Editörler : crops35
01 Mart 2007 21:49

askeriyeye kpss ile işçi alımı varmı?

arkadaslar askeriyeey işçialımı varmiş galiba.basvuru int den oluyomş.ama hangiadreste oldugunu bilemiorm bilgisi olanlar yardmcı olablirmi?

02 Mart 2007 09:53

memurlar nette var hocam ilanlar bölümüne gir orda kateğorilere ayrımıştır seç beğen al :)

adres burda http://ilan.memurlar.net/


d_toxl
Yasaklı
03 Mart 2007 16:33

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 140 işçi alacak 3 Mart 2007

A.A

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı iş yerlerine 140 işçi alınacak.

Komutanlığa bağlı iş yerleri, işçi alım taleplerini bölgelerinde bulunan Türkiye İş Kurumu ünitesine bildirecek. Meslek eğitimi veren liselerden mezun adayların, ilanı veren Türkiye İş Kurumu il veya şube müdürlüğüne veya bulundukları yerdeki Türkiye İş Kurumu il veya şube müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekecek.

Müracaat eden adaylardan Türkiye İş Kurumunca ilgili mevzuat gereğince kamu personeli seçme sınavı (KPSS) notu en yüksek olandan başlayarak talep miktarının iki katı kadar adaydan oluşturulacak liste, talepte bulunan iş yerine gönderilecek. ?Terörle Mücadele Sırasında Malül Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar ile Üstün Başarılı Olanların ve Bakanlar Kurulu Kararı ile ?Yükümlülük Süresi Uzatılan Yedek Subay, Erbaş ve Erlerin İşe Alınmalarında Öncelik Tanınması Hakkındaki 29 Ocak 1999 tarihli ve 99/12354 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı? kapsamında olmaları nedeniyle KPSS sınavından muaf olanlardan başvuran adaylar için de ayrıca bir liste oluşturularak diğer liste ile birlikte iş yerine gönderilecek.

Adayların adreslerine, işçi talebinde bulunan iş yerince, yapılacak sözlü/uygulamalı sınavın tarihi, saati ve yeri bildirilecek. Adaylar, detaylı bilgileri ?http://www.dzkk.tsk.mil.tr? adresinden öğrenebilecek

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6052906.asp?sd=2

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi