iyi akşamlar arkadaşlar, benim dosyada sadece EA kodlama var. il osmaniye yeni sonuçlandı 6 yıl 3 ay malesef atm74, 5 ay önce - Alıntıya git
iyi akşamlar arkadaşlar, benim dosyada sadece EA kodlama var. il osmaniye yeni sonuçlandı 6 yıl 3 ay malesef
geçmiş olsun istinaf olmasa bile yargıtayda bozulacağına inanıyorum çünkü yargıtayın kodlama ile ilgili tek başına mahkumiyete delil olamayacağı yönünde kararları var
10 Ekim 2019 da ESB06, 5 ay önce - Alıntıya git
Bilgisi olan cevap verirse memmun olurum. Arkadaşlar daha önce yazdım benim dava red ile sonuçlandı. Bugün uyapa baktım red kararı hem şahsıma hem Kurumuma gönderildi gözüküyor. Karar da karar kesinleştikten sonra mahkeme masrafı ile davalı kurumun avukatlık ucretinin davacının odemesi için müzekkere. Yazılması diye yazıyor. Ben de şu anda itiraz için istinaf dilekcemi hazırlıyorum. Mahkeme masrafı ve avukatlık ucretini ne zaman bereye ödeyecem. Kesin bilen bilgi verirse hem şahsıma hemde benim gibi red alan arkadaşlara yol göstermiş olur. ESB06, 5 ay önce - Alıntıya git
eğer istinaf dilekçen kabul olursa zaten ödeme işlemin durur, şayet istinaf dilekçen kabul olmaz ve karar kesinleşirse, ödemeyi istersen adliyelerdeki veznelere (pandemi dolayısıyla kapalı olabilir belki) değilse internetten vergi dairesinin sitesine giriş yap tc numaranla orada görürsün ve oradan ödeyebilirsin. Zaten ödemez isen vergi borçlarım kısmında yargılama giderleri diye karşına çıkar bir zaman sonra.
geçmiş olsun devrem, fakat sadece EA dan mahkumiyet alman çok zor, gerekçeli kararı paylaşırsan sevinirim, hakim hangi düşünce ile mahkumiyet vermiş merak ettik.
Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Garson EA kodlaması ve BERAAT kararına karşılık Ankara 25.İdare Mahkemesi RED vermiş. Yani garson kodlaması olanlar hiç boşa heveslenmesin diyorlar adeta.
https://twitter.com/nmelihkutlu/status/1333859316068179979
Kocaman bir yalan inanmayın sadcee kodlamaya 6 yıl diye bişi yok PolisEmre0934, 5 ay önce - Alıntıya git
Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Garson EA kodlaması ve BERAAT kararına karşılık Ankara 25.İdare Mahkemesi RED vermiş. Yani garson kodlaması olanlar hiç boşa heveslenmesin diyorlar adeta. https://twitter.com/nmelihkutlu/status/1333859316068179979 Masum mazlum, 5 ay önce - Alıntıya git
şefim paylaşımı bende okudum...azlık oyu var..polis olarak olmasada araştırm merkezlerinde çalıştırılabilir...demiş üye hakimin biri..ancak o sayfada yazdım...asla buralardan kabul kararı beklemeyin..istinaftan sonra davalarımı devam ettirmeyeceğim..diye...
şimdi paylaşmışlar mahkemeye gönderilen kurum savunmasında yazılanları bir okuyun allah aşkına..polisin mahkemeye verdiği olağanüstü akıla bakın..kesinlikle üç harfliler var işin içinde
şu linkte;
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1356628931353306&set=gm.1538847862992067
Dava ne kadar sürede sonuçlandı, Nezaman acmıştın davayı? Karapınar1919, 5 ay önce - Alıntıya git
Herkesi kendin gibi zannediyorsun. Adcet, 5 ay önce - Alıntıya git
İyi Akşamlar, kadlama say, mahkeme berat verdi, cümle suçsuz arkadaşlara nasip olur inşallah.
Arkadaşlar ben 9 ay oldu idare mahkemesine dava açalı ancak halen ohal komisyonu evrakları gelmedi dosyaya benim durumda olan var mı
Arkadaşlar ben 9 ay oldu idare mahkemesine dava açalı ancak halen ohal komisyonu evrakları gelmedi dosyaya benim durumda olan var mı Memo2911, 5 ay önce - Alıntıya git
Ortalama 4 ay içerisinde uyap vatandaşta egm avukatı dosyaları yukluyor .
24. İdare mah de olan var mı ? HAK-LI polis, 5 ay önce - Alıntıya git
Var devrem benim de 6 Aralık red gelmişti EA'dan.
Yaklaşık 1 yıl olacak sonuçlanması henüz, sonuç belli de malum:)
Yani komisyon red mahkeme belli değil