ağzınıza sağlık bu sayfaların böyle senın gibi arkadaşların yorumlarına ihtiyacı var, çalışıyoruz başka işlerde ancak kafamız yınede burda, ayrılırsında eskı sevdiğini unutamazsın ya bizim içinde meslek öyleydi ayın 15 i için bağlı kalmadıgımız kalben bağlı kaldıgımız için böyleyiz tabi birde bize yükledıklerı suctan beraatle ayrılmanın sevıncı var bu sevıncte hırsa dönüşüyor. rabbim şu cumanın suyu hürmetine bekleyenleri esenliğe kavuştursun rabbim.
ağzınıza sağlık bu sayfaların böyle senın gibi arkadaşların yorumlarına ihtiyacı var, çalışıyoruz başka işlerde ancak kafamız yınede burda, ayrılırsında eskı sevdiğini unutamazsın ya bizim içinde meslek öyleydi ayın 15 i için bağlı kalmadıgımız kalben bağlı kaldıgımız için böyleyiz tabi birde bize yükledıklerı suctan beraatle ayrılmanın sevıncı var bu sevıncte hırsa dönüşüyor. rabbim şu cumanın suyu hürmetine bekleyenleri esenliğe kavuştursun rabbim.
Khk aday , 12 ay önce
Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler, idare bekletme veripte sonra olumsuz verilen duymadım. İdare bekletme verdiklerinin %90 ına olumlu verdiğine bizzat şahit oldum ama olumsuz verildiğine şahit olmadım. İdare kurumlardan yazı ister mahkeme yoğunluğuna göre sonucu açıklaması biraz sürebilir net bir tarihi yoktur, süreye gerek olumlu veya olumsuz sonuç çıkarmayın. Küçük yerlerde daha erken açıklarken, büyük yerlerde bu bekleme süresi biraz daha uzun sürebilir. Bu aşamaya kadar gelen kişiler yolun sonuna doğru geliyor demektir onun için biraz daha sakin ve rahat olmanızı tavsiye ederim, çünkü idare mahkemesi, adli mahkemeyi bekle demiş herkese bunu demez, idare bekletme verdikleri kişilerde adli mahkemeden kolay kolay ceza almazlar. Her ne kadar idare ve adli mahkemeler ayrı olsalarda bir birlerinden haberleri vardır. İdare tarafından bekletme verilen arkadaşları şimdiden dönecekleri meslek hayatlarında başarılar dilerim.