Editörler : E.Kayı Han

Cankaya8
Memur
07 Eylül 2017 15:49

Anladim tesekkur ederim

tylol hot içer miyiz, 8 yıl önce

Hocam bunlaru sorabileceğim kadar yakınım değil. :) Beraber gezdiklerini bildiğim insanlar. Savcı adayı tanıdığım önüme gelmedi dedi.

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 15:54

savcı adayı olan kişinin var ama önüme gelmedi dedi yanlış mı anladım

Hocam bunlaru sorabileceğim kadar yakınım değil. :) Beraber gezdiklerini bildiğim insanlar. Savcı adayı tanıdığım önüme gelmedi dedi.

Cankaya8
Memur
07 Eylül 2017 15:55

Hatta birlikte kaldigi kisi de hakim adayiymis ben de oyle anladim

Yeditepe3407, 8 yıl önce

savcı adayı olan kişinin var ama önüme gelmedi dedi yanlış mı anladım

Krcygz
Kapalı
07 Eylül 2017 15:56

Dalga geçmioruz elbette kimsenin haddi değil.açık anlatsaydınız yazmazdım bu şekilde zaten bir sürü muhabbeti sulandıran gereksiz insan var o yüzden insanlar sorup merak ediyo yada irdeliyo haliyle.Dediğim gibi eğer öğrenebildiyseniz ve bu yüzden elendiyseniz çok üzüldüm gerçekten.Eğer kırdıysam özür diliyorum

semazenn42, 8 yıl önce

Bak hala ben burada yalan söylüyormuşum gibi dalga geçer gibi konuşuyosunuz.Yazdıklarımı okumamışsın.Hukuk mezunuyum.Çok merak ettiysen süreci anlatayım.Öncelikle çok büyük hayaller kuruyosun.Referans bulurum bende bi sıkıntı yok diyosun.Tanıdıklar aracı oluyor.Çalıyosun kapıları birer birer.Çayını söylüyor kısa bi sohbet ediyorlar.Özgeçmişini bırakıyosun.mülakata girip çıkıyorsun.Sonuç:BAŞARISIZ.

Aradan 2 ay geçiyor.öğrenmeye gidiyorsun ''kardeşim otelde bayanlarla konaklamışsın bu durum bizim için iyi değil'' cevabını alıyorsun kibarca.Yani sandığın gibi fişekleyen olmuyor.Ya kardeş bundan dolayı elendin nolur kusura bakma sen benim canımsın ciğerimsin demiyor o abiler.paşa paşa gidip kendin öğreniyosun.

O ağır abiler bu durumda referans olmuyor.Daha doğrusu arkanda durmuyor.Bunu öğrenmek içinde o kişileri yakından tanımak önemli değil alt tarafı insan kendi akıbetini öğrenmek istiyor adam da seni kırmıyor oralara kadar zahmet edip merak ettiğin için.

Şu an stajyer avukatım. işim gücüm yok değil.

07 Eylül 2017 15:57

İkiniz de doğru anladınız arkadaşlar.

Cankaya8, 8 yıl önce

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 15:57

bu kişi hangi mülakatı geçti

Cankaya8, 8 yıl önce

semazenn42
Aday Memur
07 Eylül 2017 15:59

Pardon ben de özür dilerim kırdıysam yanlış anlaşılmaktan çok korkarım.Kusura bakmayın.

Krcygz, 8 yıl önce

Dalga geçmioruz elbette kimsenin haddi değil.açık anlatsaydınız yazmazdım bu şekilde zaten bir sürü muhabbeti sulandıran gereksiz insan var o yüzden insanlar sorup merak ediyo yada irdeliyo haliyle.Dediğim gibi eğer öğrenebildiyseniz ve bu yüzden elendiyseniz çok üzüldüm gerçekten.Eğer kırdıysam özür diliyorum

07 Eylül 2017 16:02

Adli

Yeditepe3407, 8 yıl önce

bu kişi hangi mülakatı geçti

Yeditepe3407
Kapalı
07 Eylül 2017 16:03

24 aralık mı yoksa daha önceki bir mülakatı mı

Adli

alexdesouza55
Aday Memur
07 Eylül 2017 19:15

Bu konuda vardığım genel kanı şudur..Otelde sevgilisiyle kalıp geçen çok kişi var.Ama birden fazla bayanla çokça otel kaydı olan birinin işi bence çok çok zor gibi.Önüme dahi gelmedi diyen savcı adayı var diyen olmuş yukarda.Sonuç olarak öyle o kızdan bu kıza otel odalarında fink atmadıysanız, Fetö metö ayağınız yoksa, siciliniz temizse arkanızda duran sağlam bir referans lazım arkadaşlar..Bunlar tabi benim şahsi görüşüm.Hayırlı sonuçlar herkese...

Yeditepe3407
Kapalı
08 Eylül 2017 11:31

Bende aynı fikirdeyim

13 Eylül 2017 17:23

24 aralık olması lazım

Yeditepe3407, 8 yıl önce

24 aralık mı yoksa daha önceki bir mülakatı mı

Yeditepe3407
Kapalı
13 Eylül 2017 19:49

O zaman su aşamada bır sorun teşkil etmiyor anladigim kadariyla

Mecelle1868
Genel Müdür
17 Eylül 2017 16:09

Tövbe kapısı vakit dolana kadar açıktır..

19 Eylül 2017 17:55

Onu bilmiyorum maalesef, ben sadece duyduğumu söyledim.

Yeditepe3407, 8 yıl önce

O zaman su aşamada bır sorun teşkil etmiyor anladigim kadariyla

emirdad
Kapalı
19 Eylül 2017 19:03

:D

Mecelle1868, 8 yıl önce

Dozer Cemil
Kapalı
10 Ekim 2017 01:11

Kesinlikle

hamzaoglu66
Memur
10 Ekim 2017 02:27

aynen

Mecelle1868, 8 yıl önce

28 Ekim 2017 23:14

Belki net cevap veren olur ümidiyle up.

guapo08
Aday Memur
29 Ekim 2017 02:00

Bir sürü otel kaydım vardı referans olmak isteyen insanlar sadece fetö ile alakan oldu mu diye sordular yok dedim. Bakanlık bu konuya takmış olsa o adamlar da otel kaydın alkolün falan var mı diye sorardı heralde.

Bi de benim anlamadığım bu otel kayıtlarının toplandığı bir havuz mu var ki bakıyorlar. Kaldığım günü bilmeleri lazım. Yoksa geçmişe doğru her karakol için kayıtları ara da dur belki bulursun. Sizce bununla uğraşırlar mı? Referansa zaten sorarlar bu adamın böyle bir olayı var mı diye o da yok der. Yüzlerce karakol yüzlerce otel var hepsine bakmaları çok zor ya da bana öyle geliyor. Eğer dediğiniz gibiyse türkiyedeki tüm otel kayıtlarının yer aldığı bir excel dosyası var heralde ctrl+f yapıp ismimizi yazıyorlar hop nerede hangi gün kalmışız çıkıyor. Yapmayın arkadaşlar. Referansı olmayanı zaten hiç araştırmıyorlar, olanların ise terörle bağlantısı var mı bakılıyor referans gücüne göre sıralıyorlar olup bitiyor.

Burada yok zina yapandan hakim mi olur deyip saçmalayanlar olmuş. Kardeşim zina eskiden suçtu suç olmaktan çıkaran da bizi göreve kabul eden siyasi partinin bakanlığı. Kimsenin ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok. Araştırıyor dediğiniz herşey hukuk dışı şeyler. Madem bizim iyi birer hukukçu olmamızı istiyorlar ilk önce kendileri hukuka uygun davransınlar. Sonra ne hakla çıkıp da bundan hakim savcı olmaz diyorlar.

Diyeceklerim bu kadar. Şimdi birkaç kendini bilmez çıkıp beni ahlaksızlıkla ateist olmakla suçlarlar. Onları ciddiye almayacağımı da söyleyeyim boşa yorulmasınlar.

Artık şu saçma tartışmayı bırakın ve sonuca odaklanın. Deneyip göreceksiniz zaten. Ben gördüm allah size de görmeyi nasip etsin. İyi geceler.

Toplam 184 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi