Editörler : crops35


Kapalı
25 Temmuz 2017 18:21

Çalıştıgım kurumda başkan bana fırça çekti

bir konu hakkında dilekçe yazmıştım bilgi edinme kapsamında başkan sen şikayet ettin bizi diyor efendim demeye kalmadan bagırıyor çağırıyor ve beni azarlıyor engelli memurum çok agrıma gitden sözler oldu psikolojim bozuldu. nerde bu adalet :( aile bakanlıgını aradım görüştürmediler telefonda beni dinlemediler bilr birine aktardılar oda bi saniye telefon geldi dedi suratıma kapattı.biz engelliler yemin ederim ki sağlam insandan çok çalışıyoruz efor yapamaz raporum oldugu halde sürgün yedim ve günde 7.000 evrak tarıyorum kimse ödül vermiyor birde azar yiyoruz .yazık


m23oglu
Memur
26 Temmuz 2017 09:35

Eğer Bimer/Cimer gibi yerlere yazmışsan şikayet etmiş gibi olursun. Bilgi edinmek istiyorsan öncelikle kendi kurumuna söylemen gerekir. Eğer cevap vermezlerse Bimer/Cimer gibi yerlere yazarsın. Çünkü o kurumlar en son merci olarak görülüyor. Bir nevi şikayet mercileridir.


Hylcn
Kapalı
26 Temmuz 2017 14:38

Sürgün durumu biraz daha farklı sanırım;ama bildiğim kadarı ile engelliler istekleri dışında tayinleri çıkarılamazlar.

Adliyede çalışıyordunuz en son sanırım geçmiş olsun.


takotolga
Şube Müdürü
26 Temmuz 2017 15:57

Evet engelli personel isteği dışında tayin edilemez. Engelli personelin engel durumundan kaynaklanan mazereti varsa yer değiştirme talebinde bulunabilir ve söz konusu talebi kurumunun kadro yapısı da uygunsa karşılanır.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi