İşletme mezunlarına yönelik bir sınavdı genel olarak. Genel iktisat muhasebe bilgisi tamam da iibf hukuk mezunu herkesten pazarlama, bankacılıkla ilgili teknik bilgiler, istatistik bilmesinin beklenmesi enteresan.
İşletme mezunlarına yönelik bir sınavdı genel olarak. Genel iktisat muhasebe bilgisi tamam da iibf hukuk mezunu herkesten pazarlama, bankacılıkla ilgili teknik bilgiler, istatistik bilmesinin beklenmesi enteresan. müddei hususi, 6 gün önce - Alıntıya git
Sınavdan olumlu dönüş alan var mı?
Tahminen kaç gün içerisinde geri dönüş yaparlar?
Bilim sınavım kötü geçmişti ama olumlu değerlendirilmiş İngilizce sınavı göndermişler
Bende mail aldım ingilizce sınavı için.
Birebir mülakata var ing sınavından sonra . Birebiri geçende yönetici mülakatına kalır ve teklif alr
Birebir mülakata var ing sınavından sonra . Birebiri geçende yönetici mülakatına kalır ve teklif alr Furkan Durmaz, 2 gün önce - Alıntıya git
İngilizce sınav yazılı mi sözlü mü olacak? Birde acaba sınava girilen tarihin sırasına göre mi dönüş yapılıyor. Ben olumlu olumsuz bir dönüş almadım. Sınava son gün katılmıştım.
İngilizce sınav yazılı mi sözlü mü olacak? Birde acaba sınava girilen tarihin sırasına göre mi dönüş yapılıyor. Ben olumlu olumsuz bir dönüş almadım. Sınava son gün katılmıştım. visnesuyu, Dün - Alıntıya git
Hocam inşallah bize de olumlu dönüş yaparlar. Size dönüş olursa bize bilgilendirme yapın lütfen.
Hocam sınava son gün katılan bir arkadaşım olumlu mail aldı. Ben de son gün girmiştim ama olumlu olumsuz mail gelmedi. Mufadayi, Dün - Alıntıya git
hoam isminizin baş harfi ne? arkadaşınızın baş harfi ne? acaba alfabetik olarak mı yolluyorlar.