza
Aday Memur
22 Eylül 2023 23:20

selamünaleyküm arkadaşlar. mahkeme kararına istinaden göreve iade edilen kişi için sanki ilk defa atanıyormuş gibi yeniden sağlık raporu istenebilir mi? böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

mrhope
Aday Memur
23 Eylül 2023 18:20

sizden böyle bişeymi istediler
seat ibiza, 2 yıl önce
selamünaleyküm arkadaşlar. mahkeme kararına istinaden göreve iade edilen kişi için sanki ilk defa atanıyormuş gibi yeniden sağlık raporu istenebilir mi? böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

seat ibiza
Aday Memur
24 Eylül 2023 04:17

Evet istediler. Dava uzun sürdü. Ben bu süre zarfında bir ameliyat olmuştum. Görevimi yapmama engel değil. Ama mahkeme kararını etkisiz kılıp uygulamamak için göreve iade etmeden hastane sevki yazdılar. Bir ihtimal rapor olumsuz çıkarsa buna istinaden göreve iade etmeyecekler ve bu yüzden geriye dönük maaşlarımı alamayacağım. Bence bu hukuka aykırı çünkü sağlık nedeniyle ilişik kesilecek olsa bile önce göreve iade etmeleri gerekir diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.
mrhope, 2 yıl önce
sizden böyle bişeymi istediler

Kantoron
Yasaklı
24 Eylül 2023 16:51

Emniyetten iade olan herkesten tekrar heyet raporu istediler

seat ibiza, 2 yıl önce

Üyeaktif
Aday Memur
24 Eylül 2023 19:15

Açıktan iken yüksek disiplin kurulu göreve iade etti beni. ancak istinaf beraat kararımı bozarak YENİDEN yargılama verdi. göreve iade edileli 5 ay oldu. yeniden yargılama olacağı için tekrar açığa alınır mıyım. Yerel mahkeme eksikleri giderir ve tekrar hakkımda beraat verirse istinafa gitmeden dosyamın yerel mahkemede kapanma ihtimali var mı. teşekkür ederim.

seat ibiza
Aday Memur
24 Eylül 2023 20:25

Evet araştırırken bunu gördüm. Ama 3 Ocak 2018 de emniyet sağlık şartları yönetmeliğine eklenen bir madde ile 6 aydan uzun süren ayrılık için sağlık raporu istenir ibaresi eklendi. Ben Jandarmada sivil memur idim. Bizim yönetmelikte böyle bir madde yok. Buna istinaden soruyorum.
Kantoron, 2 yıl önce

Emniyetten iade olan herkesten tekrar heyet raporu istediler

Aslanbeyy38
Aday Memur
13 Ekim 2023 19:52

arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı benim mahkemem devam ediyordu savcı müetalaa verdi.Bende karar duruşmasına çıktım diye düşünüyordum sonrasında bana bu aday numarası muhabbetinin dosyaya eklendiğini fakat farklı bir iddaname ile eklemdiğini söylediler savunmanı bu karar duruşmasında yaptım.Bu arada kimseye sormuyorlar bu aday numarasını öylece ekleniyor dosyaya.Nyse daha sonrasında savunmamızı yaptık sonra duruşma savcısı mütala için 7 gün süre istedi biz karar verin dedik süre istedi.Zaten müetala öncesinde verilmişti fakat savcı tekrar müteala hazırlayacam dedi sizce neden böyle bir durum oldu başına gelen varmıdır?

Aslanbeyy38
Aday Memur
13 Ekim 2023 20:08

Başına böyle bir şey gelen var ise bana ulaşabilir mi

Afsar90
Memur
13 Ekim 2023 21:42

PAZARTESİ GUNU ITIBARIYLE İHRAÇ EDILDIM ADLİ SÜRECİM BERAAT AMA DOSYA DANIŞTAY DA IHRAC OLUP İDARI MAHKEME SURECI VS NASIL İŞLİYOR İLK İDARİ MAHKEME KARARI OLUMLU OLURSA DONUS HEMEN OLUYOR MU

Ciguli 46
Şef
13 Ekim 2023 23:53

geçmiş olsun. ceza davaniz beraat aldıysanız Yargıtay'a gitmiştir Danıştay'a gitmemiştir. ilk idari dava geri göreve iade ederse kurum mahkeme kararını 1 ay içinde uygulamaktan mesuldür.
Afsar90, 2 yıl önce
PAZARTESİ GUNU ITIBARIYLE İHRAÇ EDILDIM ADLİ SÜRECİM BERAAT AMA DOSYA DANIŞTAY DA IHRAC OLUP İDARI MAHKEME SURECI VS NASIL İŞLİYOR İLK İDARİ MAHKEME KARARI OLUMLU OLURSA DONUS HEMEN OLUYOR MU

Afsar90
Memur
14 Ekim 2023 08:52

YARGITAY YAZACAMA DANIŞTAY YAZMIŞIM İDRİ MAHKEMEYİ KAZANINCA 1 AY SUREDEN SONRA İADE Mİ EDİYOR YOKSA ACIGA MI ALIYOR AYNI ZAMANDABİR UST MAHKEMEYE JANDRMA İTİRAZ EDİYOR SANIRIM
Ciguli 46, 2 yıl önce
geçmiş olsun. ceza davaniz beraat aldıysanız Yargıtay'a gitmiştir Danıştay'a gitmemiştir. ilk idari dava geri göreve iade ederse kurum mahkeme kararını 1 ay içinde uygulamaktan mesuldür.

Ciguli 46
Şef
14 Ekim 2023 10:06

dosyanızın beraat alıp yargıtayda olması önemli bir nokta. normal kanunu jandarma uygularsa ki benim duyduğum idare mahkemesini kazanınca geri göreve 1 ay içinde iade etmesi gerekiyor. 30 gün içinde iade etmezse sizde tekrardan dava açabilirsiniz . geri göreve iade olunca msb %99 karara itiraz ediyor ve dosya bir üst mahkemeye gidiyor.
Afsar90, 2 yıl önce
YARGITAY YAZACAMA DANIŞTAY YAZMIŞIM İDRİ MAHKEMEYİ KAZANINCA 1 AY SUREDEN SONRA İADE Mİ EDİYOR YOKSA ACIGA MI ALIYOR AYNI ZAMANDABİR UST MAHKEMEYE JANDRMA İTİRAZ EDİYOR SANIRIM

Boraaaaaaa
Şef
14 Ekim 2023 16:45

idare mahkemesi maksimum ne kadar sürüryor her hangi bir bilgi varmı bu konu da kasım 2022 de açıldı. yd red verdiler kalemi aradığımda üye hakimde bilgi belge isteyecek yada istemeden direk karar için heyete sunacak dedi. Nisan dan beri bekliyorum en ufak oynama yok dosyada Gaziantep idarede.

Ciguli 46
Şef
14 Ekim 2023 23:19

söyleki idari mahkemeler ceza mahkemesinin verdiği karara göre hareket ediyor. benim idari davam, davayı açtıktan ve üzerinden 3,5 yıl geçtikten sonra karar verdi. ilk ceza davam beraat alıp istinfat beraat kararını onayladıktan sonra idari davam görülmeye başladı. mahkeme gerekli kurumlardan bilgi ve belge istedi 2 defa da arar karar verdi. ondan sonra karar verdi.
Boraaaaaaa, 2 yıl önce
idare mahkemesi maksimum ne kadar sürüryor her hangi bir bilgi varmı bu konu da kasım 2022 de açıldı. yd red verdiler kalemi aradığımda üye hakimde bilgi belge isteyecek yada istemeden direk karar için heyete sunacak dedi. Nisan dan beri bekliyorum en ufak oynama yok dosyada Gaziantep idarede.

Boraaaaaaa
Şef
14 Ekim 2023 23:52

istinafı mı bekliyorlar yani ceza mahkemesini benim oda 1 yıl olacak hiç bir hareket yok ondada
Ciguli 46, 2 yıl önce
söyleki idari mahkemeler ceza mahkemesinin verdiği karara göre hareket ediyor. benim idari davam, davayı açtıktan ve üzerinden 3,5 yıl geçtikten sonra karar verdi. ilk ceza davam beraat alıp istinfat beraat kararını onayladıktan sonra idari davam görülmeye başladı. mahkeme gerekli kurumlardan bilgi ve belge istedi 2 defa da arar karar verdi. ondan sonra karar verdi.

Afsar90
Memur
18 Ekim 2023 22:58

DAHA ONCE YAZMISTIM BUGUN VAN 4. idari mahkemeye basvuru yaptık VAN 4. İDARİ MAHKEME HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI

Altunay123
Aday Memur
21 Ekim 2023 17:34

Arkadaşlar idari mahkemesi devam edip ıhtactan iade olanlar son görev yerinemi veriliyor

Altunay123
Aday Memur
21 Ekim 2023 17:36

Bu arada ben arastirma Merkezinde memur olarak atanmıştım

Ciguli 46
Şef
21 Ekim 2023 18:53

evet en son görev yerine veriliyor.
Altunay123, 2 yıl önce

Arkadaşlar idari mahkemesi devam edip ıhtactan iade olanlar son görev yerinemi veriliyor

hsyncvn
Aday Memur
09 Kasım 2023 23:09

Hocam özelden birşey yazdım... Bakabilir misiniz

Ciguli 46, 2 yıl önce
evet en son görev yerine veriliyor.
Toplam 9825 mesaj
«478479480481482483484485486487488489»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi