Editörler : E.Kayı Han

dükobü
Memur
16 Ağustos 2017 00:43

bahsettiğiniz evlere gidenler polise bildiriliyor mu bilmiyorum ancak otelde kalanlar düzenli olarak her akşam polise bildiriliyor, dolayısıyla kayıt altında ve kayıt altında olan herşeye bakabilirler, dikkate alabilirler, sonuca etki ettirebilirler.

Endeauvor Morse, 8 yıl önce

Yok hocam öyle şey olur mu kimse karşı cinsle otelde kaldı diye memur olmasını engelleyemez bundan dolayı güv sor olumsuz olmaz zamanında genelevlere gidip polis olanlar var bildiğim

camiryuu
Kapalı
16 Ağustos 2017 21:52

Ya otelde kalanlar belki dini nikahli ona neden bakilsin ki:) herseye dini kitabi karistiranlara cevabimdir :D

Endeauvor Morse
Aday Memur
16 Ağustos 2017 22:55

Hocam bunlar devletin denetiminde önünde polis olan genelevler girerken polise kimlik bırakıyorlarmış galiba ama tabi polisler kayıt tutuyor mu bilemiyorum:)))

dükobü, 8 yıl önce

bahsettiğiniz evlere gidenler polise bildiriliyor mu bilmiyorum ancak otelde kalanlar düzenli olarak her akşam polise bildiriliyor, dolayısıyla kayıt altında ve kayıt altında olan herşeye bakabilirler, dikkate alabilirler, sonuca etki ettirebilirler.

Endeauvor Morse
Aday Memur
16 Ağustos 2017 22:58

Hocam tabiki sonuca etki edebilir ama güv sor sonucuna etki etmez bu gayet net sadece mülakata etki edebilir o da tabi resmi bir elenme nedeni olamaz

dükobü, 8 yıl önce

safak.bas
Şef
16 Ağustos 2017 23:30

Otel odalarında hiç karşı cinsle beraber kalmadım, bu güne kadar karşı cinsle aşırı denebilecek şeyler yaşamadım. Ama bu benim özel hayatım. Karşı cinsle otel odasında kalanlarla, ya da evlilik dışı ilişkide bulunanların da hayat tarzına saygı duyarım. Bu şekilde bir hayat tarzı yaşamış olmak mesleğini icra etmesinde nasıl bir olumsuzluğa yol açabilir anlamış değilim. Bunu vatan hainliği seviyesinde görenlere ise diyecek söz bulamıyorum.

Kimse sizin gibi yaşamak, sizin gibi düşünmek, sizin gibi inanmak zorunda değil. Bunu orta zekada makul bir insan bile düşünebiliyorken, geleceğin hakimi-savcısı olacakların idrak edememiş olması üzücü.

camiryuu
Kapalı
16 Ağustos 2017 23:38

Bakanimiz tecavuzlere bile bir kereden birsey olmaz derken bunu tartisiyorsunuz hala:) iki kisi isteyerk bir seyler yasamissa kime ne? 10 ayri kisiyle otele gittiyse evliyken biriyle beraber olduysa ya sa parayla iliskiye girmisse belki ozaman sorun olur o ahlak kistasina girer

Endeauvor Morse
Aday Memur
16 Ağustos 2017 23:40

Takılmayın böyle şeylere burası Arabistan değil arkadaşlar yıl 2017 tartışılan şeye bak :)))

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 00:22

Diyelimki arkadaşımızla otelde kaldık ama adı Deniz Suat gibi unisex bi isim o zaman n'oluyo acaba??

dükobü
Memur
17 Ağustos 2017 00:34

Bunu kötü bi şaka olarak kabul ediyorum :)

Diyelimki arkadaşımızla otelde kaldık ama adı Deniz Suat gibi unisex bi isim o zaman n'oluyo acaba??

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 00:41

Şaka maka amma playboy varmış he aranızda bu konuya ne çok taktınız böyle

dükobü, 8 yıl önce

Bunu kötü bi şaka olarak kabul ediyorum :)

dükobü
Memur
17 Ağustos 2017 01:00

Yahu bu başlığa ben yazmışım 3 mesaj sen yazmışsın 7 mesaj, bu konuya takanın kim olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum artık :)

Ayrıca sen, ben taksak nolcak, derdimiz kurulun buna takmış olup olmadığı?

Şaka maka amma playboy varmış he aranızda bu konuya ne çok taktınız böyle

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 01:03

Diğer başlıklarda da epey tartışılmız o yüzden dedim hocam sakin ben karşı cinsle otelde falan kalmadım zaten içim rahat kalanların da sırf bi çapkınlık yüzünden elenmesi saçma zaten

dükobü, 8 yıl önce

Yahu bu başlığa ben yazmışım 3 mesaj sen yazmışsın 7 mesaj, bu konuya takanın kim olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum artık :)

Ayrıca sen, ben taksak nolcak, derdimiz kurulun buna takmış olup olmadığı?

17 Ağustos 2017 03:22

Bu konuda diğer sitelerde ve forumda aşırı bilgi kirliliği var. Kesin olarak bilgisi olan var mı?

marmarahukuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 10:54

Arkadaşlar net ve kesin şekilde söylüyorum otel kayıtlarınız komisyon üyelerinin önüne gidiyor ve dosyanızda mevcut. Otel kayıtları vs nin etkisi şu acaba kadına zaafımı var vs şeklinde değerlendiriliyor. E hakim savcının herhangi bir şeye zaafı olmasın stendiği için bu meseleyi irdeliyorlar. Ama bu aşılmıcak bir problem değil eğer size kefil olan sağlam bir referasnsınız varsa problem teşkil etmeyecek. Ama kefiliniz yok ise maalesef elenirsiniz.

hamzaoglu66
Memur
17 Ağustos 2017 10:55

KESİN BİLGİ:

İSRA 32:

"Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, son derece çirkin bir iştir ve çok kötü bir yoldur."

tylol hot içer miyiz, 8 yıl önce

Bu konuda diğer sitelerde ve forumda aşırı bilgi kirliliği var. Kesin olarak bilgisi olan var mı?

17 Ağustos 2017 12:17

Cevabınız için teşekkür ederim. Kaç yıl öncesine kadar olan kayıtlar gidiyor bilginiz var mı?

marmarahukuk, 8 yıl önce

Arkadaşlar net ve kesin şekilde söylüyorum otel kayıtlarınız komisyon üyelerinin önüne gidiyor ve dosyanızda mevcut. Otel kayıtları vs nin etkisi şu acaba kadına zaafımı var vs şeklinde değerlendiriliyor. E hakim savcının herhangi bir şeye zaafı olmasın stendiği için bu meseleyi irdeliyorlar. Ama bu aşılmıcak bir problem değil eğer size kefil olan sağlam bir referasnsınız varsa problem teşkil etmeyecek. Ama kefiliniz yok ise maalesef elenirsiniz.

marmarahukuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:33

resmi olarak 5 yıllık kayıt tutulur ama zaten bu olay resmi bir araştırma değil olabilecek her türlü yolu kullanarak şekilde sizi tanımak istiyorlar o açıdan bence çok daha öncesinede ulaşabilirler ama dediğim gibi size kefil olacak insanın arkanızda durması gerekiyor bu sebeple elenenler olduğu gibi buna rağmen kazananlarda oldu

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:42

Yazılı sınav puanı,sıralama ve mülakat performansı hariç herşeye bakılıyor anladığım kadarıyla:(

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 12:42

Bilgi sahibi birisine benziyorsunuz size bir sorum olucaktı.

ünvde öğrenimini sınavlara girerek tamamlamış biriye bakış açıları ne olur , Bildiğim kadarıyla ünvde mitin personeleri öğrenciler hakında genel raporlar tutuyor bu konu hakkınızda bilginiz var mı?

marmarahukuk, 8 yıl önce

resmi olarak 5 yıllık kayıt tutulur ama zaten bu olay resmi bir araştırma değil olabilecek her türlü yolu kullanarak şekilde sizi tanımak istiyorlar o açıdan bence çok daha öncesinede ulaşabilirler ama dediğim gibi size kefil olacak insanın arkanızda durması gerekiyor bu sebeple elenenler olduğu gibi buna rağmen kazananlarda oldu

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:46

Milyonlarca üni öğrencisi var mit hangi birinin raporunu tutacak hahaha

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi