Editörler : E.Kayı Han
«480481482483484485486487488489490491492

ATATÜRKİYE055
Aday Memur
28 Mart 2024 12:06

SELAMUNALEYKUM

arkadaşlar merhaba, 2023 yılında ihraçoldum jandarma k.lıgından 2023 de idare mahkemesıne verdim, hemen sonra ceza davam görüldü 2024 ocak ayında beraat ettım kesinleşti, iadare mahkemesıde beklemeye aldı ceza davasına göre karar verilcektir diye ama idare mahkemesı dosyam halanda beklemede bu idare mahkemesı dosyası ceza davasından sonra ne zman sonra süre olarak belli oluyor bir süre oalrak bana bilgi vereb ilirmisiniz yada süreci hızlandırmak adına ne yapılabilir. engin bilgilerinize ihyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum.

daha önceden yazan arkaşlar olmus bu konu hakkında ancak onlardan bir dönüş alamadım o yüzden buraya yazıyorum.

kamuran kay
Aday Memur
29 Mart 2024 00:21

MEMURLAR NETTE EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİNKİNDE İDARE MAHKEMESİ İADE KARARLARI SAYFASINA SORARSANIZ DETAYLI BİLGİ ALIRSINIZ

ATATÜRKİYE055, 1 yıl önce

SELAMUNALEYKUM

arkadaşlar merhaba, 2023 yılında ihraçoldum jandarma k.lıgından 2023 de idare mahkemesıne verdim, hemen sonra ceza davam görüldü 2024 ocak ayında beraat ettım kesinleşti, iadare mahkemesıde beklemeye aldı ceza davasına göre karar verilcektir diye ama idare mahkemesı dosyam halanda beklemede bu idare mahkemesı dosyası ceza davasından sonra ne zman sonra süre olarak belli oluyor bir süre oalrak bana bilgi vereb ilirmisiniz yada süreci hızlandırmak adına ne yapılabilir. engin bilgilerinize ihyacım var yardımcı olursanız mutlu olurum.

daha önceden yazan arkaşlar olmus bu konu hakkında ancak onlardan bir dönüş alamadım o yüzden buraya yazıyorum.

hsyncvn
Aday Memur
29 Mart 2024 01:12

öncelikle geçmiş olsun... idare mahkemesi son kararlarında önce hep ara karar veriyor... kurumlardan yazı istiyor... özellikle jandarmadan neden ihraç edildiğiyle ilgili yazı istiyor... kurumlardan yazı geldiğinde tekrar ara karar da verebiliyor ya da karar da çıkıyor... ama süresi net değil... benim ara karar çıkalı 4 ay oldu... hala ses yok... bazı arkadaşların 2 3 ay sonra tekrar ara karar verdiği de olmuş...

SELAMUNALEYKUM

Jamyo2015li
Memur
29 Mart 2024 08:25

a.s kardeş bende hemen hemen senınle aynı durumdayım bende 2022 de açtım mesela ocakta bende beaat ettim 8 yerden yazı falan istediler idare mahkemesı 2 hafta önce toplandı bütün yazılar istedikleri ama halanda karar bekliyorum, senınde böyle olacaktır muhtemelen senın adına ben o sayfaya attım alırsan ordaqn net bır cevap alırsın burdakı arkadaşlar genel olarak bizim gibi bekleyenler oluyor

SELAMUNALEYKUM

ATATÜRKİYE055
Aday Memur
24 Nisan 2024 15:56

SAYFADA YAPRAK KIMILDAMAMIS, GÜZEL HABERLER VARDA BURAYA YAZMAYA ZAMANI OLMAYAN ARKADAŞALR ÇOK OLDUGUNDAN MI YOKSA KİMSE HİÇ SES SEDA OLMADIGINDAN MI SAYFA SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ :)

Jamyo2015li
Memur
25 Nisan 2024 01:02

Maleesef kardeş daha beklemedeyiz idare mahkemesini ocaktan beri sonuç bekliyoruz bakalım

SAYFADA YAPRAK KIMILDAMAMIS, GÜZEL HABERLER VARDA BURAYA YAZMAYA ZAMANI OLMAYAN ARKADAŞALR ÇOK OLDUGUNDAN MI YOKSA KİMSE HİÇ SES SEDA OLMADIGINDAN MI SAYFA SESSİZLİĞE BÜRÜNMÜŞ :)

Burak123.
Aday Memur
02 Mayıs 2024 23:28

Danıştay 12 dairede karar verildi yazısından sonra 6 aya girdim karar halen yok avukat zaten umursamıyor bu karar ne zaman düşecek Danıştay kalemi arıyorum kimisi gerekçeli karar yazılmış diyor kimisi yazım aşamasında vs vs net bir tarihi yokmu 6 ay bir yıl iki yıl ne olacak bunun sonu cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Jamyo2015li
Memur
06 Mayıs 2024 10:44

valla kardeşim normalde 1 yıl süresi var ancak artık adeletimizdeki süreler uygulanmayabiliyor 3 6 9 ay da açıklanabilir ama sen gözden 365 günü gözden çıkar erken açıklanırsa süpriz olur, malesef çok üzülerek söylüyorum bende bekleyen birisi olarak

Burak123., 12 ay önce

Danıştay 12 dairede karar verildi yazısından sonra 6 aya girdim karar halen yok avukat zaten umursamıyor bu karar ne zaman düşecek Danıştay kalemi arıyorum kimisi gerekçeli karar yazılmış diyor kimisi yazım aşamasında vs vs net bir tarihi yokmu 6 ay bir yıl iki yıl ne olacak bunun sonu cvplarınız için şimdiden teşekkürler

Burak123.
Aday Memur
06 Mayıs 2024 16:50

Allah devletimize zeval vermesin sıkıntı yok ya 10 yıl sonra açıklasınlar ben böyle adaletin Allah belasını versin diyorum .

Jamyo2015li, 12 ay önce

valla kardeşim normalde 1 yıl süresi var ancak artık adeletimizdeki süreler uygulanmayabiliyor 3 6 9 ay da açıklanabilir ama sen gözden 365 günü gözden çıkar erken açıklanırsa süpriz olur, malesef çok üzülerek söylüyorum bende bekleyen birisi olarak

Jamyo2015li
Memur
06 Mayıs 2024 16:53

ağzına sağlık kardeşim bende senınle aynı duygular içindeyim öldürmeden süründürüyorlar bi mahkeme bitiyor diğeri başlıyor ağır cezası ayrı idaresi ayrı istinafı ayrı artık beklemeyıorum sivildeki işime odaklandım tamamen işimiz elbet olacak ama bekleme zamanı yoruyor ınsanı bide bölgenız yoğun bir bölge ise vay haline o insanın

Burak123., 12 ay önce

Allah devletimize zeval vermesin sıkıntı yok ya 10 yıl sonra açıklasınlar ben böyle adaletin Allah belasını versin diyorum .

Ashb
Aday Memur
16 Mayıs 2024 19:03

Merhaba. Yargıtay'da dosyası olan var mı?

Khk aday
Memur
17 Mayıs 2024 00:40

Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler, idare bekletme veripte sonra olumsuz verilen duymadım. İdare bekletme verdiklerinin %90 ına olumlu verdiğine bizzat şahit oldum ama olumsuz verildiğine şahit olmadım. İdare kurumlardan yazı ister mahkeme yoğunluğuna göre sonucu açıklaması biraz sürebilir net bir tarihi yoktur, süreye gerek olumlu veya olumsuz sonuç çıkarmayın. Küçük yerlerde daha erken açıklarken, büyük yerlerde bu bekleme süresi biraz daha uzun sürebilir. Bu aşamaya kadar gelen kişiler yolun sonuna doğru geliyor demektir onun için biraz daha sakin ve rahat olmanızı tavsiye ederim, çünkü idare mahkemesi, adli mahkemeyi bekle demiş herkese bunu demez, idare bekletme verdikleri kişilerde adli mahkemeden kolay kolay ceza almazlar. Her ne kadar idare ve adli mahkemeler ayrı olsalarda bir birlerinden haberleri vardır. İdare tarafından bekletme verilen arkadaşları şimdiden dönecekleri meslek hayatlarında başarılar dilerim.

ATATÜRKİYE055
Aday Memur
17 Mayıs 2024 08:55

ağzınıza sağlık bu sayfaların böyle senın gibi arkadaşların yorumlarına ihtiyacı var, çalışıyoruz başka işlerde ancak kafamız yınede burda, ayrılırsında eskı sevdiğini unutamazsın ya bizim içinde meslek öyleydi ayın 15 i için bağlı kalmadıgımız kalben bağlı kaldıgımız için böyleyiz tabi birde bize yükledıklerı suctan beraatle ayrılmanın sevıncı var bu sevıncte hırsa dönüşüyor. rabbim şu cumanın suyu hürmetine bekleyenleri esenliğe kavuştursun rabbim.

Khk aday, 12 ay önce

Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler, idare bekletme veripte sonra olumsuz verilen duymadım. İdare bekletme verdiklerinin %90 ına olumlu verdiğine bizzat şahit oldum ama olumsuz verildiğine şahit olmadım. İdare kurumlardan yazı ister mahkeme yoğunluğuna göre sonucu açıklaması biraz sürebilir net bir tarihi yoktur, süreye gerek olumlu veya olumsuz sonuç çıkarmayın. Küçük yerlerde daha erken açıklarken, büyük yerlerde bu bekleme süresi biraz daha uzun sürebilir. Bu aşamaya kadar gelen kişiler yolun sonuna doğru geliyor demektir onun için biraz daha sakin ve rahat olmanızı tavsiye ederim, çünkü idare mahkemesi, adli mahkemeyi bekle demiş herkese bunu demez, idare bekletme verdikleri kişilerde adli mahkemeden kolay kolay ceza almazlar. Her ne kadar idare ve adli mahkemeler ayrı olsalarda bir birlerinden haberleri vardır. İdare tarafından bekletme verilen arkadaşları şimdiden dönecekleri meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Khk aday
Memur
17 Mayıs 2024 23:36

Eyvallah eksik olma, ben gördüklerimi yazdım, dönenlerden birtaneside benim

ATATÜRKİYE055, 12 ay önce

ağzınıza sağlık bu sayfaların böyle senın gibi arkadaşların yorumlarına ihtiyacı var, çalışıyoruz başka işlerde ancak kafamız yınede burda, ayrılırsında eskı sevdiğini unutamazsın ya bizim içinde meslek öyleydi ayın 15 i için bağlı kalmadıgımız kalben bağlı kaldıgımız için böyleyiz tabi birde bize yükledıklerı suctan beraatle ayrılmanın sevıncı var bu sevıncte hırsa dönüşüyor. rabbim şu cumanın suyu hürmetine bekleyenleri esenliğe kavuştursun rabbim.

Tirekss
Yasaklı
17 Mayıs 2024 23:37

Ozelinize bir bakarmisınız

Khk aday, 12 ay önce

Jamyo2015li
Memur
18 Mayıs 2024 00:33

Maşallah maşallah çok sevindim idareniz kaç ay sürdü acaba

Khk aday, 12 ay önce

Khk aday
Memur
18 Mayıs 2024 00:39

4 ay gibi

ATATÜRKİYE055
Aday Memur
18 Mayıs 2024 08:30

aa daha önceden yazmıssın kardesim çok teşekkür ederim soruları tekerrür ettirdım sanada çok teşekür ederiz inceliğin için

Khk aday, 12 ay önce

4 ay gibi

Jamyo2015li
Memur
25 Mayıs 2024 11:30

4 yıldır teşkilattan uzagım ama ilk defa bi tayın açıklıgında zoruma gıttı, beraat alıp beklemek kötü oldu en azından ceza mahkmemiz var diyordum kendımızı teselli ediyorduk şimdi oda bitti temızlendık dedık böyle beklemek koydu rabbım sabılrar versın herkese

Burak123.
Aday Memur
25 Mayıs 2024 18:40

Bu adamların hiç kanı yok kansızların eline düştük adam öldürsem içerden çıkmıştım nasıl bir kararsa 7 aydır karar yüklenmedi helal olsun

Jamyo2015li, 11 ay önce

4 yıldır teşkilattan uzagım ama ilk defa bi tayın açıklıgında zoruma gıttı, beraat alıp beklemek kötü oldu en azından ceza mahkmemiz var diyordum kendımızı teselli ediyorduk şimdi oda bitti temızlendık dedık böyle beklemek koydu rabbım sabılrar versın herkese

Toplam 9825 mesaj
«480481482483484485486487488489490491492

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi