Editörler : E.Kayı Han

Kalem Etkisi
Memur
17 Ağustos 2017 12:50

.Yıl 2017.Çanakkale savaşını henüz 102 yıl önce yaptık arap yarımadası elimizden çıkalı 100 yıl oldu olmadı,kurtuluş savaşını vereli sadece 90 küsür sene geçmiş.

Burası küfür beldesi,mesela amsterdam değil.

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 12:52

Ciddi söylüyorum bunu uzak düşünme ünvde bu kişi hocan olabilir sınıf arkadaşın dahi olabilir, mesela bizim ünvde kantinciydi ;) banada başta komik geliyordu düşününce Türkiye geçmişini tetikte durmazlarsa her an hortlama yapabilir .

Endeauvor Morse, 8 yıl önce

Milyonlarca üni öğrencisi var mit hangi birinin raporunu tutacak hahaha

marmarahukuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:53

Üniversite dönem arkadaşlarına sorulduğunu da çok iyi biliyorum ama bu arkadaşlar istihbarattan mıdır yoksa meslekten güvenilen insanlardan mıdır onu bilemiyorum. Ayrıca istihbarat birimlerini çok hafife almayın

Milyonlarca üni öğrencisi var mit hangi birinin raporunu tutacak hahaha

marmarahukuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:55

Kredi kartı harcamaları, ziyaret edilen web siteleri ve akla gelebilecek her türlü kayıt küyüdat faydalanılan kaynaklardan. Çok sıkıntılı bir durumunuz yoksa bunlar kefille halledilecek şeyler

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 12:56

Bu arada kardeşim sana haksızlık yaptım , sen anladın mevzuyu hakkını helal et , geçen sinirim bozulmuştu her sesi tehdit olarak gördüm..

Kalem Etkisi, 8 yıl önce

.Yıl 2017.Çanakkale savaşını henüz 102 yıl önce yaptık arap yarımadası elimizden çıkalı 100 yıl oldu olmadı,kurtuluş savaşını vereli sadece 90 küsür sene geçmiş.

Burası küfür beldesi,mesela amsterdam değil.

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 12:59

Hocam benim bildiğim üniversiteden tanıdıkları güvendikleri kişilere veya arkadaşlara soruyolar hatta bakanlık bilgi ağı kurmuş bununla ilgili bi tanıdık hakim biz emniyet ve mit soruşturmalarını yeterli görmüyoz kendimiz araştırıyoruz demişti ama her öğrenci ile ilgili rapor falan uçuk hocam sadece hukuk fakültesi yok bu ülkede milyonlarca öğrenci var

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 13:01

Zyaret edilen web siteler ,kredi bilgilerine bakılmasına çok şaşırdım mah. kararı gerekmez mi? savcılıkta mı bu işin içinde yoksa? herşey kayıtdışı mı?

marmarahukuk, 8 yıl önce

Kredi kartı harcamaları, ziyaret edilen web siteleri ve akla gelebilecek her türlü kayıt küyüdat faydalanılan kaynaklardan. Çok sıkıntılı bir durumunuz yoksa bunlar kefille halledilecek şeyler

marmarahukuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 13:04

bildiğim kadarını paylaşıyorum yöntemlerini bilemiyorum

emirdad, 8 yıl önce

Zyaret edilen web siteler ,kredi bilgilerine bakılmasına çok şaşırdım mah. kararı gerekmez mi? savcılıkta mı bu işin içinde yoksa? herşey kayıtdışı mı?

Kalem Etkisi
Memur
17 Ağustos 2017 13:09

Estagfirullah hocam,helal olsun.Bu dönem normal olarak insanı psikolojik olarak etkileyebiliyor.Sen de helal edersin inş .

emirdad, 8 yıl önce

Bu arada kardeşim sana haksızlık yaptım , sen anladın mevzuyu hakkını helal et , geçen sinirim bozulmuştu her sesi tehdit olarak gördüm..

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 13:10

Ben yine de bu kadar ayrıntlı baktıklarını zannetmiyorum çünkü öyle olsa açıklanması çok çok zaman alırdı ama diğer kurumlara göre hakimlik birçok aday olmasına rağmen hızlı açıklanıyor

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 13:11

kardeşim ben çok araştırdım belli fakulteler var onları gözden çıkarmıyor , siyasal bilimler ,hukuk bgibi

Ayrıca yaşadığım bir olayı size aktarabilirim

Ablam ve nişanlısı geçen yıl Tıpfakultesini bitirdi

çocuk sınıf başkanı mitin elemanları,sivillermiş gelip

snıfındaki herkesi neci olduğunu , yakınlıkları filan sorulmuş

(okudukları yer kürterin çoğunlukta olduğu bir yer dağa yardım filan gidiyor , pkklıları saptamak için bunu yapıyorlarsa fetöyü ayıklamak için neler neler yaparlar

sen yinede inanmama özgürlüğüne sahipsin iyice araştır derim

Hocam benim bildiğim üniversiteden tanıdıkları güvendikleri kişilere veya arkadaşlara soruyolar hatta bakanlık bilgi ağı kurmuş bununla ilgili bi tanıdık hakim biz emniyet ve mit soruşturmalarını yeterli görmüyoz kendimiz araştırıyoruz demişti ama her öğrenci ile ilgili rapor falan uçuk hocam sadece hukuk fakültesi yok bu ülkede milyonlarca öğrenci var

Kalem Etkisi
Memur
17 Ağustos 2017 13:12

Kredi kartı bilgilerine bakılıyor olabilir ama web ziyaretlerini ,emin olmasam da,sanmıyorum.Sosyal medyada google'da vb.lerinde isim soyisim aratma yapılabilir belki.

marmarahukuk, 8 yıl önce

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 13:15

Bu kadar şeye bakılıyorsa internet geçmişine de bakılırdır en kolayı o zaten Btkya bi yazı yazmaya bakar

Endeauvor Morse
Aday Memur
17 Ağustos 2017 13:18

Anladım hocam biliyorum bunları bende duydum benim demek istediğim zaten böyle sivrilen siyasi tipleri takibe alıyolar ama kendi halinde okuldan eve giden siyasi işlere bulaşmayan tipler için mit falan uğraşmaz onu demek istedim

emirdad, 8 yıl önce

kardeşim ben çok araştırdım belli fakulteler var onları gözden çıkarmıyor , siyasal bilimler ,hukuk bgibi

Ayrıca yaşadığım bir olayı size aktarabilirim

Ablam ve nişanlısı geçen yıl Tıpfakultesini bitirdi

çocuk sınıf başkanı mitin elemanları,sivillermiş gelip

snıfındaki herkesi neci olduğunu , yakınlıkları filan sorulmuş

(okudukları yer kürterin çoğunlukta olduğu bir yer dağa yardım filan gidiyor , pkklıları saptamak için bunu yapıyorlarsa fetöyü ayıklamak için neler neler yaparlar

sen yinede inanmama özgürlüğüne sahipsin iyice araştır derim

mekacıçocuk
Aday Memur
17 Ağustos 2017 13:20

Normal memurluk icin yapilan guvenlik arastirmasinda bu kayitlara bakilir mi ya da onem arz eder mi acaba

marmarahukuk, 8 yıl önce

Üniversite dönem arkadaşlarına sorulduğunu da çok iyi biliyorum ama bu arkadaşlar istihbarattan mıdır yoksa meslekten güvenilen insanlardan mıdır onu bilemiyorum. Ayrıca istihbarat birimlerini çok hafife almayın

spektaküler avukat
Şube Müdürü
17 Ağustos 2017 14:15

İnternet geçmişine bakılsın tabi. Fetönün militanları ortaya çıksın.

emirdad
Kapalı
17 Ağustos 2017 14:30

Helal olsun tabikide =)

Kalem Etkisi, 8 yıl önce

Estagfirullah hocam,helal olsun.Bu dönem normal olarak insanı psikolojik olarak etkileyebiliyor.Sen de helal edersin inş .

marmarahukuk
Aday Memur
18 Ağustos 2017 14:50

Yani özetle ulaşılabilecek her türlü bilgi belge inceleniyor. Neye bakıldığından çok neyin öğrenilmek istendiğini anlamakta fayda var. Devlet alacağı hakim savcının devletçi milletçi milliyetçi olmasına, herhangi bir örgütle bağlantısının olmamasına ve mesleğini yapmasını engelleyecek yahut yetkiyi kötüye kullanmasına sebep olabilecek bir zaafiyetinin olup olmadığını öğrenmek istiyor. Bu özellikler kapsamında herkes kendisini değerlendirsin neye bakıldığının önemi yok :) ama unutmayın ne olursa olsun devlet kendi güvendiği ve iyi tanıdığı vatandaşlarına sizi soruyor ve bu noktada olumlu referans arafta kalan adayları başarılı kılıyor

RainbowSays
Aday Memur
19 Ağustos 2017 18:17

peki sıradan memurlarında otel kayıtlarına bakılıyor mu hemşire öğretmen vs?

marmarahukuk, 8 yıl önce

Yani özetle ulaşılabilecek her türlü bilgi belge inceleniyor. Neye bakıldığından çok neyin öğrenilmek istendiğini anlamakta fayda var. Devlet alacağı hakim savcının devletçi milletçi milliyetçi olmasına, herhangi bir örgütle bağlantısının olmamasına ve mesleğini yapmasını engelleyecek yahut yetkiyi kötüye kullanmasına sebep olabilecek bir zaafiyetinin olup olmadığını öğrenmek istiyor. Bu özellikler kapsamında herkes kendisini değerlendirsin neye bakıldığının önemi yok :) ama unutmayın ne olursa olsun devlet kendi güvendiği ve iyi tanıdığı vatandaşlarına sizi soruyor ve bu noktada olumlu referans arafta kalan adayları başarılı kılıyor

kilici
Şube Müdürü
19 Ağustos 2017 18:39

Cem Yılmaz boşuna "Muhittin Topalak" esprisini yapmıyor işte :)) Şu yazılanlara bak :)

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi