Editörler : Lanet
15 Haziran 2017 10:18

Tefal tencere almayın

30.03.2017 tarihinde n11.com'dan aldığım Tefal Titanium Pleasure 20 cm derin tencerede, 2 ay içerisinde nokta şeklinde çizikler oluşmaya başladı. Bulaşığı hep makinede yıkarım ama bu ürün yeni olduğu için makineye bile koymadan hep elimde yıkadım. 7 yıllık evliyim; çeyiz seti olarak evde Hisar 3'lü teflon set var, bunca zaman geçmesine rağmen hala tek çizik oluşmadı. Kullanıcı hatası olsa bunlar çizilirdi.

Ben bu durumu müşteri hizmetlerine ilettiğimde, çiziklerin garanti kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Ürünü yetkili servise bıraktım, 2 gün sonra dönüş yaptılar ve değişim yapamadıklarını çünkü çiziklerin garanti kapsamı dışında olduğunu belirttiler. Allah aşkına dedim bir tencerede garanti kapsamında ne olabilir? Elektronik eşya mı bu? Aynı günlerde aynı markanın bir de 24 cm lik yine titanium tenceresini almıştım, onda şu an için bir sıkıntı yok.

Ayrıca bu titanium olarak lanse edilen ürünün granitten 2 kat daha dayanıklı olduğu ürün sayfalarında belirtiliyor. Demem o ki BU MARKADAN UZAK DURUN. Ben yaşadığım bu mağduriyetin peşini bırakmayacağım ve tüketici hakem heyetine gideceğim. Sizi baştan uyarmak boynumun borcudur.

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi