Editörler : E.Kayı Han
«480481482483484485486487488489490491492

muallimmm4638
Şube Müdürü
28 Temmuz 2024 16:52

kardeş benim olay farklıda sizleri de takip ediyorum. etrafımızda da örneği çok kimi delilsiz mahkemesiz gitti kimi 6-7 sene yrmesine rağmen görevinde yaegıtay onaylamadı diye. idari soruşturma açığa alınma vs bile olmadı. emsal kararlar var sunanlara verilen cevap o karar kişiye has diyorlar. yav kanunun yasanın kararın kişiye hası mı olur aynı olayda
Ashb, 1 yıl önce

Dosya Yargıtay'da, iki yıldır aciktayim. Geçenlerde müfettiş aradı savunma istiyorlar sonra yüksek disiplin kuruluna cagiririp meslekten ihraç ederler muhtemelen. Ardışık arama ve aday numarası muhabbetleri. Hakkımızda hayirlisi. Herkes biliyor neyin ne olduğunu kimse el atmıyor. Lanet olsun meslekten sogutanlara

Mhmt 02
Aday Memur
28 Temmuz 2024 22:37

Ardışık 33 adet ama kyok ta ardışık ve örgütsel olmadığı ve ozamanlar sivil şahıs olduğum yazıyor

Jamyo2015li, 1 yıl önce

kaç tane ardışık var ve kaç snyeli görüşmeler o ardışığa düştüğün kişiler senı tanıgıdıgına dair ifadeleri varmı yok mu ve ardısıga dustun asker polismi yada aynı meslek grubundan mı mehmet bey

Mhmt 02
Aday Memur
28 Temmuz 2024 22:40

Ardışıga düştüğüm kişiler genelde sivil hakkmda ifade veren tanıyan yok bende tanımıyorum

Jamyo2015li, 1 yıl önce

kaç tane ardışık var ve kaç snyeli görüşmeler o ardışığa düştüğün kişiler senı tanıgıdıgına dair ifadeleri varmı yok mu ve ardısıga dustun asker polismi yada aynı meslek grubundan mı mehmet bey

Ashb
Aday Memur
01 Ağustos 2024 00:30

Herkese özel bişey buluyorlar. Dosyayı uzatmak için elinden ne geliyorsa yapıyorlar. Çalışanının yanında olmak yerine disliyorlar. Takmışlar ardışık aramaymmis aday numarası ymis. Onlar da biliyor sucsuzu suçlusu ama bir şey değişmiyor çamur at izi kalsın :(

muallimmm4638, 1 yıl önce
kardeş benim olay farklıda sizleri de takip ediyorum. etrafımızda da örneği çok kimi delilsiz mahkemesiz gitti kimi 6-7 sene yrmesine rağmen görevinde yaegıtay onaylamadı diye. idari soruşturma açığa alınma vs bile olmadı. emsal kararlar var sunanlara verilen cevap o karar kişiye has diyorlar. yav kanunun yasanın kararın kişiye hası mı olur aynı olayda

muallimmm4638
Şube Müdürü
01 Ağustos 2024 00:32

çok haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun dua edenin dualarını duysun. yukarda neler dönüyor gazeteciler çıkarıyor ama biz milletce pek iyi değiliz ki iki adsmın çükünü gündem ediyoruz bunları edemiyoruz
Ashb, 1 yıl önce

Herkese özel bişey buluyorlar. Dosyayı uzatmak için elinden ne geliyorsa yapıyorlar. Çalışanının yanında olmak yerine disliyorlar. Takmışlar ardışık aramaymmis aday numarası ymis. Onlar da biliyor sucsuzu suçlusu ama bir şey değişmiyor çamur at izi kalsın :(

Engin5734
Aday Memur
02 Ağustos 2024 15:24

Danıştay sonucunu öğrenebildiniz mi acaba ? bende sizin gibi ilk derece iade bölge idare iade bozma, ocaktan beri Danıştay'da bekliyor dosya
Burak123., 2 yıl önce

Vallahi ben sordum ettim de büyük ihtimalle olumsuz gelecek karar ben böyle bir devlet görmedim .

Ashb
Aday Memur
04 Ağustos 2024 00:43

Adli dosya Yargıtay'da. Mufettis idari boyut için savunma istedi gecen muhtemelen yüksek disiplin kuruluna çağırıp meslekten ihraç diyecekler. Bu durumda ne olur dosya Danıştay'da mi devam eder? Aciktayım meslekten ihraç olup yargitayin sonucu mu beklenir?

Hüseyinzm46
Aday Memur
04 Ağustos 2024 23:06

Benim dosyam Aralık 2023'ten beri Yargıtay da. Bazılarının kararı beraat kararları erken onaylanıp çıkıyor bazıları 2 yılı buluyor anlamadım neye göre uzuyor kısalıyor süreler.

Ashb, 2 yıl önce

Dosyası Yargıtay'da olan var mı?

Ashb
Aday Memur
05 Ağustos 2024 00:21

Yerel beraat, istinaf ceza Yargıtay'da bekliyoruz bakalim ne kadar surecek

Hüseyinzm46, 1 yıl önce

Benim dosyam Aralık 2023'ten beri Yargıtay da. Bazılarının kararı beraat kararları erken onaylanıp çıkıyor bazıları 2 yılı buluyor anlamadım neye göre uzuyor kısalıyor süreler.

Ashb
Aday Memur
06 Ağustos 2024 00:36

Beraat olanlarin daha hızlı karar çıktığı bilgisi yer alıyordu bı yerlerde... Benim de biri beraat biri cezalandırma ama ses yok, o kadar çok dosya vardır ki kim bilir sıra ne zaman geir bizlere

Hüseyinzm46, 1 yıl önce

Hüseyinzm46
Aday Memur
14 Ağustos 2024 22:29

Yerel beraat istinaf beraat Yargıtay devam. Duyduğum bir kaç karar var 7 ayda beraat onaylanıp çıktı Yargıtay dan. Darısı bize inşallah

Ashb, 1 yıl önce

Beraat olanlarin daha hızlı karar çıktığı bilgisi yer alıyordu bı yerlerde... Benim de biri beraat biri cezalandırma ama ses yok, o kadar çok dosya vardır ki kim bilir sıra ne zaman geir bizlere

Ashb
Aday Memur
01 Eylül 2024 15:54

Bende aynı durumdayim. İnşallah danistaydan lehimize en hızlı süreçte karar cikar

Engin5734, 1 yıl önce
Danıştay sonucunu öğrenebildiniz mi acaba ? bende sizin gibi ilk derece iade bölge idare iade bozma, ocaktan beri Danıştay'da bekliyor dosya

Ashb
Aday Memur
01 Eylül 2024 15:55

İnşallah hızlı kararlar cikar

Hüseyinzm46, 1 yıl önce

Yerel beraat istinaf beraat Yargıtay devam. Duyduğum bir kaç karar var 7 ayda beraat onaylanıp çıktı Yargıtay dan. Darısı bize inşallah

Srcnasb1
Aday Memur
03 Eylül 2024 12:20

Merhaba size birşey danışmak istiyorum. Benim dosyamda 2 tane tanık var biri soruları alırken oda vardı diyor diğeri de onu onaylıyor başka birşey yok bu konuda iki dosya açıldı ikisindende beraat aldım.

Kodlama fişleme Bankasya tekil arama vb. Yok idare mesleğe iade etti. 40 gün çalıştım bölge red verdi. Danıştay a yd dosya açtım 6 ay oldu. Herhangi bir işlem yapılmadı daha ilk sorum Danıştay yaklaşık kaç ay sürer. Danıştayın kararı bozma ihtimali var mı. Şuan mahrum bir ildeyim eğer bozma iltimail yok ise taşınacağım bu konulardan anlayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim özelden de mesaj atabilir

muallimmm4638
Şube Müdürü
03 Eylül 2024 18:59

özelin kapalı
Srcnasb1, 1 yıl önce

Merhaba size birşey danışmak istiyorum. Benim dosyamda 2 tane tanık var biri soruları alırken oda vardı diyor diğeri de onu onaylıyor başka birşey yok bu konuda iki dosya açıldı ikisindende beraat aldım.

Kodlama fişleme Bankasya tekil arama vb. Yok idare mesleğe iade etti. 40 gün çalıştım bölge red verdi. Danıştay a yd dosya açtım 6 ay oldu. Herhangi bir işlem yapılmadı daha ilk sorum Danıştay yaklaşık kaç ay sürer. Danıştayın kararı bozma ihtimali var mı. Şuan mahrum bir ildeyim eğer bozma iltimail yok ise taşınacağım bu konulardan anlayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim özelden de mesaj atabilir

FrtKtn
Aday Memur
21 Eylül 2024 00:10

Merhaba açıktaki bir personel mesleğe iade olunca geriye dönük almadığı eksik maaşları alırken hesaplama neye göre yapılıyor.ay aymı yoksa güncel maaştan mı hesaplıyorlar.dilekce yazmak gerekiyormu.hesaplamada yasal faiz uygulanıyor mu bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Maverıck
Yasaklı
23 Eylül 2024 22:27

Her idari soruşturmada adli soruşturma da beraberinde açılıyor mu arkadaşlar? bir de idari soruşturmanın bitip bitmediğini nasıl öğrenebilirim?

muallimmm4638
Şube Müdürü
23 Eylül 2024 22:50

sana tebliğ edilmeliydi olumlu olumsuz. kamu davası olacak bi durum varsa açılır adli. yoksa açılmaz
Maverıck, 1 yıl önce
Her idari soruşturmada adli soruşturma da beraberinde açılıyor mu arkadaşlar? bir de idari soruşturmanın bitip bitmediğini nasıl öğrenebilirim?

Maverıck
Yasaklı
23 Eylül 2024 22:58

anladım.. tebliğ edilmedi.. şu an ne durumda bilmiyorum.. Hala açık olabilir.. Bir de sanırım bazı özel konularda direkt adli de açılıyor.. Değil mi? Nasıl öğrenebilirim acaba? Teşekkürler..
muallimmm4638, 1 yıl önce
sana tebliğ edilmeliydi olumlu olumsuz. kamu davası olacak bi durum varsa açılır adli. yoksa açılmaz

Srkan112
Şube Müdürü
29 Eylül 2024 17:55

Aramızda Gizli tanık Albatrosun kodlayarak fişlediği kimse var mı. Adli soruşturma 2024 mayıs ayında açılan.
Toplam 9833 mesaj
«480481482483484485486487488489490491492

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi