Editörler : ProletariatKubil ay
«5100510151025103510451055106510751085109511051115112
23 Mart 2023 21:44

joak06
Daire Başkanı

Daha öncede hicbir parti genel başkanı aday olmayacak demişti çok netti

Kocayusuuf, 4 gün önce - Alıntıya git

Sana daha öncede yazmıştım amacın ne bilmiyorum ben somut verileri yazıyorum senin neye inanıp inanmadığın umrumda degil inanmıyorsan neye inanıyorsan yaz ona göre yorum yapılır senden tek ricam ben kimseyle ikili diyolaga girmedim yıllardır seninlede girmeyeceğim .

23 Mart 2023 23:10

Adaletelbetbirgün
Memur

2017'de referandum oldu irademiz dışında hazırlanan fişleme listeleriyle1 hafta sonra açığa alındık.

2018'de seçim oldu ifadelerimiz dahi alınmadan1 hafta sonra ihraç edildik. İhraç sonrası çoğumuz takipsizlik ve beraat alarak çok şükür aklandık.

6 yıldır adalet arıyoruz ve yine önümüzde bir seçim var. İnşallah bu seçim bizlere umut olur.

24 Mart 2023 01:10

methan1687
Şef
Allah sabredenlerle beraberdir...
24 Mart 2023 01:27

methan1687
Şef
Hayırlı ramazanlar herkese...seçime az kaldı...6 yıldır çekilen çile son bulur inşallah...çoğumuz beraat ve takipsizlik aldı...suçsuz olduğumuz anlaşıldı ama dönemedik hala...inşallah biter bu süreç...Kalın sağlıcakla...Allah büyük...Allah hükmü verecektir...Kalın sağlıcakla...
24 Mart 2023 19:22

efsane707496
Şef
Evet 16 Nisan 2017 referandumundan 10 gün sonra 26 nisanda 9103 vatansever polis açığa alınmış 10 haziranda imzalanan ihraç kararları 24 haziran seçimlerinden 14 gün sonrada işleme konularak bizi hayattan koparmıştılar.. tarihler manidar..Gün doğmadan neler doğar.. Adalet bakanımız ne diyordu suçsuz olduklarını biliyoruz idari tasarrufla ihraclarina karar verdik..Adalet bekliyoruz.. Şunuda yazayım ergenekon balyoz ve ulusalcılar ele ele vermiş 7 li masa oluşturmuş planlarını uygulamaya koymuslar..son surat operasyonlar yaptırıyorlar.. yani her taraftan bir ötekileştirme devam ediyor..bu kime yarıyor arkadaşlar..diyeceğim şu 14 mayısa kadar akıl adamlar Ak partiyi uyaricaklardir..güzel gelişmelerden umutluyum..
24 Mart 2023 23:01

efsane707496
Şef

Sayfayı kullanan sayısı iyice azaldı, çünkü artık herkes durumu kabullendi, işini yoluna koydu, kimse muhtemelen seçim hariç bir sonuçta beklemiyor, yine de sayfayı ayakta tutmaya devam edeceğim, bu sayfa yapılan haksızlıkların teşkilatın yüz karası olarak anılması için duracaktır.

88my, 5 gün önce - Alıntıya git
Emekliligimiz- ikramiyemiz-yollugumuz-beraatimiz hepsi tamam amma ve lakin Işimiz yolunda olsada bu yara öyle bir yara ki k a p a n m a z... mesela 26 Nisan sabahı unutulur mu..kahvaltıda yutamadigimiz o lokmalar.. çocuklarımın yaşlı gozleri unutulur mu..Arkadaş bize nasıl kıydınız.biz olmasakta sen devam ettir kardeşim.bizde buralardayız yani..
25 Mart 2023 01:03

88my
Genel Müdür
Evet 16 Nisan 2017 referandumundan 10 gün sonra 26 nisanda 9103 vatansever polis açığa alınmış 10 haziranda imzalanan ihraç kararları 24 haziran seçimlerinden 14 gün sonrada işleme konularak bizi hayattan koparmıştılar.. tarihler manidar..Gün doğmadan neler doğar.. Adalet bakanımız ne diyordu suçsuz olduklarını biliyoruz idari tasarrufla ihraclarina karar verdik..Adalet bekliyoruz.. Şunuda yazayım ergenekon balyoz ve ulusalcılar ele ele vermiş 7 li masa oluşturmuş planlarını uygulamaya koymuslar..son surat operasyonlar yaptırıyorlar.. yani her taraftan bir ötekileştirme devam ediyor..bu kime yarıyor arkadaşlar..diyeceğim şu 14 mayısa kadar akıl adamlar Ak partiyi uyaricaklardir..güzel gelişmelerden umutluyum..
efsane707496, 3 gün önce - Alıntıya git

evet aslında bizim sorunumuz tam olarak bu 'suçsuz olduğunu biliyoruz idari tasarruf ile ihraç ettik', hiç kimse böyle bir idari tasarrufa sahip değil, burası hukuk devleti ise bunun olmaması gerekir, çoğumuz beraat veya takipsizlik aldık fakat idari soruşturma dahi geçirmeden idare tarafından ihraç edildik. Adli ceza alan zaten meslekten ihraç edilir, adli ceza almayip idari soruşturma geçiren de suçlu ise yine ihraç edilir, yapılması gereken buydu, bunları şüpheli atalım gitsin değil.

25 Mart 2023 01:44

Ist3447
Memur
Herkese iyi aksamlar hayirli ramazanlar dilerim arkadaslar. Selam vermek istedim. Ulkemiz icin umarim imtihan donemi biter. Guzel gunlerde bulusmk dilegiyle
25 Mart 2023 01:51

methan1687
Şef
Ağır Ceza Mahkemelerinin ulaştığı kanaat en önemli hukuk kriteridir...Terör örgütü üyeliği ile bir kişiyi suçlayabilmek için kast ın varlığı gerekir...Kast yoksa suç da yoktur... Kast varsa suç da vardır...Bu kadar basit...Normal şartlarda 6 yılda beraat ve takipsizlik almış kişiler çoktan işlerine dönmeliydi ama ülkemizde olmuyor maalesef...Kısaca idare mahkemeleri kastın varlığına bakmalıdır...Eğer bakmazlar ise Anayasa Mahkemesi bakacaktır...işe dönüşler bu şekilde olacaktır ama maalesef uzun zaman alacak bu işlemler...Bizim için en iyisi siyaset makamının bu işi çözmesi...önümüzdeki seçimlerde bu belli olacak...inşallah mesleğimize en erken zamanda döneriz...Kalın sağlıcakla...
25 Mart 2023 11:01

Adaletelbetbirgün
Memur

Bizler normal zamanda değil Özel Yetkilendirilmiş OHAL mahkemelerinde takipsizlik ve beraat aldık.

Gerekli gereksiz 62 farklı kurum ve kriterden temiz çıkarak aklandık.

Şu an hakkımızda karar alıp verenler, sokakta ve yakın çevremizde bize milliyetçilik naraları atanların birçoğu bu 62 kriter süzgecinden temiz geçemez.

Bizler bu süzgeçten temiz olarak geçtik. Şimdi bizim dışımızdaki herkes olağan şüpheli

27 Mart 2023 00:54

Tahahey
Aday Memur
Arkadaşlar bu mevcut iktidar gitmediği sürece ülkeye adalet gelmeyecektir. Adalet sadece yandaşa çalışmaya devam edecektir. Hayatımızdan 6 yılımız gittiği gibi bu yaşadığımız süreci ömrümüz boyunca atlatamayacağız. Seçimden önce bişey bekleyenler beklemesinler, bunlardan gelecek iyi bir haber yada hareket istemiyorum. Bunların fetoyle birlikte yargılanmaları lazım. Devletin artık ortaya çıkması gerek. Terör örgütüne ne istediyse sen vereceksin, alakası olmayan benim gibiler acısını çekecek. Ne güzel memleket be
Toplam 102231 mesaj
«5100510151025103510451055106510751085109511051115112