Arkadaşım şu kendine güveniyosan dönersin, Cümlesini kullanmasan yerinde olur. Burada çoğu arkadaş kendine güveniyo du ama önce açığa alındı sonra sorgusuz sualsiz ihraç ve ensonda ret kararları gelmeye başladı. Bak kardeş ben emekli oldum, yani unumu eledim eleğimi astım. Açık ihraç ve nihayetinde arife günü ret geldi. Bu zaman zarfı içerisinde ne adli ne idari bir işlem görmedim. Adliyeye gittik açılan dava yok soruşturma yok. Şunuda söyleyim kriterde yok. Ondan sonra çıkıyon kendine güveniyosan dönersin diyon. Burda sıkıntı kendine güven değil, senin hakkında karar veren korkaklar takımına güvendir. Şeriat kanunlarında bile insankara ceza verilmeden iki satır bi savunmasını alırlardı. Bunlar şer_i kanunların bile bayağı bi önünde gidiyolar. Yani kendilerini aşmışlar. Unutma burada karşı taraf art niyetli ve senin herhangibir delil olmadan suçlu olduğunu iddia eden ve cezalandıran bir olgu var. Sen istediğin kadar suçsuzum dşye zıpla dur. İnşallah masum olan herkes işine döner.
Konaca, 4 ay önce - Alıntıya git
Hangi cümlemde kendine güveniyorsan dönersin yazıyo ben göremedim adalet yok ben bunda hemfikirim ama örgüt ağzıyla konusanları gizem yapanlardan haz etmiyorum ilahi adalet var er geç tecelli eder ben kimseyi temsil etmiyorum kimseninde avukatlığını yapmıyorum 10 yıllık memurdum kimseye bişey ispatlamaya ihtiyacım yok ama algı oluşturmaya da ihtiyacım yok yaşın büyük anlamak istediğin gibi değil karşındakinin ne anlatmak istediğini anlamanı tavsiye ederim
Hangi cümlemde kendine güveniyorsan dönersin yazıyo ben göremedim adalet yok ben bunda hemfikirim ama örgüt ağzıyla konusanları gizem yapanlardan haz etmiyorum ilahi adalet var er geç tecelli eder ben kimseyi temsil etmiyorum kimseninde avukatlığını yapmıyorum 10 yıllık memurdum kimseye bişey ispatlamaya ihtiyacım yok ama algı oluşturmaya da ihtiyacım yok yaşın büyük anlamak istediğin gibi değil karşındakinin ne anlatmak istediğini anlamanı tavsiye ederim