Editörler : Pangaea

Yosemitecik
Aday Memur
07 Ağustos 2017 09:01

O hiç olmayacak. Kim nerede isterse orada çalışacak. O zorbalıklar sizin hayallerinizde kalacak.

serttepki1905, 9 yıl önce

arzuturansoy herkes dogu gorevini yasin diyorum ben, sen isine gelmedigi icin anlamiyorsun veya anlamak istemiyorsun. mevcut sistemde senin işin iş... ama bu sistem yürümez yarin öbürgün kilitlenecek o zaman da diyecekler ki senin gibi 100 yıl ayni yerde gorev yapanlara hadi bakalım hakkariye sirnaga... bu dedigim belki yakin zamanda olmaz ama eninde sonunda olacak çünkü mevcut sistem tıkanmak uzere

arzuturansoy
Kapalı
07 Ağustos 2017 10:37

Sistem neden tikansin matematiksel olarak imkansiz soyledigin . 6 yil sozlesmeli doguda calisiyor insanlae esas dogu sıkışır kalir bati deil :)

arzuturansoy herkes dogu gorevini yasin diyorum ben, sen isine gelmedigi icin anlamiyorsun veya anlamak istemiyorsun. mevcut sistemde senin işin iş... ama bu sistem yürümez yarin öbürgün kilitlenecek o zaman da diyecekler ki senin gibi 100 yıl ayni yerde gorev yapanlara hadi bakalım hakkariye sirnaga... bu dedigim belki yakin zamanda olmaz ama eninde sonunda olacak çünkü mevcut sistem tıkanmak uzere

serttepki1905
Genel Müdür
07 Ağustos 2017 21:07

"deil" diye yazmışsınız ama o "değil" olacaktı.

Ayrıca gelecekte neler olacağını göreceğiz. sizde Allahin izniyle hakkariye gidersiniz insallah.

arzuturansoy, 9 yıl önce

Sistem neden tikansin matematiksel olarak imkansiz soyledigin . 6 yil sozlesmeli doguda calisiyor insanlae esas dogu sıkışır kalir bati deil :)

arzuturansoy
Kapalı
07 Ağustos 2017 21:42

Deil o deil:))) senin hayallerin gibi dusun:)))) duaya bak bu dualarla sen zor gelirsin ordan . Izmire gel tavsiye ederim. Gelemiyorsan fotograflardan bak hasret gider :))

"deil" diye yazmışsınız ama o "değil" olacaktı.

Ayrıca gelecekte neler olacağını göreceğiz. sizde Allahin izniyle hakkariye gidersiniz insallah.

serttepki1905
Genel Müdür
07 Ağustos 2017 23:05

neden hakkari şırnak urfa falan istemiyorsun? oralarda memleketin köşeleri. Milliyetçilik sadece İzmir Manisa Ankara ... batı şehirlerinden olmaz. Gidin hocam doğuya biraz da siz gidin yada emekli olun!

arzuturansoy, 9 yıl önce

Deil o deil:))) senin hayallerin gibi dusun:)))) duaya bak bu dualarla sen zor gelirsin ordan . Izmire gel tavsiye ederim. Gelemiyorsan fotograflardan bak hasret gider :))

arzuturansoy
Kapalı
07 Ağustos 2017 23:31

Cok begendi ise sen kal :) ben ızmirde memnunum:)) burdan emekli olacam

neden hakkari şırnak urfa falan istemiyorsun? oralarda memleketin köşeleri. Milliyetçilik sadece İzmir Manisa Ankara ... batı şehirlerinden olmaz. Gidin hocam doğuya biraz da siz gidin yada emekli olun!

dmrcknn
Kapalı
27 Ağustos 2017 10:14

Ogretmenim asker veya polis degiliz ki biz zorunlu dogu gorevimiz olsun. Zorunlu hizmetimiz var sadece 4-5-6 hizmet alanlarinda. Bunuda ister dogu vilayetlerimizde yaparsiniz ister tabi. Memleketin her kosesi kutsaldir, degerlidir ama herkez sinavlarla ataniyor ve atandigi yerde kendi kaderini yasiyor. Acaba bati ilinde calisiyor olsaydik bu foruma girip bu cumleleri yazarmiydiniz. Bati da olsam ayni seyleri dusunurdum liseye gelmis cocugumu esimi birakip 1000 km uzak bir vilayete giderim diyebikiyorsaniz samomiyetinize inanirim gercekten. Ama kendimizle ortak paydaslarimizla ugrasmayi birakip onlari incitmek yerine bakanlikta daha ust duzey gorevler alarak cozum uretelim. Sendikal haklarimizi yetkin bir sekilde kullanalim. Birlik olalim. 920.000 kisilik bu dev toplulugun isteklerini kimse gozden gelemez. Saygilarimla!

serttepki1905
Genel Müdür
27 Ağustos 2017 10:32

Ankaraya yenı atandı. fıkırlerımınde sonuna kadar arkasındayım. batısı Dogulu herkes her yerde gorev yapmak zorunda. yoksa bazı İnsanlar surekli sefa surece bazıları surekli vefa cekecek.

dmrcknn, 8 yıl önce

Ogretmenim asker veya polis degiliz ki biz zorunlu dogu gorevimiz olsun. Zorunlu hizmetimiz var sadece 4-5-6 hizmet alanlarinda. Bunuda ister dogu vilayetlerimizde yaparsiniz ister tabi. Memleketin her kosesi kutsaldir, degerlidir ama herkez sinavlarla ataniyor ve atandigi yerde kendi kaderini yasiyor. Acaba bati ilinde calisiyor olsaydik bu foruma girip bu cumleleri yazarmiydiniz. Bati da olsam ayni seyleri dusunurdum liseye gelmis cocugumu esimi birakip 1000 km uzak bir vilayete giderim diyebikiyorsaniz samomiyetinize inanirim gercekten. Ama kendimizle ortak paydaslarimizla ugrasmayi birakip onlari incitmek yerine bakanlikta daha ust duzey gorevler alarak cozum uretelim. Sendikal haklarimizi yetkin bir sekilde kullanalim. Birlik olalim. 920.000 kisilik bu dev toplulugun isteklerini kimse gozden gelemez. Saygilarimla!

nc14
Şef
27 Ağustos 2017 10:38

Rotasyon yapıldığında, düşük puanlıların merkezi okullara gelebileceğini mi sanıyorsunuz?

kemal-serkan
Memur
27 Ağustos 2017 10:40

Bizim camiada çok çiğ adam var maalesef. Adamlar 8-9 yıl çakılıp kalıyor zorunlu hizmet bölgelerinde,bu insanların taleplerini anlamak zor değil. Çıkıp bu insanlara ben İzmir'e atandım,affa uğradım,bir yere de gitmem yazmak polemik aramak,kavga çıkarmaya çalışmak demek. Adamlar taleplerini yazmış buraya,oku,geç yazma kardeşim,sonra o insanlar kızgınlıkla sana cevap verdiğinde iş kavgaya dönüşüyor. Ben de 12 yıldır gelemiyordum,bu sene İzmir'e geldik. Aslında problemin çözümü basit,batıya hiç ilk atama yapılmamalı, eşinin sigortası 3 yıldan az olanlar özür grubundan yararlanmamalı(eşine bakkal sigortası yapan gördüm),resen atamalar yapılmalı(batıya atanıp zorunlu hizmete gitme zamanı gelmiş ama tayin istememesine rağmen resen ataması yapılmayanlar var).Bunları yapsınlar rahatlar sistem biraz

Philosop
Aday Memur
27 Ağustos 2017 12:10

ben 225 puanla atanamadım. 12 yıldır aynı okuldayım ben mi istedim

Philosop
Aday Memur
27 Ağustos 2017 12:12

kaç yıldır branşımda kontenjan yok..zorunlu hizmetimi bitliste yaptım ne yapmamızı istiyorsunuz arka

serttepki1905
Genel Müdür
14 Mart 2025 08:19

güncel

14 Mart 2025 08:36

il içi rotasyonu yine öğretmenler engelli, başkası değil hatta 1 milyon öğretmenin yararına olacak işi 10 bin öğretmen yüzünden engellendi zamanında

şefce
Daire Başkanı
14 Mart 2025 09:02

Evet rotasyon her kuruma gelmeli. "Kapanın elinde kalmış" deyimi tam da bu konuyla da alakalı. Türkiye'de belli kadrolara belli kurumlara belli makamlara yerleşmişler zamanında ve ondan sonra ohh miss. Hele yönetici kadrosunda bir kişinin görev süresi 5 yıl dolunca o kişiyi o ilden başka ile göndereceksin. Cumhurbaşkanı bile beş yılda bir seçimle geliyor ama bir müdür 30 - 40 yıl görevinin başında kalıyor. Hele akepenin ilk yıllarında bir şekilde müdürlük koltuğunu kapmış olanlar akepe iktidarda kaldığı sürece garanti o kadroda onca yıl kalıyor. Hiç ses seda etmeden onca yıl aynı ilde kalan amirler bir hükümet değişikliği de olmayınca mis. akepe gitmiş olsayda bu ağaların yerinde yeller esecekti ama adamlar şanslıymış ki onca yıl iktidarlar.

bilinçlivatandas
Şube Müdürü
14 Mart 2025 10:49

Bu öğretmenleri memnun edemezsin bunlara kulak tıkayacaksın rotasyonu da getireceksin 5 gün okulda bulunma zorunluluğu da getireceksin hatta okul süresini de uzatacaksın bunlar memnun olmaz bunları dinlersen öğretmenlik diyr meslek kalmaz
14 Mart 2025 12:05

sorun kişilerde değil ki, 1-2 kişiyi oraya göndererek değil, gideni orada tutarak, tutacak kanunlar çıkararak düzelir

fb88
Şube Müdürü
14 Mart 2025 14:07

Rotasyona karşıyım ama kesinlikle öğretmen 5 gün okulda olmalı öğrenci öğretmenin suratı ı unutuyor.soru soracak muhattap bulamıyor.bakın sınıfçılar anasınıfçılar ve rehberlikçiler 5 gün okulda .diğer branşlarda 5 tam gün okulda olmalı.yada nöbetleri boş güne yazılmalı

bilinçlivatandas, 11 ay önce
Bu öğretmenleri memnun edemezsin bunlara kulak tıkayacaksın rotasyonu da getireceksin 5 gün okulda bulunma zorunluluğu da getireceksin hatta okul süresini de uzatacaksın bunlar memnun olmaz bunları dinlersen öğretmenlik diyr meslek kalmaz

bilinçlivatandas
Şube Müdürü
14 Mart 2025 14:13

aynen hocam 2 gün gelen hocamız vardı bu hocam öğrenciye nasıl okulu sevdirecek öğrenci soru soracak olsa hoca yok ortada zaten yönetmeliklere göre pedagojik kurallara göre ders planı yapılsa öğretmen 5 gün okulda olur ama ayşe öğretmen 3 gün ister ahmet öğretmen 4 gün ister diye sıkıştırınca bu iş olmuyor maalesef
fb88, 11 ay önce

Rotasyona karşıyım ama kesinlikle öğretmen 5 gün okulda olmalı öğrenci öğretmenin suratı ı unutuyor.soru soracak muhattap bulamıyor.bakın sınıfçılar anasınıfçılar ve rehberlikçiler 5 gün okulda .diğer branşlarda 5 tam gün okulda olmalı.yada nöbetleri boş güne yazılmalı

bilinçlivatandas
Şube Müdürü
14 Mart 2025 14:14

üstelik itibarda kalmıyor millet 3 gün işe giden 4 gün yatan öğretmen görünce bunlara bu para bile fazla diyor yaptığımız işi işten saymıyor ne yalan söyleyim başka meslekten olsam ben de aynısını düşünürdüm bunu birinin el atması lazım
Toplam 67 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi