Yapılan haber Diyanet ve Sağlık Bakanlığı için yapıldı. Yani diğer kurumlardaki 4/b liler ayrı tutuldu. Yani yine ayrımcılık içinde ayrımcılık yapıldı. Bu işin haberinde dahi ayrımcılık yapıldı.
Bakın buraya yazıyorum. Eğer yeni bir düzenleme ile bu iki kurum içerisindeki süresiz 4/b li arkadaşları 3+1 e dahil edip (ki dahil edilsin tabiki haklarıdır) diğer kurumlardaki 4/blileri yine görmezden gelirlerse kimse şaşırmasın. Valla ben şaşırmam. Hükümet bu ayrımcılık işini baya sevmiş görünüyor. Hangi noktaya kadar götürebilir bende merakla bekliyorum. Yani severek izliyoruz.
xalym, 3 ay önce - Alıntıya git
Ben de 2016'da atanmış ve haksızlığa uğramış bir 4Bli olarak 3+1e dahil edilmeyi sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü benden sonra benden daha düşük puanla atanan yan masamdaki meslektaşlarım benden önce kadro alacak. Bu öyle büyük bir ayrımcılık ve haksızlık ki... İnşallah kpss ile atanmış diğer tüm kurumlardaki 4B lilere ve bizlere aynı zamanda gelir bu hak. Kimse ayrımcılığa uğrasın istemem.
Ben de 2016'da atanmış ve haksızlığa uğramış bir 4Bli olarak 3+1e dahil edilmeyi sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü benden sonra benden daha düşük puanla atanan yan masamdaki meslektaşlarım benden önce kadro alacak. Bu öyle büyük bir ayrımcılık ve haksızlık ki... İnşallah kpss ile atanmış diğer tüm kurumlardaki 4B lilere ve bizlere aynı zamanda gelir bu hak. Kimse ayrımcılığa uğrasın istemem.