Hayırlı geceler arkadaşlar. Bu saat itibariyle ret kararı almış bulunuyorum. Vatana millete hayırlı olsun. Siz sormadan ben söyleyim. Adli ve idari hiç bişey yok. Açığa alınıp ihraç edildiğim bu zamana kadar hiç bir şekilde ifade vermedim. Baylok yok. Bank asya yok. Toplantı yok. Himmet zimmet yok. Anlayacağanız bi bok yok. Ha 2015 senesinde malum devlet teşvikiyle çocuğu bunların okuluna yazdırdım. Yaklaşık 11 ila 12 bin olan okul devlet teşvikiyle 4750 ye indi. Son olarak şunu söyleyim. Ben fetocuysam Allah benim belamı versin. Ben fetocu değilsem aşağıdan yukarıya kadar bunu benim başıma getirenlerin Allah belasını versin. Bunların hiç birinde Allah korkusu yok. Adalet hiç yok. Ben bunlara kızmıyorum kendime de kızıyorum. Açıkta bile bunlara oy verdim. Vardır bi bildikleri dedik ama bi bok bildikleri yokmuş. Evet bana göre Bu memmleketin bi br değil bissürü beka sorunu var en büyüklerinden biriside 1. Feto 2. Ciside şu anki yönetim. Herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Hiç kimse canını sıkmasın. Bu olaylardan dolayıda Devletine ve milletine küsmesin. Eminim çoğumuz bu vatan ve millet için canını seve seve vercek kişilerden ve şu anda çalışan lardan bile daha çok vatan severdir. Allaha emanet.
Konaca, 4 ay önce - Alıntıya git
Bulunduğum ilçenin müdürü çocuğunu sizin gibi cemaat okuluna yolladı 15 temmuzdan sonra bu müdürü bir ile il emniyet müdürü yaptılar ama sizin bizim gibi garibanlar ezildi ezdiler bile bile,yasaktı peki bu okul bu teşvike imza atan adamlar niye ceza almıyor yaptırım yapılmıyor? Şunu unutmayın kısa süre için haklısınız ancak biz döneceğiz!
Bulunduğum ilçenin müdürü çocuğunu sizin gibi cemaat okuluna yolladı 15 temmuzdan sonra bu müdürü bir ile il emniyet müdürü yaptılar ama sizin bizim gibi garibanlar ezildi ezdiler bile bile,yasaktı peki bu okul bu teşvike imza atan adamlar niye ceza almıyor yaptırım yapılmıyor? Şunu unutmayın kısa süre için haklısınız ancak biz döneceğiz!