Editörler : Pangaea
29 Haziran 2017 12:53

Dhmi istanbul atatürk havalimanı tercih edenlerin dikkatine önemli

Daha önce haberlerde yer almıştı arkadaşlar.Atatürk havaalanı 2018 itibariyle kapatılıyor bilginiz olsun.

Yani 1 sene sonra 3.havaalanının açılmasıyla tamamen ticari uçuşlara ve yolculara kapatılacak.

Bildiğiniz gibi 3.havalimanı da özel bir konsorsiyum tarafından işletilecek.Bu yüzden Atatürk havaalanı personelinin durumunun şu anda ne olacağı belli değil.Tercihlerinizde İstanbul-Atatürk Havalimanına yer verirken aklınızda bulunsun.Büyük mağduriyetler söz konusu olabilir.Konuyla ilgili link aşağıda inceleyebilirsiniz.

http://www.cnnturk.com/ekonomi/turkiye/ataturk-havalimani-2018de-yolculara-kapatilacak


gy-gk
Müsteşar Yardımcısı
29 Haziran 2017 13:03

hiçbir mağduriyete sebep olmaz. atıyorum kurum tamamen özelleşse bile oradaki memur havuza aktarılıp diğer kurumlara geçişi sağlanır. hadi artık sen özel sektör çalışanısın denmez. o yüzden herkes gönül rahatlığı ile yazsın bu kadroyu arkadaşlar. devlet memurluğu kazanılmış haktır. geriye dönülmez.


gy-gk
Müsteşar Yardımcısı
29 Haziran 2017 13:05

ayrıca havaalanı personeli ile dhmi personeli olmak farklı şeyler. bunu da eklemiş olayım.


matmate
Kapalı
29 Haziran 2017 13:34

hiçbir şey olmaz.


ds.i4513
Yasaklı
29 Haziran 2017 13:36

manipilasyona bak sen:)


ajansad
Aday Memur
17 Kasım 2017 11:07

Artan trafik ve yoğunluk nedeniyle yeni havalimanı umarım hayırlı olur ve ulaşımı kolay olur. Trafiğin yoğun olmadığı saatlerde havalimanı transferi tercih ediyorum. https://www.progotravel.com/ ekonomik ve rahat ulaşım sağlıyor.


ÖZKAN_X_y_Z
Aday Memur
03 Eylül 2020 01:37

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen gibi havalimanlarına ulaşım çok zor. Şu pandemi döneminde heleki toplu ulaşımları kullanmak imkansız. Bir de İstanbul gibi kalabalık bir metropolde. Ankara'dan İstanbul'a gideceğim uçakla. Düşünüyorum havaş gibi, iett gibi toplu ulaşım imkansız, taksiye binsem kimin bindiği belli değil. Ha bu arada İstanbul'da her taksiye binilmez. hele ki sizin acemi çaylak olduğunuzu bilsinler çarparlar valla .benden önce kaç kişi bindi Allah bilir. Google da alternatif ulaşım araçları arıyordum yazdım İstanbul vip transfer diye ilk karşıma çıkan https://www.istanbulviptransfer.com/ bu sayfa oldu. gideceğim konumu yazdım nerdeyse taksi ile aynı fiyat. Mercedes Vito gibi lüks araçlarla hemde şaşırdım başta. İstanbul'a uçakla indim beni kapıda karşıladılar valizlerimi aldılar. arabaya bir bindim 5 yıldızlı otel. tv, buzdolabı, açılır kapanır masalar her şey süper. Kısacası o gün bugündür ulaşımda istanbul vip transferi kullanıyorum.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi