Editörler : E.Kayı Han

Endeauvor Morse
Aday Memur
13 Ağustos 2017 01:07

Bunların hiçbirine bakıldığını zannetmiyorum elenenler kazananlardan daha çok olduğu için paranoya yapıp elenmesine neden buluyor kendince

camiryuu
Kapalı
13 Ağustos 2017 13:34

Iyice kafayi yediniz 50 kere acikliyoruz yok yani ne otel kaydi arkadaslar ya.cemaat evlerinde yurtlarinda kaydi olanlar bile hakim savci oldu otelde kaldin diye neden elenesin? Torpilin saglam ve arkanda duruyorsa onemi 0.torpilin yoksa zaten gozunun ustunde kas olmasi bile seni eletir kisa ve net

ela4923
Kapalı
13 Ağustos 2017 15:00

En gerçekçi açıklama referans referans sağlamsa gerisi hikayedir

pp01
Şef
14 Ağustos 2017 09:14

arkadaşlar otobüs kayıtlarına da bakıyorlar, gittiğiniz istikamete dikkat edin..

hakimolacak
Kapalı
14 Ağustos 2017 09:41

😄😄😄😄 ne güzel söylediniz bıktık Otel kayıt sorularından ne çok kalmışlar otellerde

pp01, 8 yıl önce

arkadaşlar otobüs kayıtlarına da bakıyorlar, gittiğiniz istikamete dikkat edin..

pp01
Şef
14 Ağustos 2017 10:15

ya çok büyütüyorlar.. öyle yok oraya gittiğine bakıyorlar, yok burada oturduğuna bakıyorlar, yok şununla görüştüğüne bakıyorlar diye herkes birşey uyduruyor. baktıkları net. adli kaydın, ailenin adli kaydı (o da sadece anne, baba, kardeş ve eş). terör örgütleriyle bir ilgin ve bağlantın olup olmadığı. aynı şekilde ailen içinde. yani terörle ilgili bir dernek, sendika, eylem vs katılmışmısınız. bir de dikkat ettikleri bir konu, hakkında herhangi bir icra takibi olup olmadığı. (bunu da paraya olan ihtiyacınızdan dolayı görevinizi kötüye kullanma ihtimaliniz olarak değerlendirdiklerinden) . bunlar dışında yok ona selam vermiş, yok burada kalmışsın, yok şununla görüşmüşsün kimse ilgilenmez.

hakimolacak, 8 yıl önce

😄😄😄😄 ne güzel söylediniz bıktık Otel kayıt sorularından ne çok kalmışlar otellerde

FasihiMehcur
Aday Memur
14 Ağustos 2017 13:04

Bilmeden salliyorsunuz. Muteaddit kez farklı otellerde farklı kişiler ile kalin bakalım, hangi refarans sizi kurtaracak.

O kadar kesin konuşuyorsunuz ki görmesek bilmesek inanacagiz.

iure
Kapalı
14 Ağustos 2017 16:03

Tek sefer tek kişiyle olursa gözardı ediyorlar diyorsunuz yani, öyle mi?

FasihiMehcur, 8 yıl önce

Bilmeden salliyorsunuz. Muteaddit kez farklı otellerde farklı kişiler ile kalin bakalım, hangi refarans sizi kurtaracak.

O kadar kesin konuşuyorsunuz ki görmesek bilmesek inanacagiz.

FasihiMehcur
Aday Memur
14 Ağustos 2017 16:44

Öyle bir şey demiyorum...

Ama denemek isteyenler tek kişi ile denesin sonuçlarını bize bildirsin mesela. Zira ben de merak ettim.

Ama birden çok kez denemeye gerek yok, deneyenleri gördük çünkü.

emirdad
Kapalı
14 Ağustos 2017 18:27

buna çok güldüm :D

hakimolacak, 8 yıl önce

emirdad
Kapalı
14 Ağustos 2017 18:38

40 listelik şekilde mit raporu düzenleniyor bu listede her türlü bilgiler yazılır sosyal medyada googlede adınızı dahi yazıyorlar siyasi fikrinizi belli edecek aşırı paylaşım yapmaktan kaçının bu soruşturmayı mit yürütüyor böyle alalade bir şey değil polislik sınavlarında bile otel kayıtlarına bakılıyorken hakimlik sınavlarında bakılıyor olması neden bu kadar tartışmaya sebebp oluyor ki..

FasihiMehcur, 8 yıl önce

Öyle bir şey demiyorum...

Ama denemek isteyenler tek kişi ile denesin sonuçlarını bize bildirsin mesela. Zira ben de merak ettim.

Ama birden çok kez denemeye gerek yok, deneyenleri gördük çünkü.

Cankaya8
Memur
14 Ağustos 2017 18:53

Çunku onlarin basvuru sartlarinda şöyle bir ibare var: h) Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak. Hakimlikte olmadigi halde kayitlara bakilmasi keyfi bir uygulama olarak goruldugunden olabilir

emirdad, 8 yıl önce

40 listelik şekilde mit raporu düzenleniyor bu listede her türlü bilgiler yazılır sosyal medyada googlede adınızı dahi yazıyorlar siyasi fikrinizi belli edecek aşırı paylaşım yapmaktan kaçının bu soruşturmayı mit yürütüyor böyle alalade bir şey değil polislik sınavlarında bile otel kayıtlarına bakılıyorken hakimlik sınavlarında bakılıyor olması neden bu kadar tartışmaya sebebp oluyor ki..

emirdad
Kapalı
14 Ağustos 2017 19:03

Hakimlikte bunun dışında yazılı olmayan daha bir çok şeye de bakılıyor hiçbiri bu kadar konu başlığı teşkil etmedi , bu bana garip geliyor.

Cankaya8, 8 yıl önce

Çunku onlarin basvuru sartlarinda şöyle bir ibare var: h) Adayın kendisinin ve evli ise eşinin; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak. Hakimlikte olmadigi halde kayitlara bakilmasi keyfi bir uygulama olarak goruldugunden olabilir

balooon
Memur
14 Ağustos 2017 21:33

soranlar bilgi icin soruyo cevaplayanlarda cevresinde bu durumda olanlarin kazanip kazanmadigini soylemek icin peki sen neden bu basliklarda bunu arastiriyosun anlamadim senlik bir durum yoksa bu kadar karsi cikip burda surekliyazman cok tuhaf

emirdad, 8 yıl önce

Hakimlikte bunun dışında yazılı olmayan daha bir çok şeye de bakılıyor hiçbiri bu kadar konu başlığı teşkil etmedi , bu bana garip geliyor.

mekacıçocuk
Aday Memur
15 Ağustos 2017 16:41

Otel kaydı var diye hakimlik disinda normal memurluk icin guvenlik sorusturmasinda bu duruma bakilir mi cidden onceden boyle bir durumla karsilasan biliyor musunuz merak ettim

Avukat Ordu
Daire Başkanı
15 Ağustos 2017 20:47

Amma çok da fındıkkıran varmış. :) Otelde ne işiniz var, baskın olsa hayatınız kayar.

camiryuu
Kapalı
15 Ağustos 2017 21:55

En komigi de eniri dad denulen basi kapali fitne fesat bu bacimizin aldigi 60 puanla bir baslikta kazanmak icin nasil calisilacagini amlatmasi:) once sen bir 70 barajini as

balooon, 8 yıl önce

soranlar bilgi icin soruyo cevaplayanlarda cevresinde bu durumda olanlarin kazanip kazanmadigini soylemek icin peki sen neden bu basliklarda bunu arastiriyosun anlamadim senlik bir durum yoksa bu kadar karsi cikip burda surekliyazman cok tuhaf

spektaküler avukat
Şube Müdürü
15 Ağustos 2017 22:00

:)))

camiryuu, 8 yıl önce

En komigi de eniri dad denulen basi kapali fitne fesat bu bacimizin aldigi 60 puanla bir baslikta kazanmak icin nasil calisilacagini amlatmasi:) once sen bir 70 barajini as

balooon
Memur
15 Ağustos 2017 22:44

gerçekten oyle mi almış kpss kitapları onermesinden tuhaf işler peşinde olduğu anlaşılıyor :D

40 sayfalık mit raporu hele çok komik adliyelerdeki bekar hakım savcıların uçana kaçana yazan türleri yaptıkları muhabbetler felan hiç duymamış ya da tam bir troll kendisi :D

camiryuu, 8 yıl önce

Endeauvor Morse
Aday Memur
15 Ağustos 2017 23:31

Yok hocam öyle şey olur mu kimse karşı cinsle otelde kaldı diye memur olmasını engelleyemez bundan dolayı güv sor olumsuz olmaz zamanında genelevlere gidip polis olanlar var bildiğim

mekacıçocuk, 8 yıl önce

Otel kaydı var diye hakimlik disinda normal memurluk icin guvenlik sorusturmasinda bu duruma bakilir mi cidden onceden boyle bir durumla karsilasan biliyor musunuz merak ettim

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi