Editörler : supporters.
12 Nisan 2017 15:41

2018 Kpss için bursa'da dershane tavsiyesi lütfen

Merhaba arkadaşlar,

Bursa'da KPSS sınavına hazırlanmam için dershane önerilerinize ihtiyacım var. Pek çok yer ile görüştüm, Pegem,Murat,Yediiklim,Kısayol vb. ama kararsızım bu konuda deneyim sahibi arkadaşların önerilerine açığım.

Şimdiden teşekkür ederim :)


ekonomistkeynes
Aday Memur
10 Haziran 2017 13:25

Kesinlikle MURAT derim


emirowen
Aday Memur
10 Haziran 2017 18:43

Kardeşim bende araştırdım yediiklim ile murat arasında kaldım yediiklim hakkında bilgin var mı peki?

ekonomistkeynes, 7 yıl önce

Kesinlikle MURAT derim


GURBEYKEMAL
Aday Memur
12 Temmuz 2017 22:09

arkadaşlar bende görüştüm ama kararsiz kaldim gi̇den arkadaşlardan tavsi̇ye i̇sti̇yoruz lütfen


EKaradayiA
Aday Memur
12 Temmuz 2017 22:13

Ben 2016 da yedieklime gittim. Dershane olarak bir düzen söz konusu değil ancak hocaların çoğu kaliteli olduğundan onlar sayesinde işler yürüyor.


GURBEYKEMAL
Aday Memur
12 Temmuz 2017 22:26

eywallah teşekkür ederi̇m zaten herkes ayni yorumu yapiyor.hoca önemli̇ sen veri̇m aldin mi ?


GURBEYKEMAL
Aday Memur
12 Temmuz 2017 22:37

bursa kpss a grubu dershane tavsi̇yesi̇ lütfen


EKaradayiA
Aday Memur
12 Temmuz 2017 23:19

Bir sayısalcı olarak özellikle tarih ve anayasa dersi aşırı verimli oldu benim için. Bana denk gelen hocalar gayet kaliteliydi. Hem de zevkli bir şekilde işledik dersleri. Ben öneririm dershaneyi. Karar senin.


EKaradayiA
Aday Memur
12 Temmuz 2017 23:21

ancak a grubu hocalarıyla ilgili bir fikir veremicem.


Zeliişşşş
Aday Memur
19 Ağustos 2017 23:29

peki kısayol akademi hakkında bilginiz varmı yada lider akademi


sparkcom
Aday Memur
28 Eylül 2017 13:43

Merhabalar, Bu yıl B grubu ile ilgili araştırma yapalım dedik, Pegem ile görüştük sadece, geçmiş


sparkcom
Aday Memur
28 Eylül 2017 13:45

Merhabalar,

Bu yıl B grubu ile ilgili araştırma yapalım dedik,

Pegem ile görüştük sadece, geçmiş yılda yazılanları okuyunca, sizlerden de tavsiye almak istedim.

Bu tarihten sonra sanırım tüm dershane hocaları belli olmuştur, hangi hoca hangi dershanede, tavsiyeleriniz nedir, bilgi verirseniz sevinirim.

İyi günler


rdm.zn.ztrk
Aday Memur
15 Kasım 2017 11:17

Merhaba, ben 2016 döneminde Yediiklim'e gittim fakat genel manada özellikle yönetimden memnun kalmadım. Şöyle ki;

Sınıflar çok kalabalıktı, sonradan açtıkları ek tarih ve sözel mantık sınıflarında çoğu zaman yer bulunmuyordu. Ek sınıf demişken onunda ayrıntısını vereyim; dersane yönetimi şubat - mart gibi konuların yetişmeyeeceğine kanaat getirip tarih için ve sözel mantık için sınıf oluşturdu. Fakat bunlar tüm dersane öğrencilerinin kattılabildiği sınıflar olduğu için sınıflarda yer bulabilmek için 1 saat evvelden gidip sıranıza oturmanız gerekiyordu. Koyulan bu dersler diğer ders programına uygun olmadığı için diğer derslere gireceğiniz saatlerde bu derslere girmek zorunda kalıyordunuz. durumu yönetime ilettiğimizde, "birini tercih edin" gibi cevap veriyorlardı. Zaten tüm konular bitecek ve tekrarlar ve soru çözümleri başlayacaktı (tüm hocaların taahhüdü böyleydi), bende bu nedenle coğrafya, türkçe ve matematik derslerine girmek yerine tekrarı olmayan; tarih ve sözel mantık için açılan ek sınıflara devam etmeye karar verdim. Derslerdeki konuların henüz tamamlanmamış olmasına rağmen dersanenin sonraki hafta kapanacağı söylendi. Bir çok öğrencinin ve çoğu hocanın itirazlarına rağmen sonuç değişmedi. Velhasılıkelam, Bu yıl dersaneye gitmeye tekrar karar verdim ve fiyat yoklaması için dolaştım ve yediiklim'e de uğradım. Eski öğreci olduğum için %10 indirim yapıp bir fiyat verdiler, verdikleri fiyat şu an kayıt yaptırdığım kısayol akademi'nin fiyatından 600 tl fazlaydı. Son olarak benim gittiğim sene orada olan iyi hocaların çoğu başka dersanelere gitmişler, kadrosu yenilenmiş.

Kısayol Akademi ile ilgili de bir kaç şey söylemek istiyorum; Dersaneye başlayalı 1 ay kadar oldu, sınıflarda öğrenci sayısı makul, hatta az denilebilecek seviyede (zaten kalabalıklaşacak gibi olursa yeni sınıf açıyorlar(bu hafta başı 1 tane sınıf açıldı). Derslere giren hocalar çok iyi. Örneğin Tarih 1 dersine Yasin Türkçe dersine de Onur hoca geliyor, ki bu iki hoca da benim yediiklime gittiğim yıl oradaydılar. Ayrıca diğer derslerde de hocaların performansları çok iyi. Yönetimin öğrencilerle iletişimi çok iyi. Sınav ertelendiği haberi geldiğinde tüm planlamayı öğrencilerle iletişim halinde yaptılar, süreç uzamasına rağmen herhangi bir ek ücret talep etmediler. Kitaplarını henüz inceleme fırsatı bulamadım fakat diğer öğrencilerin dediğine göre konu anlatım fasikülleri iyiymiş. Umarım seçiminizde bir fikir edinebilmenizde yardımcı olur yazdıklarım.

12 Ocak 2018 09:02

Özgür ÖZCAN hangi dersanedeyse gözünüz kapalı gidin. İktisat derdine son 😃


ayçacık
Aday Memur
12 Ocak 2018 12:07

Hoca kadrosu önemli. ben themise gitmiş biri olarak tavsiye ederim.


Sebeba
Aday Memur
13 Ocak 2018 00:42

Merkezde lider akademiye gidiyorum bu sene. Iktisat ve muhasebe dersleri bitti muhasebeyi Ahmet gökgöz iktisat dersini Özgür Özcan hocadan aldık iki hoca da cok kaliteliydi. Ders anlatımları cok iyiydi. Özellikle iktisat dersinden korkarken özgür özcan hoca sayesinde konular bittikten sonra çıkmış sorulari özgün sorulari kolaylikla çözüyorum

Lider akademiyi bu ogretmen kadrosuyla için öneririm.


OrhaUçar
Aday Memur
13 Ocak 2018 14:28

Lider akademi gerçekten kpss alanda a grubunda kalite bir dershane muhasebede ahmet hocadan ders aldıysanız 20 net ve üstü bankodur. İktisat ve hukuka gelinc bursada tartışmasiz iktisatta en iyi özgür özcan hoca hukukta levent ersin hocadır Türkiye genelinde en best hocalardir.


hasanbk
Aday Memur
28 Ocak 2018 14:49

Fomara'daki Lider Akademi gayet kaliteli bir dershane. Dershanenin iyi olup olmadığını bakarken ilk önce hoca kadrosuna bakmak gerekir. Bir dersi sevdiren de nefret ettiren de hocadır. Lider Akademi'nin öğretmen kadrosu gerçekten çok iyi. Muhasebede Ahmet Gökgöz hoca vardı ve dersi çok iyi anlattı rahatça muhasebeyi çözebiliyorum. İktisatta Özgür Özcan hoca vardı ve ben kamu yönetimi öğrencisiyim hiç makro mikro görmeme rağmen hoca dersi sevdirdi, şuan zevkle iktisat çalışıp sorularını çözebiliyorum tek kelimeyle mükemmel bir hoca. Hukuk dersi kadrosu da çok iyi anayasa bitti ve Levent Ersin hoca da çok iyi bir hocadır. Bu kadro seneye de lider akademide olsun gözü kapalı gidebilirsiniz.


mulayimkacar
Yasaklı
28 Ocak 2018 17:50

bezde erken kayıt için gezmeye başladık,murat çok pahalı ve ilgisiz hoca o kadar ücreti veremem bizim için sistemli,kampları olan,hoca kadrosu tam ve eksiksiz isim isim verebilen yerleri tercih edeceğiz,kuzey,pegem vb..aklımızda


soguk21
Aday Memur
28 Ocak 2018 17:52

Kadrolara aldanmayın 3 ayrı dershaneye gittim .. 2 ay sonra hocaları başka yere geçti


gzmatk.1221
Yasaklı
28 Ocak 2018 17:54

Kuzey'de sistemin ve etüt çalışmasının en iyisi var bence..Ahmet Demirel İktisat Hocaları süper

mulayimkacar, 6 yıl önce

bezde erken kayıt için gezmeye başladık,murat çok pahalı ve ilgisiz hoca o kadar ücreti veremem bizim için sistemli,kampları olan,hoca kadrosu tam ve eksiksiz isim isim verebilen yerleri tercih edeceğiz,kuzey,pegem vb..aklımızda

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi