Editörler : E.Kayı Han
«480481482483484485486487488489490491492

Jamyo2015li
Memur
02 Temmuz 2024 08:31

malesef daha beklemedeyım hocam

Kptn23, 2 yıl önce
sizin idare mah. sonuclandimi

Kptn23
Aday Memur
02 Temmuz 2024 08:53

benimde adli devam edeken idare mah. bekleme karari aldi ve adli beraatle sonuclandi bende bekliyorum
Jamyo2015li, 2 yıl önce

malesef daha beklemedeyım hocam

Jamyo2015li
Memur
02 Temmuz 2024 10:26

aynı benımde senın gibi oldu 2022 de bekleme kararı aldı ocak ayında sonuclandı ama halanda beklemede

Kptn23, 2 yıl önce
benimde adli devam edeken idare mah. bekleme karari aldi ve adli beraatle sonuclandi bende bekliyorum

Kptn23
Aday Memur
02 Temmuz 2024 11:53

sordunuzmu bu durumu katibe
Jamyo2015li, 2 yıl önce

aynı benımde senın gibi oldu 2022 de bekleme kararı aldı ocak ayında sonuclandı ama halanda beklemede

Jamyo2015li
Memur
02 Temmuz 2024 12:00

AYNEN HAKIMIN ONUNDE DOSYANIZ DEDI TEK CEVABI BU NE ZMAAN ARASAM AYNI ŞEYİ SOYLUYOR. BAŞKA BİLGİ VEREMEZLER GALİBA DEĞİLMİ

Kptn23, 2 yıl önce
sordunuzmu bu durumu katibe

Kptn23
Aday Memur
02 Temmuz 2024 14:19

sizin dosyanizda ne vardi
Jamyo2015li, 2 yıl önce

AYNEN HAKIMIN ONUNDE DOSYANIZ DEDI TEK CEVABI BU NE ZMAAN ARASAM AYNI ŞEYİ SOYLUYOR. BAŞKA BİLGİ VEREMEZLER GALİBA DEĞİLMİ

Jamyo2015li
Memur
02 Temmuz 2024 14:22

2 ARDIŞIK VARDI SADECE ARDIŞIKTA DÜŞTÜGÜM KİŞİLERİN İFADE VERMESI İÇİN 2 YIL BEKLEDIM :) ŞİMDİDE İDARE KARAR VERECEK DIYE BEKLIYORUZ

Kptn23, 2 yıl önce
sizin dosyanizda ne vardi

Kptn23
Aday Memur
02 Temmuz 2024 14:26

benim durum sizden biraz farkli ilk basta yerel red verdi sonra ankara 2. daireye gitti oda karari bozdu yerele gonderdi ama adli yerelde devam ediyodu adli olarak beraat karari cikmadan once yerel idare bekletme karari aldi 1 hafta oncede adli olarak beraat ettim.... sizde kodlma varmiydi 2015 lisnz galiba
Jamyo2015li, 2 yıl önce

2 ARDIŞIK VARDI SADECE ARDIŞIKTA DÜŞTÜGÜM KİŞİLERİN İFADE VERMESI İÇİN 2 YIL BEKLEDIM :) ŞİMDİDE İDARE KARAR VERECEK DIYE BEKLIYORUZ

Jamyo2015li
Memur
02 Temmuz 2024 15:02

AYNEN 2015LYIIM KODLAMA YOK. SİZİN BAYAGI OLMUS AMA BERAAT ETMENIZE SEVINDIM UMARIM KARARINIZI BIRDAHA BOZMADAN GÖREVINIZE DONERSINIZ

Kptn23, 2 yıl önce
benim durum sizden biraz farkli ilk basta yerel red verdi sonra ankara 2. daireye gitti oda karari bozdu yerele gonderdi ama adli yerelde devam ediyodu adli olarak beraat karari cikmadan once yerel idare bekletme karari aldi 1 hafta oncede adli olarak beraat ettim.... sizde kodlma varmiydi 2015 lisnz galiba

musty8806
Aday Memur
09 Temmuz 2024 16:05

Merhaba arkadaşlar, zorunlu sebeplerden dolayı uzun süredir aranızda değildim.

Mhmt 02
Aday Memur
09 Temmuz 2024 21:18

Merhaba ben 2 yıl önce ardışık aramadan 4 ay açıkta kaldım ve KYok aldım göreve döndüm. Ama şimdi Ankaradan müfettiş beni arıyor ve idari tahkikat için ifademi almak istediklerini söyledi. Yüksek disiplin kuruluna mı çıkacağım diye sorduğumda sadece idari tahkikat dediler sizde neyin nesi bu 2 yıl geçmiş aradan bilgis olan varsa sevinirim

Ashb
Aday Memur
10 Temmuz 2024 11:48

Dosyası Yargıtay'da olan var mı?

ahmet3442
Aday Memur
15 Temmuz 2024 21:07

Merhaba özelden yada burdan yazarmisiniz bekleme kararı için..idare mahkemesi bekleme kararı verdi ama halen ceza mahkemesi sonuclanmadi bana olumlu bir dönüş olur mu ceza mahkemesinden sonra

Khk aday, 2 yıl önce

Arkadaşlar cümleten hayırlı geceler, idare bekletme veripte sonra olumsuz verilen duymadım. İdare bekletme verdiklerinin %90 ına olumlu verdiğine bizzat şahit oldum ama olumsuz verildiğine şahit olmadım. İdare kurumlardan yazı ister mahkeme yoğunluğuna göre sonucu açıklaması biraz sürebilir net bir tarihi yoktur, süreye gerek olumlu veya olumsuz sonuç çıkarmayın. Küçük yerlerde daha erken açıklarken, büyük yerlerde bu bekleme süresi biraz daha uzun sürebilir. Bu aşamaya kadar gelen kişiler yolun sonuna doğru geliyor demektir onun için biraz daha sakin ve rahat olmanızı tavsiye ederim, çünkü idare mahkemesi, adli mahkemeyi bekle demiş herkese bunu demez, idare bekletme verdikleri kişilerde adli mahkemeden kolay kolay ceza almazlar. Her ne kadar idare ve adli mahkemeler ayrı olsalarda bir birlerinden haberleri vardır. İdare tarafından bekletme verilen arkadaşları şimdiden dönecekleri meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Kptn23
Aday Memur
16 Temmuz 2024 20:11

benim durumda aynisi bekliyorum ama bekletme karari aldiktan sonra ceza dosyasnda beraat ettim
ahmet3442, 2 yıl önce

Merhaba özelden yada burdan yazarmisiniz bekleme kararı için..idare mahkemesi bekleme kararı verdi ama halen ceza mahkemesi sonuclanmadi bana olumlu bir dönüş olur mu ceza mahkemesinden sonra

Birsorumvar23
Aday Memur
17 Temmuz 2024 13:33

Birsorumvar23

Merhaba benim durum da şuan sizinle tam aynı 2 yıl önce 4 ay açıkta kaldım kyok aldım mahkeme vs olmadı iki yıla yakındır çalışıyorum döndüm mesleğe.

mart ayında müfettiş aradı gidip Ankarada ifade verdim idrari tahkikat için yüksek disiplin kurulu çağırabilir dedi ama ses çıkmadı daha

Mhmt 02, 2 yıl önce

Merhaba ben 2 yıl önce ardışık aramadan 4 ay açıkta kaldım ve KYok aldım göreve döndüm. Ama şimdi Ankaradan müfettiş beni arıyor ve idari tahkikat için ifademi almak istediklerini söyledi. Yüksek disiplin kuruluna mı çıkacağım diye sorduğumda sadece idari tahkikat dediler sizde neyin nesi bu 2 yıl geçmiş aradan bilgis olan varsa sevinirim

Mhmt 02
Aday Memur
17 Temmuz 2024 18:06

Merhaba özelden yazdım

Birsorumvar23, 2 yıl önce

Birsorumvar23

Merhaba benim durum da şuan sizinle tam aynı 2 yıl önce 4 ay açıkta kaldım kyok aldım mahkeme vs olmadı iki yıla yakındır çalışıyorum döndüm mesleğe.

mart ayında müfettiş aradı gidip Ankarada ifade verdim idrari tahkikat için yüksek disiplin kurulu çağırabilir dedi ama ses çıkmadı daha

Mhmt 02
Aday Memur
26 Temmuz 2024 17:01

Bugün genelkomutanlık ek binasında ifade verdim irtibat ve iltisakla ilgili. Daha önceden polis TEM şube bürosunda verdiğim ifadenin aynısıydı ardışık arama . Mahkeme açılmadan kıyok olmaştım. Bilgisi olan var mı acaba idareden ne çıkar bana ihraç gelir mi. Sadece ifade verdim kurula çıkmadım

Mhmt 02, 2 yıl önce

Jamyo2015li
Memur
27 Temmuz 2024 08:29

kaç tane ardışık var ve kaç snyeli görüşmeler o ardışığa düştüğün kişiler senı tanıgıdıgına dair ifadeleri varmı yok mu ve ardısıga dustun asker polismi yada aynı meslek grubundan mı mehmet bey

Mhmt 02, 1 yıl önce

Bugün genelkomutanlık ek binasında ifade verdim irtibat ve iltisakla ilgili. Daha önceden polis TEM şube bürosunda verdiğim ifadenin aynısıydı ardışık arama . Mahkeme açılmadan kıyok olmaştım. Bilgisi olan var mı acaba idareden ne çıkar bana ihraç gelir mi. Sadece ifade verdim kurula çıkmadım

Afsar90
Memur
27 Temmuz 2024 14:32

ADLI DOSYAM BERAAT AMA YARGİTAY 3. DAİREDE 2023 te ihraç edildiğim için idari mahkemeden Esas karar bekliyorum idari Mahkeme jgk lıgına ve Ankara C. başsavcılığı na somut delil olup olmadogını yazdı Ankara C. başsavcılığı halen hakkımdami soruşturmanın Devam ettiğini şüpheli ve derdest olduğumu yazmış adlı dosyam Çorum ve Samsun'da görüldü Ankara'da hakkımda başka bir Adlı dava mı var yoksa Ankara'daki de aynı dosya mı başından böyle birşey geçen var mı acaba

Ashb
Aday Memur
28 Temmuz 2024 07:53

Dosya Yargıtay'da, iki yıldır aciktayim. Geçenlerde müfettiş aradı savunma istiyorlar sonra yüksek disiplin kuruluna cagiririp meslekten ihraç ederler muhtemelen. Ardışık arama ve aday numarası muhabbetleri. Hakkımızda hayirlisi. Herkes biliyor neyin ne olduğunu kimse el atmıyor. Lanet olsun meslekten sogutanlara

Toplam 9833 mesaj
«480481482483484485486487488489490491492

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi