.......ve meclis tatile gidiyor
600 tane vekilimiz çok çalıştı genel kurul oturumları seyrettik. Allah bunun hesabını elbet soracaktır doğru düzgün bir çalışma yapmadılar çıkardıkları kanunları gördük kendi alanımızda literatüre süresiz sözleşmeli tabiri girdi Allah razı olsun ne diyelim. Elbet bir gün bu adaletsizlik son bulur 4bli memurları da böldünüz ne zaman kadroya geçeceğini bile bilmeyen durumu belirsız sonu bile belli olmayan bir topluluk doğdu
yıne yuzde 4 5 ne olacak toplu sozlesme son sans bekleyıp ona gore ıstıfaları sunalım.. memur003, 5 ay önce - Alıntıya git
yıne yuzde 4 5 ne olacak toplu sozlesme son sans bekleyıp ona gore ıstıfaları sunalım..
halen istifa etmediyseniz toplu sözleşmeden olumlu sonuç beklemeyin. İstifa etmezsen adamlar seni umursar mı sence. Bir an önce istifa edin lütfen
ETKİNLİK DUYURUSU; 13.07.19 Cumartesi Saat; 17.30'dan 00.00'a kadar devam edecek etkinlik vardır. Katılım sağlayalım. Teknisyen2089, 5 ay önce - Alıntıya git
Umut var mı? Bir haber bir duyum bişey var mı? Seçim öncesi yaptık olmadı, torba yasa dedik olmadı , Meclis de tatil , toplu görüşmeler mi hedefimiz? ode_ode, 5 ay önce - Alıntıya git
Görünen öyle gibi. En yakın başka alternatif yok
Umut olup olmaması umrumda değil, KADRO bizim hakkımız, ve HAKKIMIZI alana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz!
Er yada geç alacağız kadromuzu!!!
Sakın vazgeçmeyin, yeni Parti kuruluyor, eğer onlar Halkın taleplerini (Eyt, Af, Kadro vb.) yerine getirmeyi Vaad ederse, ve televizyonlarda dillendirirlerse, Hükümet kesinlikle onlardan önce davranmaya yeltenecektir.
Önümüzde 2023 seçimleri var, ve halkın taleplerini ne kadar erken yerine getirirlerse o kadar oy kazanacaklar. o yüzden sakın ola seçim bitti deyip gevşemeyin!
Nasıl ki 4+2 sistemi 3+1'e seçimden sonra düzelttiler, veya şuanda af tasarısı düzenliyolar,
bunun gibi bizde KADRO'yu talep edersek, Hakkımızı alacağımıza inanıyorum. Ak parti hatasının farkında, ve bu defa halkla daha iç içe olacağını düşünüyorum.
Şu sıralar hakkımızı istemenin tam sırası, Yeni Parti bizim bizim talebimizi seçim vaad'i yapmadan önce, Hükümet erken davranacaktır ve bir düzenleme ile KADRO'ya geçeceğimizi düşünüyorum
Bizim şuan yapmamız gereken her daim varlığımızı hissettirmemiz sosyal medya yada başka kanallar üzerinden farketmez her daim gündem de olmalıyız. Yeni parti kuruluyor ve bu partiye Ak Partiden milletvekilleri geçerse İttifakın gücü ve meclisteki koltuk sayısı düşer mecliste bu sefer muhalefetin sesi cıkar ve meclise getirdikleri her konuyu oybirliği ile kabul ederler bu durum Ak Partinin iyice yıpranmasına neden olur. Hükümet toplumsal sorunların farkında ve bana kalırsa zamanını bekliyor
Tagı bulamadım yazsanız adjuvan.rtt, 5 ay önce - Alıntıya git
#SüresizSözleşliSahipsiz .. arkadaşlar hadi am destekolalım..son zamanlar
#SüresizSözleşmeliSahipsiz katılım az sanki millet pes ettimi yani bumu bukadarmı arkadaş adjuvan.rtt, 5 ay önce - Alıntıya git
aynen daha 30 bini bile bulmadı
Twitter ile bu işler olmuyor çok denedik birçok kişi de bunu bildiği için katılmıyor
Twitter ile bu işler olmuyor çok denedik birçok kişi de bunu bildiği için katılmıyor fztemek, 5 ay önce - Alıntıya git
oturalım hep beraber o zaman..sesimizi duyurabildiğimiz her yer önemli..twetter hatta en önemlisi
53bin Hastag oldu, her hafta gündemde olsak yeter, sadece bizden haberleri olsun, Kamudaki eksikliği düzlteceklerıne inanıyorum, Twitterda ne kadar çok siyasi insan görürse o kadar çok faydası olcaktır.
Yeni parti kurulunca, onlara vaad fırsatı vermeden eksikleri düzeltecekler, sadece zamanı var diye düşünüyorum.