Editörler : Pangaea

okuryazar3
Müsteşar
17 Mart 2025 22:05

Bir buçuk milyon civarı öğretmen, idareci vs. MEB çalışanının rotasyonunun ülke ekonomisine, bu insanların kurulu düzenine getireceği maddi manevi sıkıntıyı bir kenara bırakalım öğretmen her gittiği yerde aman nasılsa üç yıl sonraya yokum salla başı al maaşı:))

Valla imkansız bi şey rotasyon da bana dayatsalar yapacağımı yukarıya yazdım salla başı al maaşı şeklinde:))

E K S E L A N S
Müsteşar
18 Mart 2025 01:40

Rotasyon şart, çünkü özellikle sınıf öğretmenleri hepsy ı yerde

okuryazar3
Müsteşar
18 Mart 2025 01:47

Gönderin hade beyaa! Valla doğuda doğdum, doğuda okudum, doğuda çalıştım, halen doğu dayım!

Gitmeyen NO-Mert'tir Antalya'nın sahil şeridi bir kasabaya, Ege de olur:))

Hem şu 7/24 sallanmaktan da kurtulmuş olurum! Ne bu yahu her ay 5 bin kağıt doğalgaz ödemekten canım çıktı:)))

nobetçi
Aday Memur
18 Mart 2025 08:44

şimdi iyiyiz önceden bso vardı.dag köylerinde yıllarca çalıştık puan topladık şimdi rotasyon ha 500 puanla köye gideceğim tekrar komik

gevas1977
Aday Memur
18 Mart 2025 09:39

dağılsın herkes. konu çok mantıklı değil. bence.

sahin-gomu
Memur
18 Mart 2025 17:55

Aydınlı olmama rağmen 10 yıldır doğudayım. Herkes zorunlu hizmetini tamamlamalı. Zorunlu hizmet affına hakkım helal değildir. Rotasyon bir oraya bir oraya şeklinde olmaz ancak zorunlu hizmetini tamamlamayanlar yer değiştirmelidir.

Velocıraptor
Genel Müdür
18 Mart 2025 19:01

bahsettiğin tipler mahşerde şehit öğretmenlerimizin yüzüne nasıl bakacaklar merak ediyorum.

sahin-gomu, 1 ay önce

Aydınlı olmama rağmen 10 yıldır doğudayım. Herkes zorunlu hizmetini tamamlamalı. Zorunlu hizmet affına hakkım helal değildir. Rotasyon bir oraya bir oraya şeklinde olmaz ancak zorunlu hizmetini tamamlamayanlar yer değiştirmelidir.

Toplam 67 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi