Editörler : E.Kayı Han

semazenn42
Aday Memur
06 Eylül 2017 03:55

Evet bugün itibarıyla öğrendim ki otelde kaydı olan insanları kurul gözünü kırpmadan çiziyor.

Referans halledebiliyor ama gerçekten güçlü olması ayrıca sizin durumunuzu bilip bastırması lazım.Öyle bi referans da bu kötü durum için -kan,kayın hısmınız değilse- arkanızda durmuyor...

savcıolacak
Kapalı
06 Eylül 2017 07:37

ne zaman açıklanacakmış peki ? onu öğrenen bunu da biliyordur ?

semazenn42, 8 yıl önce

Evet bugün itibarıyla öğrendim ki otelde kaydı olan insanları kurul gözünü kırpmadan çiziyor.

Referans halledebiliyor ama gerçekten güçlü olması ayrıca sizin durumunuzu bilip bastırması lazım.Öyle bi referans da bu kötü durum için -kan,kayın hısmınız değilse- arkanızda durmuyor...

kriz23
Şef
06 Eylül 2017 11:10

öyle olsa yandık :)

kurum avukatlığı yapıyorum, her ay farklı illerde duruşmalar var, devletin verdiği konaklama bedeli 50 tl, kurum misafirhanelerinde yer olmayınca haliyle pespaye 3 yıldızlı otellerde kalıp duruyorum :):)

şimdi ben ne yapayım, derdimi kime anlatayım :)

hamzaoglu66
Memur
06 Eylül 2017 11:22

tek kalmada sorun yok avukat arkadaş :)))

kriz23, 8 yıl önce

kurum avukatlığı yapıyorum, her ay farklı illerde duruşmalar var, devletin verdiği konaklama bedeli 50 tl, kurum misafirhanelerinde yer olmayınca haliyle pespaye 3 yıldızlı otellerde kalıp duruyorum :):)

Cankaya8
Memur
06 Eylül 2017 11:23

Kayittan kasit bekar olarak karsi cinsle kalmak

kriz23, 8 yıl önce

Bay Lawyer
Şube Müdürü
06 Eylül 2017 14:05

Sizin öyle bir durumunuz olmuş galiba:) Ordan öğrendiniz sanırsam...

semazenn42, 8 yıl önce

yeniuye0001
Memur
06 Eylül 2017 14:56

Arkadaşlar o ne ki, artık herkes referanslı zaten. Onların kendi arasında elenmesinde ise sigaraya bile bakılıyor; içiyorsanız içmeyene göre geridesiniz diyorlar. Bırakmış olmak be derece mühim bilmiyorum tabii.

06 Eylül 2017 17:18

Hayatimda bu kadar sacma gereksiz bir yorum gormedim level atladiniz sacmalamakta tebrikler:) mulakatlarda adaleti liyakati yiyorlar siz sigara diyorsunuz:) ozaman en iyi musluman yarismasi yapilsin hakimlet onun arasindan secilsin 24 aralik avukatlik sinavinda hirsizin birisi hakim olmus gazetelerde cikti hala sigara otel konusuyorsunuz

yeniuye0001, 8 yıl önce

Arkadaşlar o ne ki, artık herkes referanslı zaten. Onların kendi arasında elenmesinde ise sigaraya bile bakılıyor; içiyorsanız içmeyene göre geridesiniz diyorlar. Bırakmış olmak be derece mühim bilmiyorum tabii.

06 Eylül 2017 20:43

Bilginizin kaynağı nedir?

semazenn42, 8 yıl önce

darkblueyes19
Kapalı
07 Eylül 2017 00:16

Nerden öğrendiniz bu bilgiyi ? Başka hangi hususlara dikkat ediliyor peki ?

semazenn42, 8 yıl önce

semazenn42
Aday Memur
07 Eylül 2017 12:41

Arkadaşlar sürekli sorup durmayın lütfen bilgiyi nerden aldın diye.İnsan hiç söyler mi şu KİŞİ verdi diye. azıcık aklı baliğ davranın bu işler öyle kolay işler değil.Ben burada yazamam adamı etiket edemem.Bana güvenmiş söylemiş sonuçta.Sadece şunu söyleyeyim doğrudan 1. ağızdan öğrendim merak etmeyin.

Bir arkadaş hırsızın teki hakim olmuş geç bu işleri diyor.Cevaben diyorum ki evet hırsızı şusu busu önemli değil.Ben ne suç işleyip HAGB alıp bu mülakatı geçen adamlara şahit oldum.Gidin kasti suç işleyin HAGB alın hiç sıkıntı yok ama iş otel ahlak vs mevzularına gelince kurul eleme sebebi yapıyor.Düşünceleri ise ''hakim-savcı değilken bunu yapan adam demek ki uçkuruna sahip olamıyor,ileride mesleğin verdiği nüfuzu,havasını kullanır herkese sulanır'' şeklinde.

Valla ister inanın ister inanmayın durum aynen böyle.Bakanlık bu meseleyi takmış resmen.

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 12:44

Peki bunun 1 kere olması ile müteaddit kereler olmasi fark ediyormu

07 Eylül 2017 12:52

Ya bu işi evde yapanlar??

07 Eylül 2017 12:57

Senin mantiginla hakim olmadan hirsizlik yapan hakim savci olduktan sonra dunyalari soyar. Rusvet zimmet alir basini gider. Arkadaslar her zaman soyledigim gibi bu iste guvenlik sorusturmasi sadece yuzeysel yapilan bir durum. Adamlar sadece referansi olanlari hakim yapiyorlar. Senin uckurunla falan ilgilendikleri yok. Adamlar tecavuzculeri affedeceklerdi az kalsin. Sen otelden uckurdan bahsediyorsun. Su isi artik bu kadar gizemli hale getirmeyin. Seni elemek isteyen bir sebep illaki bulur. Almak isteyen de dunyanin en haysiyet yoksunu insani da olsan gozu gormez alir.

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 13:00

Yirmisekizcelebi arkadaş güzel bır yorum yaptım teşekkür ediyorum

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 13:03

Yaptın pardon

07 Eylül 2017 13:33

Tesekkur ederim. Allah herkesin hakkindan hayirlisini en onemlisi memleket icin ulkemiz vatanimiz icin hayirli olani nasip etsin. Bu ulkeyi bilmeyenlerin cahilliklerinden korusun.

Yeditepe3407, 8 yıl önce

Yirmisekizcelebi arkadaş güzel bır yorum yaptım teşekkür ediyorum

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 13:36

Siz daha önce girdinizmi mülakata

07 Eylül 2017 13:55

Girmedim ama yakinlarimdan girenler oldu. Başarısız oldu çoğu. Kazanan da var kaybeden de. Gördüğüm tek şey senin bundan önceki yasantinda ne yaptığın okulu kac senede hangi dereceyle bitirdigin sorulara nasil yanit verdigin degil.

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 13:57

Ne peki sizce tam olarak

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi